Dun aksam benim de 16 yasindaki oglum ,icki mi icmis baska bir sey mi icmis bir kendini bilmezin bicakli saldirisina ugradi.Yaptigi en buyuk yanlista cagirdiginda yanina gitmesi.Bir sey sorucak sanmis birden cocuga vurmaya baslamis sonrada bicak cekmis.Oglum orda bogusurken kimse yardim etmemis sadece seyretmisler.Kendi cabalariyla kurtulmus.Oglum yigeniyle havuza gidiyor ve bu olay dönüşte oluyor.Adam yegenine vurunca benim 16 yasindaki kucucuk oglum yegenini korumak icin araya giriyor ama koca adamlar sadece seyrediyor.Bende seyredenlere kiziyordum .Bu kadinin yasadiklarini da seyrettikten sonra, insanlar artik sadece kendini dusunuyor.Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Oglum iyi cok sukur ama ben sabahtan beri seyredenlere soyleniyordum.Bu olayi da gorunce bunlara insan bile demiyorum .Çok geçmiş olsun, oğlunuz iyidir inşaallah.. Allah acil şifalar versin.. maalesef aşırı duyarsız bi toplum olduk
iki saat yerimdn kimildayamadm dondm resmen o cigliklari unutamiyom o yaninda kacan adamlarn da suçu cok bence ordaki bayan bi akrabalari sevdigi birisi olsaydi yardm ederlerdi hepsi duyarsz kalmsKeske izlemeseydim cok moralim bozuldi kanim dondu resmen
Orada olup da müdahale etmeyen,kaçan insan müsveddeleri inşallah ömür boyut vicdan azabı içinde yaşarsınızKocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Bu tür haberleri hemen hergün görüp duyuyoruz ama bu haber ve öldürülme anını izleyince kendimden geçtim. Ne biçim hayat dedim. Neden kopmuyor kıyamet.
Bu hayat çok zor değil mi bayanlar. Gelin Allah a siginalim tek yardimcimiz O çünkü. Ve eğer hakaret, şiddet uygulayan bir kocanız varsa kesinlikle temkinli olmalıyız. Onları kiskirtacak hareket ve sözlerde bulunmayip derhal uzaklasmaliyiz diye düşünüyorum.
O videoyu da eğer psikolojiniz saglamsa izleyin. Yoksa izlemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?