Çocuklar annenin isteği ile yurtta kalıyormuş maalesefHayatindayken kadinina sahip cikmaz,mutemadiyen karisini aldatir,gordugu her disi canlidan medet umar,cocuguna babalik yapmaz kadin da sıkar disini ama bu da can sonunda alir her seyini yanina gider,tek derdi cocugu guzel buyusundur;ama adam kabullenemez adaminsa tek dusuncesi karisinin baska adamla olacagidir...hem bi hayati sonlandirdi hem de bi evladi oksuz birakti bu kirli beyin...Ayrica olen kadinin sosyal medya paylasimlarindan da cikardigim sonuc evladina duskun,isinde gucunde yokluk icinde sikayet etmeyen hep insallah diyen bi kadin...Caydirici ceza olmadikca maalesef surer bunlar
Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün papazı "Allah bizi korur, korkmayın" diyormuş. Göl yükselmeye başlamış, kilise de gölün hemen kıyısındaymış. Yerliler kasabayı terk ederken kiliseye uğramışlar, papazı dua ederken bulmuşlar ve "Papaz efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. Papaz, "Allah bana yardım eder; ben ona inanırım, dua ederim" demiş. Kiliseyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "Papaz efendi gel, gidelim" diye ısrar etmişler. "Sizi imansızlar, ben Allah'a her gün dua ediyorum o beni kurtarır." Su iyice yükselmiş; papaz çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar "Papaz efendi, gel." "Siz gidin; Allah bana yardım eder!"Önce tedbir sonra tevekkül.
Off cok gecmis olsun vicdansiz cok dunyada Allah vicdan versin boylelerine.Dun aksam benim de 16 yasindaki oglum ,icki mi icmis baska bir sey mi icmis bir kendini bilmezin bicakli saldirisina ugradi.Yaptigi en buyuk yanlista cagirdiginda yanina gitmesi.Bir sey sorucak sanmis birden cocuga vurmaya baslamis sonrada bicak cekmis.Oglum orda bogusurken kimse yardim etmemis sadece seyretmisler.Kendi cabalariyla kurtulmus.Oglum yigeniyle havuza gidiyor ve bu olay dönüşte oluyor.Adam yegenine vurunca benim 16 yasindaki kucucuk oglum yegenini korumak icin araya giriyor ama koca adamlar sadece seyrediyor.Bende seyredenlere kiziyordum .Bu kadinin yasadiklarini da seyrettikten sonra, insanlar artik sadece kendini dusunuyor.Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
En çok da bıçaklayan kişi çıktıktan sonra usulca kapıdan çıkan varya bı ses ver kadın napti diye bı hak orda ne yapıyor demi usulca çıktı gitti herifAğlayarak izledim.
Nefesim boğazımda kaldı resmen. Tıkandım..
Kimse yardım etmemiş, biri gelip arkadan adama vurabilirdi birşeyler yapilabilirdi defalarca bıçaklanmış . Sonrasında kadının yardımına bile gelmiyorlar .
En çok da bıçaklayan kişi çıktıktan sonra usulca kapıdan çıkan varya bı ses ver kadın napti diye bı hak orda ne yapıyor demi usulca çıktı gitti herif
Amin.Oglum anlatinca seyredenlere o kadar kizdim ki, hadi saldiran ne icmisse ne yaptigini bilmiyor,etraftakiler akli basinda koca insanlar yardim etsenize ,ne bekliyorlar .Bu olayda da zavalli kadin orda yardim isterken, kimsenin yardim etmemeside , insanlik kalmamis dedirtiyor.Allah ailesine sabir versin.Off cok gecmis olsun vicdansiz cok dunyada Allah vicdan versin boylelerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?