- Konu Sahibi bebekbeklerken
-
Geç kalışınıza sinirlenip sizin için endişelenerek söylediği çok belliArkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
Yorumlarla ilgilenmiyor değilim. Sorulan sorulara cevap verdim başka ne yazayım. Yorumların hepsini okuyorum.Diğer konunuza o kadar yorum yapıldı kimseyi tınlamayıp yeniden konu açıyorsunuz...
Arkadaşlar boşuna yorum yapmayın konu sahibi yorumlarla ilgilenmiyor...
Bendede var o stres bende eşim yüzünden erken dogum yapmak istiyorum bana alışveriş manyağıymışım gibi bakıyor oysaki bebegime beşik bile almadım düşün ne olacak bunerkeklerin hali anlamıyorum yeri geliyor bebeğimden tiksiniyorum biran önce kurtulmak istiyorum ☹Arkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
Bebekten tiksinmek nedir ya bu yorumla ben sizden tiksindim açıkçası...Bendede var o stres bende eşim yüzünden erken dogum yapmak istiyorum bana alışveriş manyağıymışım gibi bakıyor oysaki bebegime beşik bile almadım düşün ne olacak bunerkeklerin hali anlamıyorum yeri geliyor bebeğimden tiksiniyorum biran önce kurtulmak istiyorum ☹
Bu sizi alakadar etmez gereksin yorumda bulunmayın.Bebekten tiksinmek nedir ya bu yorumla ben sizden tiksindim açıkçası...
Bu sizi alakadar etmez gereksin yorumda bulunmayın.
Erken dogum yapmak istemek ne ya?Bu sizi alakadar etmez gereksin yorumda bulunmayın.
İnşallah ama kimsenin eşi kimseye benzemiyor yaşamayan bilemez kaçkere şu hamile halim ile birbirimize girdik düşün. Allahtan çok iri yarı değil gücüm az da olsa yetiyor.Erken dogum yapmak istemek ne ya?
Bunun olası sonuçlarından haberin var mı senin?
İnsanlar neler çekiyor yavrusunun kokusunu bir kez içine çekmeden haftalarca bekliyor hastane kapılarında..
Kurduğun cümlelere dikkat et korkmuyor musun? Allah korusun vakıtlıce saglıkla dogsun bebegın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?