Kızlar yaklaşık 60-70 sayfayı gözden geçirip listeyi düzenlemeye çalıştım. Gözden kaçırdıklarım varsa yazsınlar. Bir de şunu rica edecem sizden. Listeye adını yazdırmak isteyenler tarihi de belirtsin. Listeye ekle yazmışlar tarih yok.
ve eğer isminizi listeye bırakıp bır daha buraya uğramayacaksanız sonuçtan haberdar etmeyecekseniz eklemeyelim listeye. Burda bir ölçme ve değerlendirme yapıp, istatistiki sonuçlar elde etmeye çalışıyoruz. Kimin hangi yöntemle nasıl gebe kaldığını öğrenip işimizi kolaylaştırmaya çalışıyoruz. yoksa liste oluşturup foruma girmenin bir anlamı kalmaz. Umarım herkes istediğine en kısa zamanda kavuşur. adının yanında soru işareti olanlar durumu netleşince yazsınlar lütfen.
pnr59....................................hamiş
BBD......................................hamiş
Esaskiz43..............................hamiş
cgdozdgn..............................hamiş
mvmv....................................hamiş
selda metin............................hamiş
pretty1406.............................hamiş
@halemoon ...................................?
@lorin88 .......................................?
@backspace55 ...............................?
@asivemavi1989.............................?
@evrem_evrem11 ..........................?
@ThirtyFouR ..................................?
@PaytiPo ........................................?
@elifns ...........................................?
@ahneslim .....................................?
@sendenbendenbizden ..................?
@kumral55 .....................................?
@elifd88 .........................................?
@trknygt .........................................?
@Sarimavi .......................................?
M miyankizu ....................................?
@eylul_tlh ......................................?
@_semka_ ......................................?
@dygfb ............................................?
@buussra ........................................?
@kyung ..........................................?
@quazza .........................................?
@Turuncuelma141 .........................?
@serap0619 ....................................?
@gsx ...............................................?
@MONAM .....................................?
@bayan34 .......................................?
@010712 .........................................?
@tpm ..............................................?
Alenay .........................................?
@xyzky ...........................................?
@pertavli ........................................?
@lutka_ ..........................................?
@aaynaa .........................................?
@dberil34 .......................................?
@krnca kz ......................................?
thetis_tuba....................14 Ekim
Hilla1980.......................14 Ekim
EYLULcansin................14 Ekim
DoraNora.......................15 Ekim
Lepmature......................15 Ekim
elalmami.........................15 Ekim
bluemermaid...................15 Ekim
semrabilal........................15 Ekim
Germinal.........................15 Ekim
tarim06...........................15 Ekim
kymrym...........................17 Ekim
laz4life.............................17 Ekim
pembeortanca..................18 Ekim
blgsdr................................18 Ekim
ayyse24_...........................18 Ekim
xandecanim.....................19 Ekim
yaren92............................19 Ekim
cimcimesevilay.................19 Ekim
secido................................19 Ekim
UYAA38...........................20 Ekim
tvtv....................................20 Ekim
eslem22............................22 Ekim
ozlem_2015......................23 Ekim
gulsheen............................24 Ekim
Baharrrrr2014...................24 Ekim
kecozz...............................24 Ekim
cumba................................24 Ekim
sekerhamurum...................24 Ekim
denizyildizi2.......................26 Ekim
semus06.............................27 Ekim
esmera52............................28 Ekim
bsra2445.............................29 Ekim
allbaby.................................3 Kasım
ayseygt1453.........................4 Kasım
persa33................................6 Kasım
direngeziparki......................8 Kasım
amanda29............................9 Kasım
IPEKGURCAN.....................9 Kasım
smile53...............................10 Kasım
Fatma3307.......................................?
oykucu.............................................?
Visneli_Turtam...............................?
berna83...........................................?
Lorenaaa..........................................?
refya81.............................................?
sfkaydn.............................................?
cimcimesevilay.................................?
origamigirl........................................?
Hilla1980..........................................?
kizancik............................................?
TugbaAnk.........................................?
fellikstar............................................?
diileksahh.........................................?
_Duygu..............................................?
nlbest.................................................?
cansev007..........................................?
sahra_naz..........................................?
ssaka..................................................?
Mk_ecrinilayda.................................?
Mihriaydin........................................?
schatzsalamon..................................?
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Benim de iş arkadaşım hamile. Benim çocuğum olmadığını biliyor. Hamile kaldığından beri sürekli dibimden ayrılmaz oldu. Ay bebeğim kıpırdıyor. Doktor çok sağlıklı dedi v.s sıkıldım artık aynı şeyleri sürekli dinlemekten. Bende mesafe koydum biraz. Daha 1 aylık hamileyken bile karnı burnunda ki kadın gibi yürümeye başladı. Eli sürekli karnında. Bana hiç normal gelmiyor bu hareketler.
inşallah gelmezkesin gelecek kırmızılar çok belli etti kendini şişkinlikten çatlıcam az daha :'( :'(
AYNEN ÖYLE CANIMMgaliba en iyi birbirimizin halinden biz anlıyoruz.
aynen cnm tek ilacı bol bol dua ne doktor ne bişe rabbm nasip ederse herşey oluramin canım.ev değil araba değil eşya değil kii para verip alasınRabbim ol diyince olacak inşallah.
ZOR İŞİN ARKADASIM GÖRMEZDEN GEL İLGİLENMEKİ ANLASIN BİRAZBenim de iş arkadaşım hamile. Benim çocuğum olmadığını biliyor. Hamile kaldığından beri sürekli dibimden ayrılmaz oldu. Ay bebeğim kıpırdıyor. Doktor çok sağlıklı dedi v.s sıkıldım artık aynı şeyleri sürekli dinlemekten. Bende mesafe koydum biraz. Daha 1 aylık hamileyken bile karnı burnunda ki kadın gibi yürümeye başladı. Eli sürekli karnında. Bana hiç normal gelmiyor bu hareketler.
valla aynı bnm anlattığım gibi durumun boşver allah ıslah etmek mesele o çocuğu doğurmak değil büyütmek sıkma canını rabbim kimseyi bu insanlar gibi düşüncesiz vizdansız etmesinBenim de iş arkadaşım hamile. Benim çocuğum olmadığını biliyor. Hamile kaldığından beri sürekli dibimden ayrılmaz oldu. Ay bebeğim kıpırdıyor. Doktor çok sağlıklı dedi v.s sıkıldım artık aynı şeyleri sürekli dinlemekten. Bende mesafe koydum biraz. Daha 1 aylık hamileyken bile karnı burnunda ki kadın gibi yürümeye başladı. Eli sürekli karnında. Bana hiç normal gelmiyor bu hareketler.
inşallah gelmez
Kayıplarınız icin üzüldüm kızlar ama herşeyde bir hayır vardır!!!
Umarım en kısa sürede sizlerde birer anne adayı olursunuz umudunuzu yitirmeyin yeterki.evet biliyorum demesi kolay ama zamanı vakti gelmeyince ne yapsanda olmuyor.asıl kafaya takmamak gerek ama Buda zor bir iş işte....
En baştan Sağlınızı yerinde olsunda!!!!
Bende temmuz2009 yılında evlendim ve dogum kontrol ile korunuyordum sonrası bebek istemeye başlayınca korunmayı bıraktım hemen hamile kalmıştım.Şubat 2010 5 haftalık civarındaydı hamilegim o sıra yurtdışına gidip gelmiştim 11.haftalık olmuştu ve kontrol icin eşimle gitmiştik Cok heyecanliydik tabiki.
Aramızda konuşuyorduk "şimdi bebeğimiz kocaman olmuştur kalp atışını bebeği görme hayaliyle sıra bize gelmişti.
Doktor muayeneye aldı ve ilk karından bakti durdu sonra birde Altan bakalım dedi ama aklımdan hiç kötü birsey geçmedi o sıra.
Sadece doktorun kese var embryo yok keseniz 6 haftalikken Durmuş demesiyle ve boş gebelik geçiriyorsunuz demesiyle dondum kaldım. boş gebelik nedir bilmem ilk kez duyuyorum o zamanları.nerdeyse 3 ay hamile biri olarak tüm belirtileride boş boş yasamışım
Herneyse dünyam başıma yıkılmıştı sanki mayis2010 kürtaj oldum derken 3 ay koruma önerdi doktor.biz çalısmalara devam ettik 5ay sonra yeniden hamile kaldım o sıra tasiniyorduk taşınma telaşından bebek işini fazla kafama takmıyordum ve adetlerimde Cok duzensizti kürtajdan sonra.
Ama gelmeyince meraklandim ve allahıma şükür kızım bizimle şimdi.
Ama kızıma hamileykende boş gebelik dendi başka doktora görünmüştük ertesi gün mucizemidir nedir hem kese hem embryo ve kalp atışı dahil hepsini görmüştük.
Şimdi ikinci bebişi istiyoruz gecen kış denemelerimiz başarısız gecti tekrardan esim korundu ve 2-3 aydır tekradan korunmayı bıraktı yine denemelere başladık...
Hafta sonu kontrole gittim kist çıktı işte acaba halen hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum dün günümdü gelmedi ama adet sancım vardı göğüslerim ağrıyordu bugün hiç birşeyim yok adet belirtileri dahil yok kisten dolayımı gecikme yasıyorum offfff...
Kendimden bende biraz bahsetmek istedim bir yanlışım olduysa af ol kızlar ....
AMA ÜMİTİNİZİ SAKIN YİTİRMEYİN BİR GÜN O DUYGU HEPİNİZDE YAŞAYACAKSİNİZ İNŞALLAH BELKİDE ŞUANDA ARAMIZDA HAMİLE OLANDA VARDIR AMA HENÜZ HABERSİZ....
Benim de iş arkadaşım hamile. Benim çocuğum olmadığını biliyor. Hamile kaldığından beri sürekli dibimden ayrılmaz oldu. Ay bebeğim kıpırdıyor. Doktor çok sağlıklı dedi v.s sıkıldım artık aynı şeyleri sürekli dinlemekten. Bende mesafe koydum biraz. Daha 1 aylık hamileyken bile karnı burnunda ki kadın gibi yürümeye başladı. Eli sürekli karnında. Bana hiç normal gelmiyor bu hareketler.
aminnn inşallahhhh canımmmmmfazla bişi istemiyoruz ki karşımızda ki yüreğimizi görsün anlasın bizi istiyoruz. ben en yakın arkadaşımdan 1 ay sonra hamile kaldım hep onunla konuşuyorduk ben bebeğimi kaybedince bir kere bile bana hamileliğinden bahsetmedi bende sormadım soramadım bizim kızlarımız kardeş olcaktı ve beni en iyi o anladı ben bişi demeden yüreğimi hep gördü. yaralıyız işte. bişi demeselerde yüreğimize dokunuyor. geçen gece kızının iki dişi büyümüş konuşuyoduk ben gece başladım ağlamaya eşim noldu dedi Hifa'nın dişi büyümüş dedim. hifa büyücek koşacak okula gidecek hep ağlıcak mısın böyle dedi. Allah'ım bize de anne olmayı nasip eder inşallah bizde kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı
aminnn inşallahhhh canımmmmmbende bu ay kucağıma alacaktım nasip olsaydı.zamanlaması kötü oldu sadece görümcemin hamileliğinin yoksa kimsenin kasıtlı yaptığı bişey yok
Kayıplarınız icin üzüldüm kızlar ama herşeyde bir hayır vardır!!!
Umarım en kısa sürede sizlerde birer anne adayı olursunuz umudunuzu yitirmeyin yeterki.evet biliyorum demesi kolay ama zamanı vakti gelmeyince ne yapsanda olmuyor.asıl kafaya takmamak gerek ama Buda zor bir iş işte....
En baştan Sağlınızı yerinde olsunda!!!!
Bende temmuz2009 yılında evlendim ve dogum kontrol ile korunuyordum sonrası bebek istemeye başlayınca korunmayı bıraktım hemen hamile kalmıştım.Şubat 2010 5 haftalık civarındaydı hamilegim o sıra yurtdışına gidip gelmiştim 11.haftalık olmuştu ve kontrol icin eşimle gitmiştik Cok heyecanliydik tabiki.
Aramızda konuşuyorduk "şimdi bebeğimiz kocaman olmuştur kalp atışını bebeği görme hayaliyle sıra bize gelmişti.
Doktor muayeneye aldı ve ilk karından bakti durdu sonra birde Altan bakalım dedi ama aklımdan hiç kötü birsey geçmedi o sıra.
Sadece doktorun kese var embryo yok keseniz 6 haftalikken Durmuş demesiyle ve boş gebelik geçiriyorsunuz demesiyle dondum kaldım. boş gebelik nedir bilmem ilk kez duyuyorum o zamanları.nerdeyse 3 ay hamile biri olarak tüm belirtileride boş boş yasamışım
Herneyse dünyam başıma yıkılmıştı sanki mayis2010 kürtaj oldum derken 3 ay koruma önerdi doktor.biz çalısmalara devam ettik 5ay sonra yeniden hamile kaldım o sıra tasiniyorduk taşınma telaşından bebek işini fazla kafama takmıyordum ve adetlerimde Cok duzensizti kürtajdan sonra.
Ama gelmeyince meraklandim ve allahıma şükür kızım bizimle şimdi.
Ama kızıma hamileykende boş gebelik dendi başka doktora görünmüştük ertesi gün mucizemidir nedir hem kese hem embryo ve kalp atışı dahil hepsini görmüştük.
Şimdi ikinci bebişi istiyoruz gecen kış denemelerimiz başarısız gecti tekrardan esim korundu ve 2-3 aydır tekradan korunmayı bıraktı yine denemelere başladık...
Hafta sonu kontrole gittim kist çıktı işte acaba halen hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum dün günümdü gelmedi ama adet sancım vardı göğüslerim ağrıyordu bugün hiç birşeyim yok adet belirtileri dahil yok kisten dolayımı gecikme yasıyorum offfff...
Kendimden bende biraz bahsetmek istedim bir yanlışım olduysa af ol kızlar ....
AMA ÜMİTİNİZİ SAKIN YİTİRMEYİN BİR GÜN O DUYGU HEPİNİZDE YAŞAYACAKSİNİZ İNŞALLAH BELKİDE ŞUANDA ARAMIZDA HAMİLE OLANDA VARDIR AMA HENÜZ HABERSİZ....
Bilirim bilmezmiyim ne kadar zor bir durum olduğunu.geçmiş olsun canım ne güzel kızını almışsın kucağına bize de nasip olur inşallah. bir çoğumuz zorlu yollardan geçiyoruz. o hastaneye her gidişimde herşey yeniden canlanıyor gözümde o koridorda yürüdüğüm doktorun dedikleri... inşallah bizde yavrularımızı kucağımıza alabiliriz
aynen öyle canım.kayınvalidem kardeşinin torunlarını bile severken içim acıyorbende kızımı meleğimi 30 ekimde kaybettim . diyorum ya içimizde yaramız olduğu için kimsenin bişi yapmasına gerek yok acıyor yaramız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?