Umudumuz 2014 Ekim =)

Benim de iş arkadaşım hamile. Benim çocuğum olmadığını biliyor. Hamile kaldığından beri sürekli dibimden ayrılmaz oldu. Ay bebeğim kıpırdıyor. Doktor çok sağlıklı dedi v.s sıkıldım artık aynı şeyleri sürekli dinlemekten. Bende mesafe koydum biraz. Daha 1 aylık hamileyken bile karnı burnunda ki kadın gibi yürümeye başladı. Eli sürekli karnında. Bana hiç normal gelmiyor bu hareketler.

Slm cnm benimde bat 5 Kasım eklersen sevinirim. Yeniyim o yüzden kusurum olursa afola.
Bu arada ben koca karı ilaç yöntemi denen bi şey denedim paylaşmak istedim.
15 adet damla sakızı.
Günlük
1 yumurta.
Bunları tanımadığınız biri yada eş tarafından biri yapabilir. Önce damla sakızı toz haline gelene kadar dövülecek. Sonra yumurta kırılacak. En son da günlük dövülecek. Hepsini bir çay bardağında karıştırılacak. Bu karışım adet günü de dahil 7. gün sabah erken saatte içilecek. Öncesinde ilişki olmayacak. 7.gün gece ilişki olacak tabi 2 saat kalkılmayacak yastık koyarsanız iyi olur. Bu şekilde 1 gün boş 1 gün dolu yumurtlama dönemine kadar devam edilecek. Sonrası allaha kalmış. Bu arada ilacı yapan dua ederek yapsın. Kısmet artık bende pazartesi denedim.
Inşallah işe yarar
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..

karşında ki halinden anlamıyorsa en iyisi araya mesafe koymak . ama işte sürekli dip dibe olunca insan daha da etkileniyor. ama bizi onların hamile olmaları değil bunu bizim gözümüze sokup bizim halimizden anlamamaları etkiliyor.

ZOR İŞİN ARKADASIM GÖRMEZDEN GEL İLGİLENMEKİ ANLASIN BİRAZ

valla aynı bnm anlattığım gibi durumun boşver allah ıslah etmek mesele o çocuğu doğurmak değil büyütmek sıkma canını rabbim kimseyi bu insanlar gibi düşüncesiz vizdansız etmesin

Kayıplarınız icin üzüldüm kızlar ama herşeyde bir hayır vardır!!!
Umarım en kısa sürede sizlerde birer anne adayı olursunuz umudunuzu yitirmeyin yeterki.evet biliyorum demesi kolay ama zamanı vakti gelmeyince ne yapsanda olmuyor.asıl kafaya takmamak gerek ama Buda zor bir iş işte....
En baştan Sağlınızı yerinde olsunda!!!!

Bende temmuz2009 yılında evlendim ve dogum kontrol ile korunuyordum sonrası bebek istemeye başlayınca korunmayı bıraktım hemen hamile kalmıştım.Şubat 2010 5 haftalık civarındaydı hamilegim o sıra yurtdışına gidip gelmiştim 11.haftalık olmuştu ve kontrol icin eşimle gitmiştik Cok heyecanliydik tabiki.
Aramızda konuşuyorduk "şimdi bebeğimiz kocaman olmuştur kalp atışını bebeği görme hayaliyle sıra bize gelmişti.
Doktor muayeneye aldı ve ilk karından bakti durdu sonra birde Altan bakalım dedi ama aklımdan hiç kötü birsey geçmedi o sıra.
Sadece doktorun kese var embryo yok keseniz 6 haftalikken Durmuş demesiyle ve boş gebelik geçiriyorsunuz demesiyle dondum kaldım. boş gebelik nedir bilmem ilk kez duyuyorum o zamanları.nerdeyse 3 ay hamile biri olarak tüm belirtileride boş boş yasamışım
Herneyse dünyam başıma yıkılmıştı sanki mayis2010 kürtaj oldum derken 3 ay koruma önerdi doktor.biz çalısmalara devam ettik 5ay sonra yeniden hamile kaldım o sıra tasiniyorduk taşınma telaşından bebek işini fazla kafama takmıyordum ve adetlerimde Cok duzensizti kürtajdan sonra.
Ama gelmeyince meraklandim ve allahıma şükür kızım bizimle şimdi.
Ama kızıma hamileykende boş gebelik dendi başka doktora görünmüştük ertesi gün mucizemidir nedir hem kese hem embryo ve kalp atışı dahil hepsini görmüştük.

Şimdi ikinci bebişi istiyoruz gecen kış denemelerimiz başarısız gecti tekrardan esim korundu ve 2-3 aydır tekradan korunmayı bıraktı yine denemelere başladık...
Hafta sonu kontrole gittim kist çıktı işte acaba halen hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum dün günümdü gelmedi ama adet sancım vardı göğüslerim ağrıyordu bugün hiç birşeyim yok adet belirtileri dahil yok kisten dolayımı gecikme yasıyorum offfff...

Kendimden bende biraz bahsetmek istedim bir yanlışım olduysa af ol kızlar ....
AMA ÜMİTİNİZİ SAKIN YİTİRMEYİN BİR GÜN O DUYGU HEPİNİZDE YAŞAYACAKSİNİZ İNŞALLAH BELKİDE ŞUANDA ARAMIZDA HAMİLE OLANDA VARDIR AMA HENÜZ HABERSİZ....

geçmiş olsun canım ne güzel kızını almışsın kucağına bize de nasip olur inşallah. bir çoğumuz zorlu yollardan geçiyoruz. o hastaneye her gidişimde herşey yeniden canlanıyor gözümde o koridorda yürüdüğüm doktorun dedikleri... inşallah bizde yavrularımızı kucağımıza alabiliriz

her ne kadar takmıyorum desemde bende bu tür olaylara çok içerleniyorum.... benimde kuzanim daha ik iaylık evli ve hamile şimdi... herkes gözüme bakıyor.... sen 3 yıllık evlisin diye.. insanların bakışlarından bıktım.... bilerek bunu gündeme getirenlerden de nefret ediyorum..

aminnn inşallahhhh canımmmmm bende bu ay kucağıma alacaktım nasip olsaydı.zamanlaması kötü oldu sadece görümcemin hamileliğinin yoksa kimsenin kasıtlı yaptığı bişey yok

((((((((((((((( sanırım sadece biz hassas değiliz karşımızdakilerdede var bi anormallik.Allah sabır versin sanada nasip etsin inşallah canım.

aminnn inşallahhhh canımmmmm bende bu ay kucağıma alacaktım nasip olsaydı.zamanlaması kötü oldu sadece görümcemin hamileliğinin yoksa kimsenin kasıtlı yaptığı bişey yok

bende kızımı meleğimi 30 ekimde kaybettim . diyorum ya içimizde yaramız olduğu için kimsenin bişi yapmasına gerek yok acıyor yaramız

ZOR GÜNLERİ ARKANDA BIRAKMISIN BİZEDE Bİ MELEK GELSEDE BENLE BİRLİKTE BÜTÜN ARKADASLARIMA ,YARALARIMIZI SARSA KEŞKE BENDE 1,5 SENE OLCAK NERDEYSE KORUNMAYI BIRAKALI TESTLERDE POZİTİF CIKIO ADET GÜNÜ DÖKÜLÜYOR BAKALIM ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN

Bilirim bilmezmiyim ne kadar zor bir durum olduğunu.
Kolay değil bu süreç bak benim kızım var şükür ikinciyi istiyoruz ve ilk iki gebelikler gibi tekrar aynı hissler aynı seyleri yaşıyorum hatta dahada yoğunlaşmış sanki ilk kez gebe kalacakmışım gibi kadın olmak her haliyle zor iş !!!

Heleki etraftaki insanlar yokmu
Eee sevgilin yokmu,söz,nişan,evlilik,bebek,ikinci bebek diyerekten gidiyorlar Sinir bozucu millet !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…