- 7 Şubat 2018
- 308
- 217
- 23
- Konu Sahibi bebekbeklerken
-
ne kadar cocuksu laflar
nerden bulup evlenip birde cocuk yapiyorsunuz beyni gelismemis canlilardan
tavsiyene hic ihtiyacim yok. sukur etmeyi unutmamiza imkan vermiyorsunuz zaten.çok rahat sizede böyle biri gelebilirdi.. evlenince malum insanların içinden naısl bir karakter çıkacağı belli olmuyor.. nerden buluyorsunuz diyeceğinize böyle bir eşim yok diye şükretmenizi tavsiye ederim
yav he he diyemedin mi?
Bu erkeklere ne oluyor böyle anlayan beri gelsin.Sanki zorla evlendirilmiş gibiler.Hep bu son zamanlarda çıktı bu.Evliliği kötülemek trend oldu.Böyleleri de evlendiğine pişman oluyor.
Açıkçası ben öyle düşünmüyorum.Dışarı dediğiniz bir çok ülkede evlenmeden aile kuran insanlar var.Nikah yok ama çocukları var ve aileler gayet de.Çiftin arasında nikah üstü bir bağ oluyor.Bizim insanımız da zor bela evleniyor , evlendikten sonra da böyle saçmalıklar yapıyor.Evliliği pranga ve zûl görmeye başlıyor.Erkekler kendini çok bişey sanmaya başladı bu dönem.Buna sebep de yine kadınlar bence.Hep dışarı özenmeler bunlar
Açıkçası ben öyle düşünmüyorum.Dışarı dediğiniz bir çok ülkede evlenmeden aile kuran insanlar var.Nikah yok ama çocukları var ve aileler gayet de.Çiftin arasında nikah üstü bir bağ oluyor.Bizim insanımız da zor bela evleniyor , evlendikten sonra da böyle saçmalıklar yapıyor.Evliliği pranga ve zûl görmeye başlıyor.Erkekler kendini çok bişey sanmaya başladı bu dönem.Buna sebep de yine kadınlar bence.
Doğru.Yanılsama içinde bir çoğu.Tüm kadınlar onları beğenir filan sanıyorlar bi' de.Öyle bi' özgüven...Ben dışarı ile yurtdisini kastetmiyorum. Insanlar heleki sosyal medya sayesinde elindekinin kiymetini bilmemeye başladı. Herkes sözde daha zengin daha mutlu daha güzel insanlarla beraber. Heleki erkekler bu konuda cok daha zayıf
Daha bir sürü şeyler söyledi ve bunları söylerken gayet sakindi. Biz anlaşamıyoruz seni eskisi kadar sevmiyorum ve eskisi kadar merak etmiyorum. Ama çocuğumuz olacak ve onun babasız büyümesini istemiyorum. Belki doğunca farklı olur ama şuan hamile olduğun için bana ihtiyacın olduğu için yanındayım. Doğunca farklı olabilir. Ama ben çocuğumun ayrılırsak ve başkasıyla evlenirsen bir başkasına baba demesini istemiyorum. Şuan sana sadece çocuğumun annesi olduğun için saygı duyuyorum dedi.
Ooo aynen.Doğru.Yanılsama içinde bir çoğu.Tüm kadınlar onları beğenir filan sanıyorlar bi' de.Öyle bi' özgüven...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?