Umrumda değilsin ama karnında çocuğum var dedi

bebekbeklerken

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
11
3
1
33
Arkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
Güncelleme: 6. Sayfa

Son düzenleme:
Ne demek benim için sen önemli değilsin o zaman neden yapmış senden çocuk? Diğer konuyu bilmiyorum ama bunun hamilelik alınganlıgıyla ilgisi yok edilmeyecek bi laf etmiş ve o adamla evli olup cocuk beklemene çok üzüldüm

Diger konunuzu da okumuştum bugün. Hamilelik alınganlığı falan değil ki bu eşinizin düpedüz terbiyesizliği. O nasıl laf yaa.. valla düşündükçe daha çok sinirleniyorum. Siz hamilesiniz, hassassınız, bi lafı on kere düşünüp söyleyeceği yerde kurduğu cümleye bak..!

HADSİZ.

karnınızdaki sabiyi düşünün takmayın o kocanızın sözünü canınızı nasıl yakacağını çok iyi biliyor .

Erkekler baba olmadan çocuğu umursamaz.. hatta doğumdan önce ayrılma gerçekleştiğinde baba arayıp sormaz bile .. yani seni umursamıyorum ama karnında çocuğum var hikaye.. belliki evde bulamayınca telaşlanmış , ee nasıl desin gittin sandım korktum diye .. ha tabi birde ondan geç gelince sinirlenmiştir kendince.. yani seni umursamasa o çocuk bağlayamaz kocanı

Diğer konunuza o kadar yorum yapıldı kimseyi tınlamayıp yeniden konu açıyorsunuz...

Arkadaşlar boşuna yorum yapmayın konu sahibi yorumlarla ilgilenmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…