UMUDU KIRILMIS ANCAK YINE DE MAYIS 2015 DE HAMILE KALMAYI ISTEYENLER :)

Valla moralim cok bozuldu ya ne adet ne bebek oldu doktor adetin 2.gunu gel dedi diye bekliyorum

Çok Uzunmus tatlım senin dönemIn. Sen nasıl bir tedavi goruyosun? Belirtilerin ne pko için? Ne zamandır bebek istiyosanun ve kac yasindasin?? Cok soru sordum kusrabakma

Doktora gitmedin mi canım çatlamış mı yumurtan? Aslında test yapsan çıkar seninki
Yok doktor cagirmadi bu benim 2. Defa klomen ve catlatma ignesi vurulali oluyor...
1. De hamile kalmazsan 1 ay ara verelim 1 ay sonra gel dedi sonra 1 ay sonrasında baktı yumurtalara catlamisti ama tutmamis nasip Allahın dediği olur... Galiba bu sefer de olmadı... peki şimdi tekrar yine klomen ve catlatma ignesi mi verir???

Çok Uzunmus tatlım senin dönemIn. Sen nasıl bir tedavi goruyosun? Belirtilerin ne pko için? Ne zamandır bebek istiyosanun ve kac yasindasin?? Cok soru sordum kusrabakma
Ben 27 yaşındayım ve 4 senedir Evliyim. Çocuk isteğimiz ise yeni sayılır. Benim Polikistik teşhisim 14 yaşımda koyuldu 13 Yıldır çekiyorum. Adet olamama kıllanma kilo alma usg de Polikistik diziliş hepsi var anlayacağın. Biz 4 Yıldır hiç yumurtlama Dönemi'ne denk gelmemişiz diyeceğim eğer bu ay hamile kalırsam çünkü tek tedavi sürecim doktora gittim anlattım dedim 6-7 ayda bir adet oluyorum kanamalarım 40-50 güne varıyor. Tabi bu aşamaya kadar İstanbul'da gitmediğim kadın doğumcu kalmadı. Sanırım 30 doktor değiştirmişimdir. Hepsine de bana bilir çare bulun bebek değil derdim kendi sağlığım vb çok halsiz düşüyorum dedim ama yok yani çözülmedi.

Bu son doktorum ise öncü Regli döktürdü sonra 3. Günü itibariyle klomen ardından otrivelle ve ilişki takvimi verdi. Çık yazdım bende :)

Benimde ilk tedavim tutmazsa hemen verecek hiç ara vermeden.

Kizlar sabah catlatma iğnesi oldum ve sabahtan beri hafif sancim var sizce çatliyomudur

Canim valla bu pko ile başimiz dertte ne diyim. 40_50 gun surmesini ilk defa duydum. Pko icin kesin bir tedavi bulunamadi ki olsada hepimiz rahatlAsak. Sagligimiza yazik yani dedigin gibi bende cok doktor degistirdim canim zaten kucukken belli ediyor. Tek korkum asla hamile kalamamak cevremde herkes hemen hamile kaldi bizde yok hala kilo desen var da moral bozuyor. ZateN pko lunun ruhsal durumu iyi olamazki. Cunku hormonlar perisan ediyor. Seni iyi anliyorum. Allaj yardımcımız olsun ins bişiler yolunda gider hepimiz icin

Anladım canım her doktorun yöntemi farklı benim doktor adet için söktürücü veriyor. Bende 6 ayda 1 adet olurum yoksa
Kızlar ben haftanin 4 gunu sporumu yapip sogan kürümü uygulayıp birde dogum kontrol hapi kullandigimda pko kücüluyor. Yani yillardir sporumu yaptigim icin pkolu oldugum halde adetim 28 ile 30 gunde bir olur. Mecburen saglikli besleniyorum ve dolayisiyla cok kilolu degilim. Hayatinizda beslenmenizi duzenleyin ve egzersizinizi ihmal etmeyin. Faydasini mutlaka goreceksiniz

Selam arkadaslar bende mayis ayinda hamile kalmak isteyenlerdenim :)

2 yil oldu bizde bebis isteyeli ama kismet olmadi.simdiye kadar

Birkac kez klomen denedik doktorumla yumurtalarim cok iyi gelisti ve yeterincede coktu ama olmadi bu sefer asilama.yaptik
Klomen + gonal f aldim ve 28 nisanda asilama yapildi bugün 7.gün sabretmek cok zor sizce ne zaman test yapabilirm?

Hadi insallah hayirlisiyla bebişin gelir. En az 10 gun. Sonrasinda kan testinde cikiyor ama 14 gun de kan testi net bi cevap veriyor

ben son adetimi 26 martta gördüm.. belirsizlik içindeyim. adet olacak mıyım, bebek mi var.. yoksa yine düzensiz döngüyemi girdim... hep bir soru işareti

M

Kizlar doktora gittim bugun adetin 2.gunundeyim. Esim test yaptircak isim ciddiyetini anladı. Benden de rahim filmi istedi ancak cok korkyorum agriyormus bide ilac falan tekrar vermedi bana ya. Rahim filmi çektiren var mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…