- 8 Mart 2025
- 346
- 62
- 13
Bu ay bende öyleydim negatifi görünce de üzülüyor insan o yüzden testleri eşime verdim sakla dedimHahahha 2 aydır bunu diyorum ama yetmiyo bile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay bende öyleydim negatifi görünce de üzülüyor insan o yüzden testleri eşime verdim sakla dedimHahahha 2 aydır bunu diyorum ama yetmiyo bile![]()
Stresten de gecikebiliyor bazen kötü düşünmeyinSelam kızlar benim gecikmenin 3. Günüydü bu gün prodictor testim negatif çıktı hala regl olmadım hiç bir belirti de yok gebelik için çok gerildim testler de negatif olunca gecikmeye sevinemedim eğer regl olursam umutlar kasıma kalıcak ama ya bir problem varsa diyorum ilk defa böyle oluyor28 ekim de kan da da negatif di 30 ekim bu gün idrar negatif of bilmiyorum arkadaşlar bu süreç çok zormuş
Ekstra vitamin desteğide alıyorum yavrum aklında olsunBu ay bende öyleydim negatifi görünce de üzülüyor insan o yüzden testleri eşime verdim sakla dedim![]()
Bana doktor sadece folikasit içerikli bir vitamin verdi daha yeni başladım sen ne kullaniyorsunEkstra vitamin desteğide alıyorum yavrum aklında olsun
Yavrum mevsim değişikliği düzeni etkiler demişti doktor benim yaz başları olur geneldeSelam kızlar benim gecikmenin 3. Günüydü bu gün prodictor testim negatif çıktı hala regl olmadım hiç bir belirti de yok gebelik için çok gerildim testler de negatif olunca gecikmeye sevinemedim eğer regl olursam umutlar kasıma kalıcak ama ya bir problem varsa diyorum ilk defa böyle oluyor28 ekim de kan da da negatif di 30 ekim bu gün idrar negatif of bilmiyorum arkadaşlar bu süreç çok zormuş
Dk3k2 ve b12 kullanıyorum bitince ocean mommy alacağım hepsi var içinde yumurtlama tutunma rahim süreçlerine destekçi, ayrıca tükettiklerime dikkat etmeye başladım ıspnak ceviz avokadoyu hayatından çıkarma derim canımBana doktor sadece folikasit içerikli bir vitamin verdi daha yeni başladım sen ne kullaniyorsun
Ee o zaman hoşgeldin aramıza birlikteyiz :)))Kızlar selam. Ben geçen ay bütün belirtileri yaşayıp, yerleşme kanaması sandığım lekelenmeyi bile görüp sonra birkaç gün gecikme ile regl olmuştum. Bat 2 Kasım. Bu ay hiçbir belirti yok. Hatta o kadar yok ki rahmim ve yumurtalıklarım yokmuş gibi hissediyorum :)))
D3k2 bende damla seklinde kullanıyorum bide folactive diye bir vitamin verdi ona başladım daha yeni başka biseye gerek yok simdilik dedi. Beslenmeye benim de dikkat etmem lazım ya yetersiz besleniyorum benceDk3k2 ve b12 kullanıyorum bitince ocean mommy alacağım hepsi var içinde yumurtlama tutunma rahim süreçlerine destekçi, ayrıca tükettiklerime dikkat etmeye başladım ıspnak ceviz avokadoyu hayatından çıkarma derim canım
Daha önce hiç olmadı canım bilmiyorum geç döllenme mi acaba diyorumYavrum mevsim değişikliği düzeni etkiler demişti doktor benim yaz başları olur genelde
Belki de stres dediğiniz gibiStresten de gecikebiliyor bazen kötü düşünmeyin
Hoşbulduk :) inşallah herkesin güzel haberlerini alırız burada :)Ee o zaman hoşgeldin aramıza birlikteyiz :)))
Ovulasyon pik günlerimize göre bekleyeceğiz artıkHoşbulduk :) inşallah herkesin güzel haberlerini alırız burada :)
Emin ol besinlerinde katkısı var yavrum tek sıkıntım sigarayı bırakamıyorumD3k2 bende damla seklinde kullanıyorum bide folactive diye bir vitamin verdi ona başladım daha yeni başka biseye gerek yok simdilik dedi. Beslenmeye benim de dikkat etmem lazım ya yetersiz besleniyorum bence
Gecikme olmuş geç döllenme olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum canımDaha önce hiç olmadı canım bilmiyorum geç döllenme mi acaba diyorum
Emin ol besinlerinde katkısı var yavrum tek sıkıntım sigarayı bırakamıyorum
Ben geçen ay ovulasyon yapmıştım, birsürü belirti yaşayıp negatif olunca moralim bozuldu bu ay onu da yapmadım. Ama akıntı ve ağrıdan tahmini olarak 13-14 Ekim pik diye düşünüyorum :/ şu anda da sadece beyaz kremsi akıntım var. O da arada oluyor zaten. Artık belirti aramayı bıraktım :)Ovulasyon pik günlerimize göre bekleyeceğiz artık![]()
Kimyasalı aslında çoğu kadın yaşıyor o yüzden erken gecikmeden test yapmayın diyorlar ama dayanamıyoruz işte bende eylül ayında kimyasal geçirdiğimden şüpheleniyorum tedbiri elden bırakmamak lazımYa benim Mayıs'ta kimyasal oldu onda folik asit bile kullanmamistim şimdi olmuyo dikkat edince daha mı kötü oldu acaba diye düşünmeye başladımumarım onu bırakabilirsiniz
Tabi yavrum akıntıylada takip edebilirsin, araştırmalarıma göre sperm vücuda girdiğinde yaşadığımız belirtiler ağrılar kramplar vs vücudumuzun tepkisiymiş önümüzdeki süreçte nasip olursa bu belirtiler illaki bebişe dönüşecek hamile kalmasakta yaşıyoruz anladığım kadarıylaBen geçen ay ovulasyon yapmıştım, birsürü belirti yaşayıp negatif olunca moralim bozuldu bu ay onu da yapmadım. Ama akıntı ve ağrıdan tahmini olarak 13-14 Ekim pik diye düşünüyorum :/ şu anda da sadece beyaz kremsi akıntım var. O da arada oluyor zaten. Artık belirti aramayı bıraktım :)