Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglunuz iyidir insaAllah, Rabbim beterinden korusun, herkesin evladını esirgesin..

Ay izledim izlemez olaydım.
Ben o videodakilerden bin kat daha erkeğim yemin ederim.
Pis korkaklar teki bile kadını korumamış.
Kaçışmışlar anca.
Kadının çığlıkları kulağımdan gitmiyor

Kizlar videoyu izlemedim izlememde zaten ancak pardon???
Kacisan insanlara bir ton laf soylemissiniz ama o etraftaki insanlar sizin cocugunuz ya da kardesiniz vs olsa aman ogluuum sakin karisma o tur islere basina bela alirsin sanada sallayiverir derdiniz.
Yani o kacisan insanlarda birilerinin esi,kardesi,oglu.Evimde sahip cikmam gereken esim, ailem varken boyle bir olay oldugunda ya donakalirim ta da kacarim net!Hadsiz pislik ayrica tanimadigim adam yuzunden neyin ne oldugunu anlamadan bicaklanivermek istemez kimse.
Kolluk kuvvetleri onuda gectim yargida caydirici cezalar verilmiyorsa texas kanunlari isliyor iste ne olacakti?
Yani kizlar velhasilkiram size saldirma,oldurme potansiyeli olan birisi %90 bunun belirtilrini gosterecektir.Kocam beni dovuyor ama seviyor demeyelim degil mi?
Simdi bu konuda buyuk konusmak istemiyorum kadincagiz basina gelecekleri ne bilsin? Ya da caresiz kalmis bu pislikten kurtulamamistir muhtemelen.
Allah cezasini versin bu herifin,yargi caydirici olsaydi isi obur tarafa birakmazdik belkide.

Benim arkadaşımın abisi trafikte kavgayı ayırmaya çalışırken öldürüldü. Hem de 3 çocuğunun ve karısının gözleri önünde. . Yazık değil mi?
Dışarıdan konuşmak kolay işte.
Benim eski eşim beni yerlerde sürüklerken bi ib.e de çıkıp ne oluyo demedi. Kaçıp saklandığım yerden bir çıktım, abimin gözü mor gözlük kulağında sallanıyor. Babamın eli kanlar içinde vs..
Şimdi düşünüyorum da insanlar da haklı. Araya gitmek var işin ucunda.

Konuya en son öğlen baktim. Siteye anca girdim ve yorumlara bakayim dedim. Eminim bircok kişi aşiri etkilendigi icin yazmiş ama kaçan insanlara sayip sövmenin manası yok. Orada olmadiginiz halde nasil etkilenmissiniz birde orada olsaniz bircogunuz donar kalirdi. Uzaktan ben atlardim, ben basina vururdum demek kolay.
Ayrica o an orada bulunanlar kendi esiniz, evladiniz olsa "dal çocuum bicakli kavgaya en çok bir bicak darbesi yersin" mi derdiniz? Hic sanmiyorum.
Oyun saniyorsunuz siz galiba bicaklanmayi, 3 canimiz varda benim mi haberim yok?? "en fazla bir bicak" mış. O bir tane bicak kalp gibi hayati bir yere denk gelse bitti öldün.
Orada kaçanlarinda sevenleri, colugu, cocugu ailesi var sonucta. Bu kadarda sacmalanmaz.

Konunuzu okuduktan sonra izledim videoyu ve kanim dondu gozumun önünden gitmiyor video. Allah o adamin belasını versin insallah

Henüz izleyemedim telefonum çok çekmiyor video da donuyor. Okadar üzülüyorum ki hep cinayet haberleri.

Arkadaşlar bir kaç yıldır aşırı derece de arttı farkindamisiniz.
Eşlerde dahil olmak üzere artık kadına saygı da kalmadı farkindaysaniz. Okadar çok ezmeye hirpalamaya çalışan var ki... Hoslarina gitmeyen bir davranışta direk o.... Diye başlıyorlar sokak takı sahislar. Korkutucu caydırıcı yasa yok koruyan yok. Karakola şikayete gitsen gittiginle kalıyorsun sonra da öldürüldugunle. Dün akşam ki haberlerde sarhoş bir adam kadını taciz ediyor ama serbest ??? Bütün suçlar cezasız kalıyor özellikle kadınlara yapılanlar.

Şimdi izledim.. aman yarabbim.. aman yarabbim.. gözlerim doldu boğazım düğümlendi..

Oradakiler kaçacağına neden ayırmadılar.. ya kahroldum ya.. şok içindeyim..

Hala aklıma geldikce nefesim geliyor elim ayağım titriyor.bazi arkadaslar kendi evladiniz kocaniz kardeşiniz olsa karismayin derdiniz demis,adamları hakli bulanlar olmus.dikkat ederseniz orda 4 tane adam var.tek kişi olsa diycem ki tamam doğrudur,ama 4 kişi bi eli bıçaklı adami etkisiz hale getiremez miydi?? Böyle şeyler duyunca iyice kanim donuyor.4 tane koskoca adam yahuu.bi tanesi tekme sallasa biri kolunu tekmelese biri bogazina sarilsa adam etkisiz halde zaten.kadının hunharca öldürülmesine göz yumdular canilik bu.baska bisey degil

Tek başına olsa gücüm yetmez diye düşünür anlarım.
Kaç kişiler birbirlerine yardımcı olsalar haklarlardı o iti.
İşte tam da bu yüzden bence erkek değil onlar.

Şimdi izledim , hayat durdu şuan bende ..

o etrafındaki olaya şahit olup kaçan erkeklerin de yargılanmasını istiyorum !!!

Tek başına olsa gücüm yetmez diye düşünür anlarım.
Kaç kişiler birbirlerine yardımcı olsalar haklarlardı o iti.
İşte tam da bu yüzden bence erkek değil onlar.
Aynen nomu yorumlara şaşırıyorum yaaa 1 tane adam olsa anliycam hadi araya kaynar bicaklanabilir hayatindan olabilir anliyorum,ama 4 tane adamdan bahsediyoruz yahu.isteseler her türlü etkisiz hale getirebilirlerdi.ama istemediler.çünkü hepsi birer pislik.aklimdan cikmiyor uyuyamiyorum nefesim tukenti rahmetlinin can cekislerini izleyince hala nefesim kesiliyor

4 kisinin 4ününde o an organize olamamasi bana sasirtici gelmiyor. Şok yasiyor olabilir iclerinden bazilari. Birinden hamle gelmeyince kimse cesarette edemeyebilir.
Kaldi ki bu devirde bir sikayet için bile 50 tane adam topluyorsun ama iş sikayet etmeye gelince o 50 adamdan 1 tanesi kalmiyor meydanda. Kim kime guvenerek bicakli kavgaya dalacak 4 kisiyiz diye?

Ölen kadın kendi kız kardeşi olsa o herifler de kimse yardım etmedi diye
sitem eder ayıplarlardı.

Bu bencillik bitirdi bizleri ahhh..
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen yarın yılanla karşı karşıya kalınca hiç ağlamasın..

Kimse kalkipta burda adamlari savunmasin simdi! Biri çıkıp cesaret etseymis o zaman.adamin elinde silah yok bicak var.pekala hepsi rahatca engel olabilirdi.empati yapın,insanogluyuz basimiza ne gelecegi meçhul,aynısı bizim başımıza gelse Allah korusun 4 tane adam topuklayip kaçsa....yapmayin nolur.bunun üstüne soylenecek soz yok.bunun asla hakli bir yani da yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…