Ben de daha gecıkırse gıdıcem kıstten mıstten de tırsıyorım cunku. Lutfen panık yapma, asamayacagımız ustesınden grlemeyecegımız bısey cıkmayacagına emınim.Dün akşam iş çıkışı hastaneye gittim ama malesef laboratuvar kapanmış. Erken gebelik testi aldım. Hani şu adete 4 gün kala bile sonuç verenlerden negatif çıktı. İşin garip tarafı ben hala adet olmadım. Kafayı yicem. Bu akşam çıkışta daha kapsamlı bir hastaneye gidicem. O kadar yoğunum ki izin bile alamıyorum.
inş canım güzel bi haber alırsam sizinlede paylaşırımm :)Ahhh harıka 7 gunnn :) guzel haber ber bizeee :) cok ıhtıyacım var benım. Umudum yukselıyor :)
canım inşallah hakkında hayırlısı olsun.benimde buayki adet tatile denk geldiği için gidemedim dr a.kasım adetinde bizde başlıyoruz tedaviye aşılama yaptırcaz.2 ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı.buarada resimde yanındaki güzel kız kim canım?Kızlar Bende dün yine klomene başladım... Eğer eşimi yakalayabilirsem (ki geçen ay şehirdışına gitti tam gününde) bu ayı boş geçirmeden bir aşılama deneyeyim dedim...
Rabbim nasip ederse ne mutlu yok etmezse Kasımda Gerekli Tahilleri yaptırıp doğru tüp bebek yolculuğuna inşallah...
hiç kendini suçlama cnm tabiki insan içinde üzülecek ama bu fesatlık değil sadece bizimde olmadığınnüzüntüsü bak bnmle amcamınoğlunun eşi aynı zamanlarda hemen hemen bebek düşürdük o bnden 1.5 ay önce şimdi hamile kaldı ve ikiz bnde onu görünce üzülüyorum ama benimkinn bir garkı bnm gözüme sokuyor resmen bni gördüğü yerde karnını tutyor kimse sormasa bile gelişimlerini anlatıyor ve geçen gün karnımda nasıl oynuyor hiç durmuyor diyerek ballandıra ballandıra anlattı insanda görgü olması lazım allah korkusu daha doğrusu bnde bebeğimi düşürdüm blki hiç anne olamyıcağım blki hiç içimde kıpırdadığını hissedemiyeceğim bunu düşünerek bu kadar yanımda üstüne basarak anlatması yanlış eğer bn onun yerinde olsaydım yemn ederim onu görünce karnımı saklardım ki görüp üzülmesin içi geçmesin die ... sen canını sıkma rabbim muhakkak hayırlı zamnda verecektir bizlerede nasipte varsa inş sennde biran evvel bebeğin olur görümcenle aynı zmnlarda doğurursunkızlar sizinle bişey paylaşmak isitiyorum.2 yıldır bebek sahibi olamadık.bi kez hamile kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum.içimde hala onun üzüntüsü var.nasip olsaydı bu ay kucağıma almış olacaktımaynı zamanda görümcemde yaklaşık 10 aydır bebek isitiyordu aynı sene evlendik.onunda eşinde sıkıntı vardı morfolojisi 1 di ilaç ve iğne kullandı düzelip düzelmediğini bilmiyoruz tekrar test yaptırmadı.dr zaten hamile kalırsın ama sakat yada düşük olur demiş.dün görümcem hamile olduğunu öğrendi mucize gibi.ben çok sevindim ilk başta duyunca zaten ilk önce benle paylaştı.aile büyüklerine kalp atışı duyulduktan sonra söyleyecekler.içime bir hüzün çöktü sonrasında anlam veremediğim sanki onun mutlu olmasına üzülmüşüm gibi.görümcemi çok severim çok ii anlaşırız.asla kıskanmadım kendime ve ona hergün dua ettim evlat sahibi olsun diye.ama aileden birinin hamile kalması insana özelliklede bizim gibi evlat sahibi olamayanlar bi üzüntü veriyomuş yada bana öyle oldu.olursa kayınvalidemin ilk torunu olacak.kimbilir ne kadar sevinecek neler hazırlayacak neler konuşacaklar.insanın gözünün önünde olması bazışeylerin dahada çok yaralayacak.aynı şehirde oturmuyoruz ama illaki şahit olacam bi çok şeye onlar kasıtlı bişey yapmayacak tabiki ama ben içten içe üzülecem biliyorum ben kötü bir insanmıyım diye de kendi kendimi yiyorum 2 gündür neden böyle hissediyorum diye.
sağolasın canım bunu duymaya ihtiyacım vardıhiç kendini suçlama cnm tabiki insan içinde üzülecek ama bu fesatlık değil sadece bizimde olmadığınnüzüntüsü bak bnmle amcamınoğlunun eşi aynı zamanlarda hemen hemen bebek düşürdük o bnden 1.5 ay önce şimdi hamile kaldı ve ikiz bnde onu görünce üzülüyorum ama benimkinn bir garkı bnm gözüme sokuyor resmen bni gördüğü yerde karnını tutyor kimse sormasa bile gelişimlerini anlatıyor ve geçen gün karnımda nasıl oynuyor hiç durmuyor diyerek ballandıra ballandıra anlattı insanda görgü olması lazım allah korkusu daha doğrusu bnde bebeğimi düşürdüm blki hiç anne olamyıcağım blki hiç içimde kıpırdadığını hissedemiyeceğim bunu düşünerek bu kadar yanımda üstüne basarak anlatması yanlış eğer bn onun yerinde olsaydım yemn ederim onu görünce karnımı saklardım ki görüp üzülmesin içi geçmesin die ... sen canını sıkma rabbim muhakkak hayırlı zamnda verecektir bizlerede nasipte varsa inş sennde biran evvel bebeğin olur görümcenle aynı zmnlarda doğurursun
yok görümcen yapmaz ztn cnm sende üzülme eminim rabbim üzdüğü kullunu tekrara daha fazla sevindirir bnde karşıdaki kişiyi allaha havale ettim boşver rabbim ıslah etsin öyle insanları içlerinde kötülük dışlarına vuruyorsağolasın canım bunu duymaya ihtiyacım vardıçok geçmiş olsun sanada.inşallah daha hayırlısıyla sevindiri rabbim senide.insanları bile bile yaralamak çok kötü ya.görümcemin böyle bi davranışta bulunacağını sanmıyorum asla yapmaz ama o yapmasa bile ben hassas olduğum için en ufak şeyde üzüleceğim inşallah canım sende tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın.
Esi yakalamak nedir bılırım canım bıZdekı de ne sans :) sırf bu sebepten 2 ay sonra yolcuyum esımle gemıye. Umarım bu ay hamıle kalırsın canım ve gerek kalmaz hıcbırseye.Kızlar Bende dün yine klomene başladım... Eğer eşimi yakalayabilirsem (ki geçen ay şehirdışına gitti tam gününde) bu ayı boş geçirmeden bir aşılama deneyeyim dedim...
Rabbim nasip ederse ne mutlu yok etmezse Kasımda Gerekli Tahilleri yaptırıp doğru tüp bebek yolculuğuna inşallah...
kızlar sizinle bişey paylaşmak isitiyorum.2 yıldır bebek sahibi olamadık.bi kez hamile kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum.içimde hala onun üzüntüsü var.nasip olsaydı bu ay kucağıma almış olacaktımaynı zamanda görümcemde yaklaşık 10 aydır bebek isitiyordu aynı sene evlendik.onunda eşinde sıkıntı vardı morfolojisi 1 di ilaç ve iğne kullandı düzelip düzelmediğini bilmiyoruz tekrar test yaptırmadı.dr zaten hamile kalırsın ama sakat yada düşük olur demiş.dün görümcem hamile olduğunu öğrendi mucize gibi.ben çok sevindim ilk başta duyunca zaten ilk önce benle paylaştı.aile büyüklerine kalp atışı duyulduktan sonra söyleyecekler.içime bir hüzün çöktü sonrasında anlam veremediğim sanki onun mutlu olmasına üzülmüşüm gibi.görümcemi çok severim çok ii anlaşırız.asla kıskanmadım kendime ve ona hergün dua ettim evlat sahibi olsun diye.ama aileden birinin hamile kalması insana özelliklede bizim gibi evlat sahibi olamayanlar bi üzüntü veriyomuş yada bana öyle oldu.olursa kayınvalidemin ilk torunu olacak.kimbilir ne kadar sevinecek neler hazırlayacak neler konuşacaklar.insanın gözünün önünde olması bazışeylerin dahada çok yaralayacak.aynı şehirde oturmuyoruz ama illaki şahit olacam bi çok şeye onlar kasıtlı bişey yapmayacak tabiki ama ben içten içe üzülecem biliyorum ben kötü bir insanmıyım diye de kendi kendimi yiyorum 2 gündür neden böyle hissediyorum diye.
Tabıı kı de kotu veya haset veya kıslanc bı ınsan degılsın. Gecen ben de bunu paylasmıstım bu duyguyu cok normal. Henuz bebek sahıbı olmayan her hanımda bu vardır emınım. Baskasının mutlulugundan mutsuz degıl mutsuzluk hıssedıyorsun o da kendınle ılgılı. İnsallah bebeklerımız olacak. Ve ebet olana kadr bu ve benzerı duyguları yasıcaz. Rabbım tez zamanda verır ınsallah. Hassasız ıste ve sebeplerımız var.kızlar sizinle bişey paylaşmak isitiyorum.2 yıldır bebek sahibi olamadık.bi kez hamile kaldım boş gebelik oldu kürtaj oldum.içimde hala onun üzüntüsü var.nasip olsaydı bu ay kucağıma almış olacaktımaynı zamanda görümcemde yaklaşık 10 aydır bebek isitiyordu aynı sene evlendik.onunda eşinde sıkıntı vardı morfolojisi 1 di ilaç ve iğne kullandı düzelip düzelmediğini bilmiyoruz tekrar test yaptırmadı.dr zaten hamile kalırsın ama sakat yada düşük olur demiş.dün görümcem hamile olduğunu öğrendi mucize gibi.ben çok sevindim ilk başta duyunca zaten ilk önce benle paylaştı.aile büyüklerine kalp atışı duyulduktan sonra söyleyecekler.içime bir hüzün çöktü sonrasında anlam veremediğim sanki onun mutlu olmasına üzülmüşüm gibi.görümcemi çok severim çok ii anlaşırız.asla kıskanmadım kendime ve ona hergün dua ettim evlat sahibi olsun diye.ama aileden birinin hamile kalması insana özelliklede bizim gibi evlat sahibi olamayanlar bi üzüntü veriyomuş yada bana öyle oldu.olursa kayınvalidemin ilk torunu olacak.kimbilir ne kadar sevinecek neler hazırlayacak neler konuşacaklar.insanın gözünün önünde olması bazışeylerin dahada çok yaralayacak.aynı şehirde oturmuyoruz ama illaki şahit olacam bi çok şeye onlar kasıtlı bişey yapmayacak tabiki ama ben içten içe üzülecem biliyorum ben kötü bir insanmıyım diye de kendi kendimi yiyorum 2 gündür neden böyle hissediyorum diye.
canım aynı şey bende de var tek değilsin. ben evlendikten 4 ay sonra eşimin amcası da evlendi onblar 35 yaşındalar. biz genç olduğumuz için düşünmüyorduk daha 7 8 ay sonra ben hamile kaldım ama 16 haftalıkken bebeğimi kaybettim benden 1 2 ay sonra da yengem hamile kaldı ben çok sevindim hatta canım bunu çekti şunu çekti diyordu gidip yapıveriyodum ama içinde hüzün oluyordu. yengemde 15inci hafta da bebeği düşürdü 4 ay sonra ben kimyasal gebelik geçirdim ama kimseye söylemedim 1 ay sonra da o hamile kaldı. suan 10 haftalık bebeği inşallah sağlıklı olur. ilk şüphelendiği zaman söyledi ama üstü kapalı şekilde bende yenge bebek düşünüyorsan doktora git ilk bebeği kaybettiğimiz için ona göre ilaç verirler dedim. kimseye söylemeden doktora gitmiş aradım var mı bebek dedim var dedi neden söylemedin dedim yavruma nazar değer diye dedi nasıl zoruma gitti yenge o zaman doğunca da gelmeyelim nazarımız değmesin dedim. her hafta benimle doktora gidiyor giderimde gitmem değil ama sürekli ay yavrum kıpırdıyor ay şöyle ay böyle diye sürekli dile getiriyor. geçen akşamda galiba zoruna gidiyor ben öyle anlatırken felan demiş. fesat değilim ama insan içindi bi can kaybedince hep hüznü oluyor. inşallah bizimde bebişlerimiz olacak
evet canım.çok teşekkür ederim çok güzel söylemişsin mutsuzluk hissediyorum aynenTabıı kı de kotu veya haset veya kıslanc bı ınsan degılsın. Gecen ben de bunu paylasmıstım bu duyguyu cok normal. Henuz bebek sahıbı olmayan her hanımda bu vardır emınım. Baskasının mutlulugundan mutsuz degıl mutsuzluk hıssedıyorsun o da kendınle ılgılı. İnsallah bebeklerımız olacak. Ve ebet olana kadr bu ve benzerı duyguları yasıcaz. Rabbım tez zamanda verır ınsallah. Hassasız ıste ve sebeplerımız var.
amin canım.ev değil araba değil eşya değil kii para verip alasınyok görümcen yapmaz ztn cnm sende üzülme eminim rabbim üzdüğü kullunu tekrara daha fazla sevindirir bnde karşıdaki kişiyi allaha havale ettim boşver rabbim ıslah etsin öyle insanları içlerinde kötülük dışlarına vuruyor
bendede öyle canım bende bi tane kaybettim 3.5 yıldır evliyim 8 haftalıkken düştü kürtaj oldum kardeşimde 5 senelik evli istediler daha yeni 2-3 ayda hamile kaldı hergün bi aradayız ay söle ay böle ailede sürekli aynı muhabbeyt hayaller falan insan hep hüzünlenio sıf bu yüzden ters bile düşüp bi ara konuşmadık ben acık acık söledim kesinlikle fesatlanmıyorum hatta hamile olduğunu öğrendiğimde sürekli arastırmadaydm söle yap sunu ye kendi ellerimle bebek için hediyeler aldım yaptım ama okadar cok abartıolarki yasamayan anlamaz derler ya cokkk doruu birazcanım aynı şey bende de var tek değilsin. ben evlendikten 4 ay sonra eşimin amcası da evlendi onblar 35 yaşındalar. biz genç olduğumuz için düşünmüyorduk daha 7 8 ay sonra ben hamile kaldım ama 16 haftalıkken bebeğimi kaybettim benden 1 2 ay sonra da yengem hamile kaldı ben çok sevindim hatta canım bunu çekti şunu çekti diyordu gidip yapıveriyodum ama içinde hüzün oluyordu. yengemde 15inci hafta da bebeği düşürdü 4 ay sonra ben kimyasal gebelik geçirdim ama kimseye söylemedim 1 ay sonra da o hamile kaldı. suan 10 haftalık bebeği inşallah sağlıklı olur. ilk şüphelendiği zaman söyledi ama üstü kapalı şekilde bende yenge bebek düşünüyorsan doktora git ilk bebeği kaybettiğimiz için ona göre ilaç verirler dedim. kimseye söylemeden doktora gitmiş aradım var mı bebek dedim var dedi neden söylemedin dedim yavruma nazar değer diye dedi nasıl zoruma gitti yenge o zaman doğunca da gelmeyelim nazarımız değmesin dedim. her hafta benimle doktora gidiyor giderimde gitmem değil ama sürekli ay yavrum kıpırdıyor ay şöyle ay böyle diye sürekli dile getiriyor. geçen akşamda galiba zoruna gidiyor ben öyle anlatırken felan demiş. fesat değilim ama insan içindi bi can kaybedince hep hüznü oluyor. inşallah bizimde bebişlerimiz olacak
çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun.bende bunu anlamıyorum işte.biz olsak saklarız tepkilerimizi sevincimizi.görümcem bu tarz davranışlara girmez sanmıyorum ama o istemedende yapsa ben hassas olacağım için alınırım yada üzülürüm.hiç birşey olmasa bile kayınvalidemin sevincini görmek bile benim içimi üzecek bende hamile kalınca kalp atışını duymadan söylemeyecem büyüklere çünkü acı bi tecrübe yaşadık daha önce ama tutupta nazar değmesin die söylemedim diyemem.bizimki büyükleri üzmemek için.görümcemede hiç bişey sormayacam nasıl gidiyor falan filan diye.kendi anlatırsa anlatır.çünkü onun eşindede sorun vardı bende eşiminkiyle kıyaslamak için test değerlerini sordum amannn boşver dedi sallama sende takma kafaya dedi bak ben takmadım oldu dedi bende bozuldum haliyle oyüzden bişey sormayacam daha.
bendede öyle canım bende bi tane kaybettim 3.5 yıldır evliyim 8 haftalıkken düştü kürtaj oldum kardeşimde 5 senelik evli istediler daha yeni 2-3 ayda hamile kaldı hergün bi aradayız ay söle ay böle ailede sürekli aynı muhabbeyt hayaller falan insan hep hüzünlenio sıf bu yüzden ters bile düşüp bi ara konuşmadık ben acık acık söledim kesinlikle fesatlanmıyorum hatta hamile olduğunu öğrendiğimde sürekli arastırmadaydm söle yap sunu ye kendi ellerimle bebek için hediyeler aldım yaptım ama okadar cok abartıolarki yasamayan anlamaz derler ya cokkk doruu biraz
canım inşallah hakkında hayırlısı olsun.benimde buayki adet tatile denk geldiği için gidemedim dr a.kasım adetinde bizde başlıyoruz tedaviye aşılama yaptırcaz.2 ay klomen ve çatlatma iğnesi denedik olmadı.buarada resimde yanındaki güzel kız kim canım?
Esi yakalamak nedir bılırım canım bıZdekı de ne sans :) sırf bu sebepten 2 ay sonra yolcuyum esımle gemıye. Umarım bu ay hamıle kalırsın canım ve gerek kalmaz hıcbırseye.
Ben de daha gecıkırse gıdıcem kıstten mıstten de tırsıyorım cunku. Lutfen panık yapma, asamayacagımız ustesınden grlemeyecegımız bısey cıkmayacagına emınim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?