umudumu kaybettim artık içim çok acıyor...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
İyi geceler arkadaşlar..
içindekileri dökmeye ihtiyacım var size ihtiyacım var, fikirlerinize...
2 yıla yakın korumayı bıraktım artık benimde bir bebeğim olsun istedim..
4 yıldır evliyim çok şükür çok büyük problemlerimiz olmadı eşimle.
ama ben bekarligimdan beri bebeklere ilgili bir insan değildim taaa ki 2 yıla kadar. . içime o kadar çok istek girdiki bebekleri görünce gözlerim doluyordu. .
sonra denemeler başladı. .her ay aynı hüsran her ay hayal kırıklığı...
Bu böyle olmiycak doktora gidelim dedik bende hersey normal di eşimde Varikosel çıktı. . doktor hemen ertesi gün için ameliyat için randevu verdi.. ileri derecedeydi bekleyemezdik. . Eşim ameliyat oldu 2 ay önce...
tam bir ay sonrada Sperm kontrol u yapılacak. . eşi Varikosel olup ta hamile kalan arkadaşlar yazarsaniz nolur bana umut olun. . gün geçtikçe ümidi mi kaybettim yüreğim yanıyor. ..
çok istiyorum çok her an içimden kafamdan atamiyorum.. derken...
arkadaşım aradı bugün kendisi benim bebek istediğimi denedigimi bilmiyor ailemde öyle kimse bilmiyor..
arkadaşım 3 ün cü çocuğuna hamile çığlık cigliga aradı beni hamileyim inşallah bu kez erkek olacak diye...
2 tane kızı var erkek istediği için 3 cü yü yapmış. .
o an sevinemedim bile kurban olduğum allahım benim bitane bile olmuyor o erkek aradığı için sırf erkek olsun diye 3 cü yü yapıyor. .
telefonda konusamsdim ben seni ariycam diyip kapattım. ..
agladimmmm agladimmmm agladimmmm. . dinmiyor göz yaşım dinmiyor..
yalvaririm bana bişeyler söyleyin ben hiç iyi değilim. . sanki hiç evlat sahibi olamayacakmisim gibi bi düşünce bi his var kalbimde. .. ben hiç iyi değilim hiç. ..
arkadaşımı kiskanmadim yanlış anlaşılmasın lütfen sadece bu konuda çok hasasim. .
Bugün bidaha aradı benimle birlikte doktora gel teyzesi kalp atışlarıni birlikte dinleyelim diyo nasıl gidecem nasıl dayancam ya kendimi tutamayip ağlarsam diye tedirgin oluyorum napıyım ben gel illede geleceksin diyo. .
piskolojim bozuldu hiç dayanacak durumda değilim. .. napayım ben nee?

yaşlarınız kaç? bu kadar üzülmeyin öncelikle olucaksa hayırsıyla olsun kafanıza çok takmışsınız bu koşullarda olması mümkün değil önce pskoloji.bende 5 yıldır beklemekteyim sizi çok iyi anlıyorum ben kafama takmıyorum benim eşim çok takıntılı aşırı derecede allah isteyen herkese versin inş.

Canım sakin ol üzülme seni çok iyi anlıyorum. Eşimin Varikoseli vardı ameliyat oldu 6 ay sonra tekrar test verin dediler 6 ay sonra gittiğimizde hersey yolunda idi 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim yani kontrole gittiğimizde hamilemisim. Kızım 5.5 yaşımda hatta yine hamileydim kalbi durdu bebegin aldılar. Hiç canını sıkma kuzum ameliyatı olsun düzelecek merak etme rabbim gönlündeki ni versin..

eşimde bende 32 yaşındayız

Geçmiş olsun canım. Varikosel ameliyatı olup da bebisi olan kişiler tanıyorum ama onlara doktorları 6 aylık perhiz vermişti size vermedi mi ameliyat sonrası hemen olur dediler mi ? Benim bildiğim belirli bir dinlenme süreci sonrası öneriyorlar

ameliyat oldu inşallah düzelir eşimde iyi değil kendimi suçlu hissediyorum diyo benim yüzümden diyo ikimizde iyi değiliz
Rabbim tez vakitte bizimde mucize mizi bize gondersin inşallah..
doktor 3 ay sonra test yapalım dedi suan 2 aydır ilaç kullanıyor XY diye bi ilaç. .

doktor eşime XY diye bi ilaç verdi bir ay yasak koydu... 3 ay sonra da test yapalım dedi Sperm testi. ..

canım ben limon06 kozlenmis patates yaptim alışamadım daha..benim bildiğim ameliyat olduktan sonra Sperm hemen olusmuyor 4 aydan sonra demişti Dr bize

canım ben limon06 kozlenmis patates yaptim alışamadım daha..benim bildiğim ameliyat olduktan sonra Sperm hemen olusmuyor 4 aydan sonra demişti Dr bize
Kız sen :))) resmi gorunce ilk limon mu bu dedim gerçekten de öyleymiş :))) evet canım ondan dedim işte bende 6aylik bir perhiz veriyormuş doktor sonralarda bebek çalışmalarına başlanması gerekiyormus... ne diyeyim Rabbim herkesin yardımcısı olsun

doktor eşime XY diye bi ilaç verdi bir ay yasak koydu... 3 ay sonra da test yapalım dedi Sperm testi. ..
İlacı falan bilmem canım ama diyorum ya genelde 6 aylık bir sure veriyorlarms doktorlar o yüzden lutfen ümidini kesme.. Rabbim su mübarek günün hatrina sana ve dileyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasıp etsin

İyi de adam daha yeni ameliyat olmuş. Neden gün geçtikçe çaresizliğe kapılıyorsunuz?

Gün geçtikçe umut edin, pozitif enerji yayın ki hem eşiniz çabucak iyilessin hem de içinize olacak tohumu ekilsin.

Allah hayırlısıyla versin inşallah.
Bence ameliyat durumu iyice düzelene kadar umutsuzluk düşüncesini silin.

evet ben resmi baya kaldırmayim bari :) evet rabbim herkesin yardımcısı olsun kimsenin Kucağı boş kalmasın.

Tatlım görümcemİn 6 yıl olmadı..sorun eşinde çıkınca varikosel ameliyat oldu ve tam 6. Ayında hamile kaldı ..zaten doktoruda bekleyin demişti..şimdi çok tatlı bir kızı var..inşallah sizinde olacak azıcık sabır..

Üzmeyın kendinizi lütfen hersey de bir hayır var hersryin bir zamanı var Rabbim Hayırlısı ile bebisini kucağına almayi nasip etsin.

Benim cok yakin bi arkadasim boyle bir durum yasadi. Esi ameliyat olduktan bir kac ay sonra hamile kaldi. Hatta sonra 2. Ye de:))
Psikolojini anlıyorum. Ama icini gonlunu ferah tut. Kurban olduğum Rabbimizin herşeye gücü yeter. Herşey imtihan su an seninde sabrin deneniyor.
Icimden bi ses bir kac aya güzel haberlerini alırız diyor:))
Önce dua sonra tevekkül
Gerisini bekle ve gör inşallah
Üzülme...

Amcam, amcamın oğlu. Benim kardeşim hepsi oldu bu ameliyatı. Amcamın 2 çocuğu var kuzenle kardeşim daha bekar ama sonuçları iyi her yıl test yaptırıyorlar hiç korkma inşallah güzel sağlıklı bi bebişiniz olur canım eşinide kendinide üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…