- 22 Haziran 2016
- 12.669
- 57.649
- 598
Kesinlikle katılıyorum canim kk da dahi böyle kadinlar o kadar fazla ki,insallah okurlar burayı rabbim kadınlarımizi cani erkeklerin siddetinden şerrinden korusun,akıllarını başlarına getirsin insallahYani aslında bunu yazarken bilinçdışında geçen düşünce şu: "Şimdi bu kadın kesin kocasını kızdırdı, terk etti, laf söyledi ondan öldürdü. Ben sesimi çıkartmayım kocamı kışkırtmayım da beni dövmesin/öldürmesin" Hayır kardeşim alakası yok, öyle manyak ruh hastası adamlar için bahaneden bol bir şey yok. Ve böyle tipler DÜ ZEL Mİ YOR. İstersen 10 tane çocuk doğur, istersen dilini bağlat, istersen köle Isaura ol o adam sana yine zarar verecek, yine zarar verecek. Bu adamlar falsoyu verdiği an kaçacaksın, izini kaybettireceksin.
Kesinlikle kesinlikle doğru tecrübeyle sabit adamın bana uyguladığı şiddetin sebebini inanınki banan söylemeyip 10 sene bir yere kapatıp düşün bul deselerdi bulamazdım bunlar bu canavar normal değilki kızılacak birşeye kozasında kızılmıycak birşeye kızmasın şizofren insanlar zaten kendi kafaların bir şekilde kusur bulup saldırma hakkı buluyorlar her şekildeYani aslında bunu yazarken bilinçdışında geçen düşünce şu: "Şimdi bu kadın kesin kocasını kızdırdı, terk etti, laf söyledi ondan öldürdü. Ben sesimi çıkartmayım kocamı kışkırtmayım da beni dövmesin/öldürmesin" Hayır kardeşim alakası yok, öyle manyak ruh hastası adamlar için bahaneden bol bir şey yok. Ve böyle tipler DÜ ZEL Mİ YOR. İstersen 10 tane çocuk doğur, istersen dilini bağlat, istersen köle Isaura ol o adam sana yine zarar verecek, yine zarar verecek. Bu adamlar falsoyu verdiği an kaçacaksın, izini kaybettireceksin.
Kesinlikl orda bir kadın olsa var gücüyle engel olurduDurup durup aklıma geliyor ya..
Umarım ordaki erkek kılıklı ... okuyorsunuzdur.
Korkaksınız korkaksınız korkaksınız.
Kadın olsa orda var gücüyle durdururdu siz fare gibi kaçacak delik aramışsınız.
Korkaksınız rezilsiniz.
Insallah toptan belalarini bulurlar pislikler! İnsanlık bitmis artık,bu dunyada merhamet kalmamisnDurup durup aklıma geliyor ya..
Umarım ordaki erkek kılıklı ... okuyorsunuzdur.
Korkaksınız korkaksınız korkaksınız.
Kadın olsa orda var gücüyle durdururdu siz fare gibi kaçacak delik aramışsınız.
Korkaksınız rezilsiniz.
Kesinlikl orda bir kadın olsa var gücüyle engel olurdu
Hayatları boyunca bu utanç ve vicdan azabıyla yaşarlar umarım..
Şerefe bile gerek yokki insan refleks olarak dur der tutar yahu ne bileyim.O kaçan haysiyetsiz p.... ler utanç ve vicdan azabı duymazlar, o kaçanlar kadın kim bilir ne yapmıştır kafasındaki modeller, şerefi olan, insanlığı olan orda sessiz kalmazdı zaten.
Pislik baktım suratında meymenet yok. Hastalıklı ruhu yüzüne yansımış!Dün izledigim ve bütün gece gözümün onunden gitmeyek kadin o çığliklari caresisizligi korkulari...Duygu Kadakal facebook sayfasina baktim evlatlarina icim parcalandi ve kocasi Hakan Kadakal kemdi profiline birilerinin canini alicam bir yedi sene daha yokum demis ne kadar kolay nasil da yargidan bu kadar emin hesabini bile yapmis yemin ediyorum yansin yikilsin bu dünya
Ne cenneti kuzum cehennemlik oAğlıyorum suan defalarca defalarcaaaa bicaklamis birakmiyor sapliyor allahin cezası Rabbim ebediyen cennet yüzü göstermesinnnnn kor ateşler icinde yansın insallah o adam da etrafindaki erkek musveddeleri deetlerini lime lime dograrlar onunda insallah yarabbim cok kötü oldum gercekten namus davasiymis sen kimsin be köpek! sen ne b.ksun adi pislik!
Ateşler içinde yansın ebediyyen kurtulamasin o cehennem cukurundan insallahNe cenneti kuzum cehennemlik o
Olan yine çocuklara oldu yazık ki ne yazık47 kez bıçaklanmış, çok korkunç acılar içinde ölmüş Allah taksiratını affetsin :'( Birisi müdahale edip tutsa illaki kurtulurdu. Katilin ifadesine göre, karısını uyuşturucu satıcısı bir adamla otel odasına girerken görüp saldırıyor, çocukları da kadının isteği doğrultusunda önceden yurda verilmiş, yurtta yaşıyorlarmis. Nerden baksanız parçalanmış berbat bir aile. İşin içine uyuşturucu da girince felaketler zinciri ardı arkası kesilmiyor. Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın. Etrafımızdaki insanları seçerken milyon kere düşünmeliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?