- 8 Nisan 2017
- 500
- 2.201
- 113
- 34
- Konu Sahibi bebekbeklerken
-
Canım benim karnında sana sıkı sıkıya bağlı bi can var.İnşallah ama kimsenin eşi kimseye benzemiyor yaşamayan bilemez kaçkere şu hamile halim ile birbirimize girdik düşün. Allahtan çok iri yarı değil gücüm az da olsa yetiyor.
Ne alinganligi canim. Ben olsam kisa sureli evi terkedrdim de gorsun ebesini. O nasil cumle ya!Arkadaşlar gündüzde konu açmıştım. Eşimle konuşmuyoruz demiştim. Akşam iş çıkışı biraz alışveriş yaptım dolaştım eve dokuza doğru geldim. Eşim 7 gibi aradı geç geleceğim dedim. Eve geldiğimde eşim kızgın bir şekilde benim için sen önemli değilsin umrumda değilsin ama karnında çocuğum var ondan aradım dedi. O kadar çok üzüldüm ki geldiğimden beri ağlıyorum. Hamilelik alınganlığımı bilmiyorum.
yav he he diyemedin mi?Daha bir sürü şeyler söyledi ve bunları söylerken gayet sakindi. Biz anlaşamıyoruz seni eskisi kadar sevmiyorum ve eskisi kadar merak etmiyorum. Ama çocuğumuz olacak ve onun babasız büyümesini istemiyorum. Belki doğunca farklı olur ama şuan hamile olduğun için bana ihtiyacın olduğu için yanındayım. Doğunca farklı olabilir. Ama ben çocuğumun ayrılırsak ve başkasıyla evlenirsen bir başkasına baba demesini istemiyorum. Şuan sana sadece çocuğumun annesi olduğun için saygı duyuyorum dedi.
Bukadar lafı dışarı çıkıp alışveriş yaptıgınız için söylemiş olamaz.Daha bir sürü şeyler söyledi ve bunları söylerken gayet sakindi. Biz anlaşamıyoruz seni eskisi kadar sevmiyorum ve eskisi kadar merak etmiyorum. Ama çocuğumuz olacak ve onun babasız büyümesini istemiyorum. Belki doğunca farklı olur ama şuan hamile olduğun için bana ihtiyacın olduğu için yanındayım. Doğunca farklı olabilir. Ama ben çocuğumun ayrılırsak ve başkasıyla evlenirsen bir başkasına baba demesini istemiyorum. Şuan sana sadece çocuğumun annesi olduğun için saygı duyuyorum dedi.
özellikle hamileyken sana bunları söylemesi çok kırıcı. seni bu şekilde üzüp ağlattığında karnındaki çocuğun da etkileneceğinin farkında değil galiba. böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum umarım yakın zamanda aranız iyi olur sen de daha fazla üzülmezsin.Daha bir sürü şeyler söyledi ve bunları söylerken gayet sakindi. Biz anlaşamıyoruz seni eskisi kadar sevmiyorum ve eskisi kadar merak etmiyorum. Ama çocuğumuz olacak ve onun babasız büyümesini istemiyorum. Belki doğunca farklı olur ama şuan hamile olduğun için bana ihtiyacın olduğu için yanındayım. Doğunca farklı olabilir. Ama ben çocuğumun ayrılırsak ve başkasıyla evlenirsen bir başkasına baba demesini istemiyorum. Şuan sana sadece çocuğumun annesi olduğun için saygı duyuyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?