Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar annenin isteği ile yurtta kalıyormuş maalesef

Allah belasini versin o adamin. Pislik, kadin "seninle gelmicem" diyo yaa icim cok kotu oldu
Allah bunlarin belasini versin yada kiyamet kopsun bu pislikler bitsin
Ne oluyorsa kadinlara oluyor agladim resmen

Bacaklarım titriyor hala
Keşke izlemeseydim
Bizim milletimiz kavgaya karışmıyor
Hatta izliyor olay anında
Kızım 1 yaşlarındaydı.4 yaşındaki yeğenimi alıp parka gidecektik.Arabadan bebek arabasını alıcam.Arka tarafta 18 yaşlarında iki gencin boğuştuğunu gördüm.Hiç sesleri çıkmıyor.Önce şakalaşıyorlar sandım.Yeğenim de gördü korktu.Üstünde kan varmış birinin.Çocukları arabaya nasıl soktum bilmiyorum gittim en son vuranın koluna yapıştım.Kimi tutmaya çalışsam diğeri vurmaya başladı.Avazım çıktığı kadar da bağırıyorum bu arada.Ne yardımı millet eli cebinde seyredip geçti.En sonunda yine kucağında bebekle bir kadın geldi de ondan sonra ayırmaya geldi millet.
Orda bir kadın olsaydı sadece bir tane belkide böyle olmazdı

Önce tedbir sonra tevekkül.
Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün papazı "Allah bizi korur, korkmayın" diyormuş. Göl yükselmeye başlamış, kilise de gölün hemen kıyısındaymış. Yerliler kasabayı terk ederken kiliseye uğramışlar, papazı dua ederken bulmuşlar ve "Papaz efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. Papaz, "Allah bana yardım eder; ben ona inanırım, dua ederim" demiş. Kiliseyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "Papaz efendi gel, gidelim" diye ısrar etmişler. "Sizi imansızlar, ben Allah'a her gün dua ediyorum o beni kurtarır." Su iyice yükselmiş; papaz çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar "Papaz efendi, gel." "Siz gidin; Allah bana yardım eder!"
Bizim papaz boğulmuş, öteki dünyanın girişinde kuyrukta yüksek sesle sitem etmiş: "Allahım o kadar inandık, ibadet ettik, şu yaptığına bak, beni kurtarmadın."
Yukarıdan gür bir ses cevap vermiş: "Papaz efendi önce haber yolladık, sonra araba, sonra kayık, en son helikopter yolladım, daha ne yapayım?"

Keske okumasaydim bu konuyu da gormeseydim o goruntuleri. Pislik Allahin cezasi icim yandi. Erkegin gucu anca kadina ve cocuga yetiyor. Cok erkeksin madem kadinin otele birlikte geldigi adami oldurseydin. O serefsiz de kacti gitti. Diger pislikler de korkak odlek gibi kacti. Orada bi kadin olsaydi kesinlikle mudahale etmisti. Pis ezik erkekler korkaklar Allahin cezalari.

Dun aksam benim de 16 yasindaki oglum ,icki mi icmis baska bir sey mi icmis bir kendini bilmezin bicakli saldirisina ugradi.Yaptigi en buyuk yanlista cagirdiginda yanina gitmesi.Bir sey sorucak sanmis birden cocuga vurmaya baslamis sonrada bicak cekmis.Oglum orda bogusurken kimse yardim etmemis sadece seyretmisler.Kendi cabalariyla kurtulmus.Oglum yigeniyle havuza gidiyor ve bu olay dönüşte oluyor.Adam yegenine vurunca benim 16 yasindaki kucucuk oglum yegenini korumak icin araya giriyor ama koca adamlar sadece seyrediyor.Bende seyredenlere kiziyordum .Bu kadinin yasadiklarini da seyrettikten sonra, insanlar artik sadece kendini dusunuyor.Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Off cok gecmis olsun vicdansiz cok dunyada Allah vicdan versin boylelerine.

En çok da bıçaklayan kişi çıktıktan sonra usulca kapıdan çıkan varya bı ses ver kadın napti diye bı hak orda ne yapıyor demi usulca çıktı gitti herif

Bu gerçekten çok çok acı bir olay. Bir insanın bir başka insanı öldürmesi düşüncesi zaten yeteri kadar tüyler ürpeticiyken bunun bi erkek tarafından karşıdaki insanın kadın olması sebebiyle yapılması tek kelimeyle canavarlık. Bu adama karşı edilecek küfürler kifayetsiz kalır, acılar içinde sürünmeyi hak eden bi et parçasından başka hiçbir şey değil. Ülkemizde kadının korunmasına yönelik bir kanun var ama böyle bir düzenlemeye ihtiyaç duyulmuş olması bile insanı kahrediyor. Aramızda böyle mahlukatlar gezerken kıyamet kimin yüzü suyu hürmetine kopmuyor merak içerisindeyim

Off cok gecmis olsun vicdansiz cok dunyada Allah vicdan versin boylelerine.
Amin.Oglum anlatinca seyredenlere o kadar kizdim ki, hadi saldiran ne icmisse ne yaptigini bilmiyor,etraftakiler akli basinda koca insanlar yardim etsenize ,ne bekliyorlar .Bu olayda da zavalli kadin orda yardim isterken, kimsenin yardim etmemeside , insanlik kalmamis dedirtiyor.Allah ailesine sabir versin.

Kahroldum.dünyadan ,erkeklerden nefret ettim.rabbim yavrularımızı hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

hangi canli esine bunu yapar ki.. tamamini izlemeye dayanamadim, lanet olsun bu gibi yaratiklara, elim ayagim bosaldi... 47 bicak darbesi ne demek ya.. bunun gibi psikopatlari asacaksin, hepsi birbirinden güc aliyor cezalar caydirici degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…