Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok geçmiş olsun, oğlunuz iyidir inşaallah.. Allah acil şifalar versin.. maalesef aşırı duyarsız bi toplum olduk

Çok geçmiş olsun, oğlunuz iyidir inşaallah.. Allah acil şifalar versin.. maalesef aşırı duyarsız bi toplum olduk
Oglum iyi cok sukur ama ben sabahtan beri seyredenlere soyleniyordum.Bu olayi da gorunce bunlara insan bile demiyorum .

Bu nasıl bir insanlıktan cıkmışlıktır videoyu izlerken kanım dondu. Sanki cansız bir varlığa saplar gibi ardı ardına bıçak darbeleri gözümün önünden gitmiyor. Allah'ım bu nasıl vahşettir. Allah belasını versin. Böyleleri ölmeyi hakediyor böyle caniler için idam geri gelmeli.
Ortalıkta adamım diye gezen insan müsveddeleri de nasıl kadıncağızı bırakıp kaçtılar aklım almıyor. Acaba şimdi yataklarında rahat rahat uyuya biliyorlar mıdır?

Keşke izlemeseydim gercekten mideme agrılar girdi ve aglayarak izledim aklımdan silemiyorum şuan bu nasıl bi canilik ya aklım almıyor Allah böyle insanların şerrinden korusun herkesi belki sokakta yanımıZdan geciyor böyle insanlar belki aynı kafede oturuyoruz düşüncesi bile kan donduruyor çok üzgünüm

Çok üzüldüm .. benm anlamadığım neden kimse yok herkes kaçıyor 2-3 erkek kolundan tutmak zor değildi ve yardım bekliyor ama kimse yok

Valla kanım donarak izledim eşim bile çok kızdı adama ne bicim vuruyo bicakla....... diye kufur etti banada izleme bi daha dedi ordaki katilin Allah cigerlerinden kan getrsin belasını versin eli kolu felç olsun Allahım koturum yapsın onu inşallah

Yıllarca bir sürü kadın erkek kavgalarına şahit oldum.en son hatırladığım üst komşum eşini döverdi.Karısı ısim vermiyorum çıkar giderdi.Geri gelirdi.tekrar giderdi.en son ne oldu biliyor musunuz?oğlu o zamanlar küçüktü.yıllar sonra haberlerde gördüm babasını öldürdü.Ben iki gün önce izledim.iki gündür kendimde değilim.insnsmıyorum.sürekli kadını nasıl gözgöre göre öldürdüklerini düşünüyorum.yarabbim sen kahreyle o adamı.

Ahh ahh keşke izlemeseydm. Çok üzüldüm. Kadınlar şiddeti ilk gördüğü anda eşi veya sevgilisi neyse artık uzaklaşmalı ayrılmalı. Çünkü böyle adamlar kadın boyun eğdikçe dozu arttırıyo.

Simdi izledm Allah belasini versn olduren pisliginde yaninda hicbisey yapmayanlarinda kac adam var hepsi birden atlasalar ustune adama mudahale edebilirlerdi bide ortalikta erkek diye gezerler pislikler orda erkekler yerine kadinlar olsaydi onlar daha cesur olurdu idam gelmeden icim sogumaz bu pislikler icerde besleniyor bide kahretsin!

Rabbim sen koru canilerin şerrinden..
Gozlerim açıldı kaldı resmen, cok fena ya..
Tam bir dehşet anı..
Kadıncağızı dusundum de, o da gencecik, asik olup evlenme hayali kuran bi kizdi.. Ne dehşet verici bir olay.. Allah muhafaza..
Rabbim hayırlı eş versin, hep hayirli insanlarla karsilastirsin.. O kadina da rahmet eylesin insaAllah.. Cok uzuldum, cok..

Son düzenleme:
Orada olup da müdahale etmeyen,kaçan insan müsveddeleri inşallah ömür boyut vicdan azabı içinde yaşarsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…