• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudu kasıma kalan kızçelerim gelin birlikte moral olalım birbirimize ❣️

Kızlar benim de 3.ovulasyon denemem olacak bu regl bitince bir dolu bir boş mu olması lazım yoksa pik günü ve sonraki iki gün mu çok önemli benim kafam karıştı bunu bir türlü anlamadım mayistakinde pikten sonraki gün tek ilişki ile kimyasal gebeligim olmuştu bu ay pik öncesi günü ve pik gününü değerlendirdim pik sonrasını değerlendiremedik olmadı kafam çok karışık yardımci olabilir misiniz
Pik günü ve çatlama günleri önemli yavrum çatlama olunca döllenme oluyor sperm vücutta 2 3 gün yaşıyor merak etme

Oyhh hoşgeldin Mutlaka Gün aşırı ilişki olsun 2 günde bir.pik gördükten sonra 3 gün üst üste ilişki yaşa ve stresten uzak dur.umarım güzel sonuçlar alırsın Balım
Teşekkür edermmm Hoşbuldum inşallah Aminn güzel sonuçlar alalım hepimiz ❤️🥹 2 gün arayla değerlendiriyoruz ama hata mı ki bu günaşırı mı olması lazımdı🥲😂

Teşekkür edermmm Hoşbuldum inşallah Aminn güzel sonuçlar alalım hepimiz ❤️🥹 2 gün arayla değerlendiriyoruz ama hata mı ki bu günaşırı mı olması lazımdı🥲😂
Ya normalde Erkekte ve kadında sorun yok ise haftada 2 gün ilişki yaşanması bile yumurtlamaya denk geliyor hiç bir sorun olmaz yani hatta spermlerin kalitesi için oldukça iyi ben Hergün değerlendirdim bu ay acaba hatamı yaptım diyorum çünkü pik günlerim karışmıştı😂 2 günde birde denedim hergünde denedim Ama ilk gebeliğim de 1 ay içinde sadece 1 kez oldu ilişki ordada tuttu çok kasmamk gerekiyor bence bu konularda ama eldede değil🩷

Ya normalde Erkekte ve kadında sorun yok ise haftada 2 gün ilişki yaşanması bile yumurtlamaya denk geliyor hiç bir sorun olmaz yani hatta spermlerin kalitesi için oldukça iyi ben Hergün değerlendirdim bu ay acaba hatamı yaptım diyorum çünkü pik günlerim karışmıştı😂 2 günde birde denedim hergünde denedim Ama ilk gebeliğim de 1 ay içinde sadece 1 kez oldu ilişki ordada tuttu çok kasmamk gerekiyor bence bu konularda ama eldede değil🩷
Teşekkür ederim evet haklısın😂 benim bi de bi tık kilom var umarım bir sorun olmaz shahahahaha üç kilo fazlam var yani zayıflama dönemimde denk geldi bu muhabbet ve umarım bir sorun olmaz 😂 eşim çok istiyor her gün bana çocuk videoları gönderiyor dedim tamam ne olacaksa olsun ahahahsahhahaha

Teşekkür ederim evet haklısın😂 benim bi de bi tık kilom var umarım bir sorun olmaz shahahahaha üç kilo fazlam var yani zayıflama dönemimde denk geldi bu muhabbet ve umarım bir sorun olmaz 😂 eşim çok istiyor her gün bana çocuk videoları gönderiyor dedim tamam ne olacaksa olsun ahahahsahhaha
Bu erkekler hep aynı ya benim eşimde dün gece artık çocuğumuz olsun diyo yaşlanıyorum diye daha 25 yaşında 😂çok düşkün çocuklara

Bu erkekler hep aynı ya benim eşimde dün gece artık çocuğumuz olsun diyo yaşlanıyorum diye daha 25 yaşında 😂çok düşkün çocuklara
Ahahahahahah benimki de 30 yaşında geçen öyle resmi bir konuşma yaptı ki çok güldüm bak ilerd ene olacağı belli değil bilmem ne felan filan başbakan açıklama yapıyor mübarek shshahaahhahaha çevrelerinde de hep arkadaşları çocuklu ya özeniyorlar bence bunlar 😂

Ahahahahahah benimki de 30 yaşında geçen öyle resmi bir konuşma yaptı ki çok güldüm bak ilerd ene olacağı belli değil bilmem ne felan filan başbakan açıklama yapıyor mübarek shshahaahhahaha çevrelerinde de hep arkadaşları çocuklu ya özeniyorlar bence bunlar 😂
Öyle Maalesef.Umarım Rabbim bizede nasip eder ne diyelim 😂

Back
X