- 17 Nisan 2015
- 66
- 38
- 3
- Konu Sahibi loveispink
-
Canim rahim filmi cektirdim ben. Doktorum beni uyuttu o yuzden sıkıntı yaşamadim cok hafif uyudum 10 dk falan. sabah 10 gibi operasyon oldu oğle saatlerinde ayaktaydim. Ama uyutmadigi zaman kadinlar bi travma yaşıyorlar ve hassas bi yapidaysan psikolojik olarak kendini toparlaman sıkıntılı oluyor. Inşallah filmin temiz cikarKizlar doktora gittim bugun adetin 2.gunundeyim. Esim test yaptircak isim ciddiyetini anladı. Benden de rahim filmi istedi ancak cok korkyorum agriyormusbide ilac falan tekrar vermedi bana ya. Rahim filmi çektiren var mi???
Ah canim Allah yardimcin olsun
Kızlar merhaba,
Nisan ayinda klomenle hamilik beklemek konulu baslik acmistim ancak olmadıMayis ayi için ins artik. Nisanda ilk defa klomen kullanmistim olmadi. PKO luyum ve 9 aydir bebisimiz olmuyor.Mayis ayında doktorumla yeni bir tedavi icerisinde olacagim ancak ne olacago belli degil. Adetin 2.gunu gidecegim. Bakalim burda dertleselim. Umudumuz kırıldı yorulduk ama herseyin vakti var demekki. Dualarla...
selam canım ben 4 yıllık evliyim pko var bende de. pkoya bağlı kiloda. Evlendiğim günden beri bebiş ,istiyorum korunmadık pko olduğu için zor olucağını biliyodum geçen yıl tedaviye başladım 4 ay klomen kullandım günde 3 kere içtiğimde fayda oldu yumurtlarım büyüdü ama gebelik falan olmadı. 5. ay aşılama yapalım dedi doktorum aşılama yaptık o da tutmadı kg vermen lazım dedi şimdi kilo verme mücadelesindeyim. bi yandan da tedavimi olmak istiyorum 2 aydır tekrar doktora gitmeye başladım klomen verdi günde 1 hiç büyümedi yumurtalarım , her seferinde üzüntü yine. 2. ay günde 2 kez verdi yine büyümedi hayal kırıklığı, umutsuzluk yeniden başladı. şimdi adetimi bekliyorum 3-5 gün arası yeniden gel dedi.
Canım korkma acımıyor hafif sancı oluyor benide öyle korkuTmuşlardı bari hafif bir yapışıklık varsa bile açılırCanım Rabbim yardımcımız olsun. HSG çektirmekten inanılmaz korkuyorum ben. Ağrılı diyorlar ya çektirmesem olmaz mı kibu ay doktor ilaç falan da vermedi ki sperm ve hsg istedi maalesef
Canım kafana takmamaya çalış.benden sonra da kimler hamile kaldı doğurdu büyüttü. Herseyin bir zamanı var geç olsun temiz olsun.benim ikiz kardesim var kıbrısa gitti eşinin yanına tatile gelmesine 5 gün kala hadi deneyelim demişler olursa olur.o 5 günde hamile kaldı 2.kızına.ilkinde de ikiz imde mantar vardı iltihap o Halle ilk aydan hamile kaldı.ikiziz ama bünyelerimiz farklıBende ciddi hayal kırıklığı içindeyim Allah hepimize yardım etsin sabır versin bi de benim açımdan daha zor çalıştığım yerde en yakın arkadasım gebe 4aylık hergün gebelik muhabbeti dinlemekten yoruldum benden bir yıl sonra evlenmişti istediği ay hemen gebe kaldı neyse Allah kucağına almayı da nasip etsin herkese versin
Canım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz Hayırlısı ile hamile kalırız gerçekten zor bir durum Rabbim sabrımızı artırsınCanım kafana takmamaya çalış.benden sonra da kimler hamile kaldı doğurdu büyüttü. Herseyin bir zamanı var geç olsun temiz olsun.benim ikiz kardesim var kıbrısa gitti eşinin yanına tatile gelmesine 5 gün kala hadi deneyelim demişler olursa olur.o 5 günde hamile kaldı 2.kızına.ilkinde de ikiz imde mantar vardı iltihap o Halle ilk aydan hamile kaldı.ikiziz ama bünyelerimiz farklı
İnşallah güzel haberler alırsınızgünaydınn.. ben yarım saat önce kan testi yaptırdım
ay kıyamam, çocuklar da çok hassas oluyor. biz de ikinci çocuğu oğlum çok istiyor diye düşünmeye başlamıştık. biz iki yıl bekledik sonunda kardeş geldi 15 aylık şimdi. inşallah en kısa zamanda oğlunuzun da kardeşi gelir ve yüzü güler.bende bu ay ilk defa klomen kullandım. perşembe yumurta takibi var. ama forumdan okuduğum kadarıyla bu klomen hamile kalmaya çok da etkili değil.
bizim bir yıldan fazla zamandır çocuğumuz olmadı. aslında tedavi işine hiç girişmeyecektik. olursa olur olmazsa olmaz diyorduk. ancak 8 yaşında ki oğlum iki gözü iki çeşme kardeş diye ağlamaya başladı. kıyamadık onun o haline
İnşallah güzel haberler alırsınız
test sonucu çıktı mı? üzülmeyin inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsınız. ben de çok negatif sonuç alıp hiç beklemediğim bir anda ikinci çocuğuna kavuşan bir anneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?