• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudu kasıma kalan kızçelerim gelin birlikte moral olalım birbirimize ❣️

Yumurtlama testi almış olmayasınız ? İlk kez sizden duyuyorum bunu
Hayır hcg yazıyor 3 yıldır bu yoldayım yazılmam imkansız bi diğer sitede çok konuşma var bunun hakkında zaten doktorlar da diyor hiç bir test %100 doğru değildir diye ben hiç birine cok çok güvenmiyorum ovulasyon denedim ona lafım yok günümü tam gösterdi 14 gğn adet oldum ama testler ne yazıkkı son zamanlarda bozdu ben ilk evli oldugun senler kuruna çizgisine bile rast gelmedim bu ay ferly softec Labaquick yanılttı awoxta diğer sitede bildiğiniz kızda normal çizgi çıkardı adet oldu bence seri ile alakalı ❤️

Kizlarrr konudan farkli bisi sorucam size simdi benim adet günüm ayin 4 görünüyor dun 5 tane test yaptım beside silik cikti kan verdim 0.28 çıktı e nabizda 0.28000 gorunuyor bugunde degisik agrilarim oldu ara ara şuan kesildi su gibi akintilarim oluyor sizce gebe olma ihtimalim varmi sizden bilgi almak amaçlı soruyorum lutfen kirici olmayin ❤️🙏🏻 testlerin ikisi kaset frelly ikisi erken days doktor bunlar yalanci cikarabiliyormus ama bi tanesi de oncomed arly diye bi test erken gebelik oda

Hayır hcg yazıyor 3 yıldır bu yoldayım yazılmam imkansız bi diğer sitede çok konuşma var bunun hakkında zaten doktorlar da diyor hiç bir test %100 doğru değildir diye ben hiç birine cok çok güvenmiyorum ovulasyon denedim ona lafım yok günümü tam gösterdi 14 gğn adet oldum ama testler ne yazıkkı son zamanlarda bozdu ben ilk evli oldugun senler kuruna çizgisine bile rast gelmedim bu ay ferly softec Labaquick yanılttı awoxta diğer sitede bildiğiniz kızda normal çizgi çıkardı adet oldu bence seri ile alakalı ❤️
Avox da beni yanılttı maalesef ama laboquick çok hassas diye biliyorum burdaki çoğu kişi öyle öğrendi. Şaşırdım şuan dediğiniz gibi seri ile alakalı olabilir

Avox da beni yanılttı maalesef ama laboquick çok hassas diye biliyorum burdaki çoğu kişi öyle öğrendi. Şaşırdım şuan dediğiniz gibi seri ile alakalı olabilir
Evet çok dogrsunuz dediğim gibi toplu aldık hepimiz bebek demiyoruz diye ama maalesef adetken yaptı arkaşadımm bdiligin silik cıktı sonra diğerlerini çöpe attı seride sorun olabilir mesela aşko Artımed yanılıyor diyorlar hamileydimm mayısta onunla ögrnenmiştim bence testlerde sıkıntı olabiliyor

Evet artık her ay denemeye devam 😂
Kizlarrr konudan farkli bisi sorucam size simdi benim adet günüm kasim ayinin 4 görünüyor dun 5 tane test yaptım beside silik cikti kan verdim 0.28 çıktı e nabizda 0.28000 gorunuyor bugunde degisik agrilarim oldu ara ara şuan kesildi su gibi akintilarim oluyor sizce gebe olma ihtimalim varmi sizden bilgi almak amaçlı soruyorum lutfen kirici olmayin ❤️🙏🏻 testlerin ikisi kaset frelly ikisi erken days doktor bunlar yalanci cikarabiliyormus ama bi tanesi de oncomed arly diye bi test erken gebelik oda

Kizlarrr konudan farkli bisi sorucam size simdi benim adet günüm kasim ayinin 4 görünüyor dun 5 tane test yaptım beside silik cikti kan verdim 0.28 çıktı e nabizda 0.28000 gorunuyor bugunde degisik agrilarim oldu ara ara şuan kesildi su gibi akintilarim oluyor sizce gebe olma ihtimalim varmi sizden bilgi almak amaçlı soruyorum lutfen kirici olmayin ❤️🙏🏻 testlerin ikisi kaset frelly ikisi erken days doktor bunlar yalanci cikarabiliyormus ama bi tanesi de oncomed arly diye bi test erken gebelik oda
Canım kan net sonuçtur kasetler yanıltıcı olabiliyor adet günün yine test yapıp kan verebilirsin kanda artış olursa gebelik çıkar

Selam kızlar benim gecikmenin 3. Günüydü bu gün prodictor testim negatif çıktı hala regl olmadım hiç bir belirti de yok gebelik için çok gerildim testler de negatif olunca gecikmeye sevinemedim eğer regl olursam umutlar kasıma kalıcak ama ya bir problem varsa diyorum ilk defa böyle oluyor🥹 28 ekim de kan da da negatif di 30 ekim bu gün idrar negatif of bilmiyorum arkadaşlar bu süreç çok zormuş

Back
X