• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudu kasıma kalan kızçelerim gelin birlikte moral olalım birbirimize ❣️

Kimyasalı aslında çoğu kadın yaşıyor o yüzden erken gecikmeden test yapmayın diyorlar ama dayanamıyoruz işte bende eylül ayında kimyasal geçirdiğimden şüpheleniyorum tedbiri elden bırakmamak lazım
Evet insan betalari 100 görünce çok mutlu oluyoda sonra düşünce çok kötü hissediyor psikolojik olarak yıpratıcı oldukça bilmemek belki daha iyi

selam kızlar. Bende övü takip ettiğim halde değerlendiremedim. Tam çatlama günü ilişki oldu. mecbur kasıma kaldım. Hayırlısı diyelim artık

selam kızlar. Bende övü takip ettiğim halde değerlendiremedim. Tam çatlama günü ilişki oldu. mecbur kasıma kaldım. Hayırlısı diyelim artık
Selam canım, aslında çatlamada olan ilişkide doğru neden öyle düşünüyorsun bat ne zaman

Selam canım, aslında çatlamada olan ilişkide doğru neden öyle düşünüyorsun bat ne zaman
Bilmiyorum canım. Kendimi çok adapte etmişim pike o yüzden sanırım. 3 Kasım. 4 awox yaptım hepsinde gölfe vardı. Dün duratest yaptım bembeyaz çıktı

Kızlar bakın dün yaptığım test bu. Şimdi bir daha yaptım ama kızım durmayınca ona bakamadan çıktım. Birazdan bakarım gidip. Bu arada lavaboda pembe misket büyüklüğünde leke gördüm. Peçeteye de geldi. Yerleşme kanaması galan mı acaba? Eşim ayağım titriyor heyecandan

Eklentiler

• IMG_8111.webp
    IMG_8111.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bakın dün yaptığım test bu. Şimdi bir daha yaptım ama kızım durmayınca ona bakamadan çıktım. Birazdan bakarım gidip. Bu arada lavaboda pembe misket büyüklüğünde leke gördüm. Peçeteye de geldi. Yerleşme kanaması galan mı acaba? Eşim ayağım titriyor heyecandan
Var gibi burda

Merhaba kızlar. Bende her ay olduğu gıbı bu ayda yerımı alayım . Ben artık ovulasyon testı yapmıyorum artık vücudumun verdıgı belırılerı tanıyorum zaten

Evet çok silik zaten gözle de zor görünüyor. Biraz önce dehşet bir karın ağrım oldu akıntı geldi. Bakamadım evde olmadığım için. İnşallah regl değişdir.

Ay canım bariz belli yerleşme kanaması adete yakın geliyormuş zaten ama pembe mi onu bilmiyorum kahverengi diyorlardı sanki

Ay canım bariz belli yerleşme kanaması adete yakın geliyormuş zaten ama pembe mi onu bilmiyorum kahverengi diyorlardı sanki
Yani değişik bir renk. Benim kızımda nohut kadar pembe gelmişti

Kan versene yavrum belirtiler gebelikse kanda çıkar
Biliyorum canım da kan vermeye hiç vaktim yok şu anda. Regl günümü bekleyeceğim ve sanki regl oldum. Bakamadım da daha

Back
X