Oglunuz iyidir insaAllah, Rabbim beterinden korusun, herkesin evladını esirgesin..Dun aksam benim de 16 yasindaki oglum ,icki mi icmis baska bir sey mi icmis bir kendini bilmezin bicakli saldirisina ugradi.Yaptigi en buyuk yanlista cagirdiginda yanina gitmesi.Bir sey sorucak sanmis birden cocuga vurmaya baslamis sonrada bicak cekmis.Oglum orda bogusurken kimse yardim etmemis sadece seyretmisler.Kendi cabalariyla kurtulmus.Oglum yigeniyle havuza gidiyor ve bu olay dönüşte oluyor.Adam yegenine vurunca benim 16 yasindaki kucucuk oglum yegenini korumak icin araya giriyor ama koca adamlar sadece seyrediyor.Bende seyredenlere kiziyordum .Bu kadinin yasadiklarini da seyrettikten sonra, insanlar artik sadece kendini dusunuyor.Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Benim arkadaşımın abisi trafikte kavgayı ayırmaya çalışırken öldürüldü. Hem de 3 çocuğunun ve karısının gözleri önünde. . Yazık değil mi?Kizlar videoyu izlemedim izlememde zaten ancak pardon???
Kacisan insanlara bir ton laf soylemissiniz ama o etraftaki insanlar sizin cocugunuz ya da kardesiniz vs olsa aman ogluuum sakin karisma o tur islere basina bela alirsin sanada sallayiverir derdiniz.
Yani o kacisan insanlarda birilerinin esi,kardesi,oglu.Evimde sahip cikmam gereken esim, ailem varken boyle bir olay oldugunda ya donakalirim ta da kacarim net!Hadsiz pislik ayrica tanimadigim adam yuzunden neyin ne oldugunu anlamadan bicaklanivermek istemez kimse.
Kolluk kuvvetleri onuda gectim yargida caydirici cezalar verilmiyorsa texas kanunlari isliyor iste ne olacakti?
Yani kizlar velhasilkiram size saldirma,oldurme potansiyeli olan birisi %90 bunun belirtilrini gosterecektir.Kocam beni dovuyor ama seviyor demeyelim degil mi?
Simdi bu konuda buyuk konusmak istemiyorum kadincagiz basina gelecekleri ne bilsin? Ya da caresiz kalmis bu pislikten kurtulamamistir muhtemelen.
Allah cezasini versin bu herifin,yargi caydirici olsaydi isi obur tarafa birakmazdik belkide.
Kizlar videoyu izlemedim izlememde zaten ancak pardon???
Kacisan insanlara bir ton laf soylemissiniz ama o etraftaki insanlar sizin cocugunuz ya da kardesiniz vs olsa aman ogluuum sakin karisma o tur islere basina bela alirsin sanada sallayiverir derdiniz.
Yani o kacisan insanlarda birilerinin esi,kardesi,oglu.Evimde sahip cikmam gereken esim, ailem varken boyle bir olay oldugunda ya donakalirim ta da kacarim net!Hadsiz pislik ayrica tanimadigim adam yuzunden neyin ne oldugunu anlamadan bicaklanivermek istemez kimse.
Kolluk kuvvetleri onuda gectim yargida caydirici cezalar verilmiyorsa texas kanunlari isliyor iste ne olacakti?
Yani kizlar velhasilkiram size saldirma,oldurme potansiyeli olan birisi %90 bunun belirtilrini gosterecektir.Kocam beni dovuyor ama seviyor demeyelim degil mi?
Simdi bu konuda buyuk konusmak istemiyorum kadincagiz basina gelecekleri ne bilsin? Ya da caresiz kalmis bu pislikten kurtulamamistir muhtemelen.
Allah cezasini versin bu herifin,yargi caydirici olsaydi isi obur tarafa birakmazdik belkide.
Aynen nomu yorumlara şaşırıyorum yaaa 1 tane adam olsa anliycam hadi araya kaynar bicaklanabilir hayatindan olabilir anliyorum,ama 4 tane adamdan bahsediyoruz yahu.isteseler her türlü etkisiz hale getirebilirlerdi.ama istemediler.çünkü hepsi birer pislik.aklimdan cikmiyor uyuyamiyorumTek başına olsa gücüm yetmez diye düşünür anlarım.
Kaç kişiler birbirlerine yardımcı olsalar haklarlardı o iti.
İşte tam da bu yüzden bence erkek değil onlar.
Hala aklıma geldikce nefesim geliyor elim ayağım titriyor.bazi arkadaslar kendi evladiniz kocaniz kardeşiniz olsa karismayin derdiniz demis,adamları hakli bulanlar olmus.dikkat ederseniz orda 4 tane adam var.tek kişi olsa diycem ki tamam doğrudur,ama 4 kişi bi eli bıçaklı adami etkisiz hale getiremez miydi?? Böyle şeyler duyunca iyice kanim donuyor.4 tane koskoca adam yahuu.bi tanesi tekme sallasa biri kolunu tekmelese biri bogazina sarilsa adam etkisiz halde zaten.kadının hunharca öldürülmesine göz yumdular canilik bu.baska bisey degil
Aynen nomu yorumlara şaşırıyorum yaaa 1 tane adam olsa anliycam hadi araya kaynar bicaklanabilir hayatindan olabilir anliyorum,ama 4 tane adamdan bahsediyoruz yahu.isteseler her türlü etkisiz hale getirebilirlerdi.ama istemediler.çünkü hepsi birer pislik.aklimdan cikmiyor uyuyamiyorumnefesim tukenti rahmetlinin can cekislerini izleyince hala nefesim kesiliyor
Kimse kalkipta burda adamlari savunmasin simdi! Biri çıkıp cesaret etseymis o zaman.adamin elinde silah yok bicak var.pekala hepsi rahatca engel olabilirdi.empati yapın,insanogluyuz basimiza ne gelecegi meçhul,aynısı bizim başımıza gelse Allah korusun 4 tane adam topuklayip kaçsa....yapmayin nolur.bunun üstüne soylenecek soz yok.bunun asla hakli bir yani da yok4 kisinin 4ününde o an organize olamamasi bana sasirtici gelmiyor. Şok yasiyor olabilir iclerinden bazilari. Birinden hamle gelmeyince kimse cesarette edemeyebilir.
Kaldi ki bu devirde bir sikayet için bile 50 tane adam topluyorsun ama iş sikayet etmeye gelince o 50 adamdan 1 tanesi kalmiyor meydanda. Kim kime guvenerek bicakli kavgaya dalacak 4 kisiyiz diye?
Bırakırlarsa şaşırmamTutuklu hâli devam ediyormuş bi de salsalardı bu caniyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?