- 9 Ekim 2014
- 306
- 273
- 53
Allah herkese nasip etsin!!!ZOR GÜNLERİ ARKANDA BIRAKMISIN BİZEDE Bİ MELEK GELSEDE BENLE BİRLİKTE BÜTÜN ARKADASLARIMA ,YARALARIMIZI SARSA KEŞKE BENDE 1,5 SENE OLCAK NERDEYSE KORUNMAYI BIRAKALI TESTLERDE POZİTİF CIKIO ADET GÜNÜ DÖKÜLÜYORBAKALIM ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN
AYNEN CANIM ALLAH İSTEYENN HERKESE TEZ ZAMANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜP KUCAĞINI DOLDURSUNAllah herkese nasip etsin!!!
Bu zorlu dönemlerinizi inşallah en kısa zamanda unutursunuz.
haklısın canım üzme sen kendini boşver herkes kendi ettiğinin karşılığını alır.rabbim evlat acısı göstermesin.Benim de iş arkadaşım hamile. Benim çocuğum olmadığını biliyor. Hamile kaldığından beri sürekli dibimden ayrılmaz oldu. Ay bebeğim kıpırdıyor. Doktor çok sağlıklı dedi v.s sıkıldım artık aynı şeyleri sürekli dinlemekten. Bende mesafe koydum biraz. Daha 1 aylık hamileyken bile karnı burnunda ki kadın gibi yürümeye başladı. Eli sürekli karnında. Bana hiç normal gelmiyor bu hareketler.
inşallah sevinçten1 saat sonra mesaim bitiyor ve 6,30 gibi hastanede kan vericem. Muhtemelen sekiz buçuk gibi alırım sonuçları. Bir acayip oldum. elim ayağım şimdiden titremeye başladı. Koskoca 5 gün dile kolay.
Bu güne kadar hiç isyan etmedim, ağlamadım ama bu sefer çok başka umutsuzum desem de aslında kendimi kandırıyorum. İçimde bir umut ışığı var.
Ben bu akşam ağlıcam ya sevinçten ya da hüzünden.
inşallah sevinçten
İNŞALLLAH CANIMMMM BİZİM YÜZÜMÜZÜDE GÜLDÜR GÜZEL HABERLERİNLE:)))inşallah sevinçten
İNŞALLLAH CANIMMMM BİZİM YÜZÜMÜZÜDE GÜLDÜR GÜZEL HABERLERİNLE:)))
bende hiç bir belirtim yok diye endişeliyim beklerken canım yaŞu kasık ağrım bir bitse daha çok umutlanacaktım ama kasık ağrım hiç dinmiyor.
sevinçten bizide ağlat yarın olur mu şansın bol olsun.inşallah sevinçten
Bilirim bilmezmiyim ne kadar zor bir durum olduğunu.
Kolay değil bu süreç bak benim kızım var şükür ikinciyi istiyoruz ve ilk iki gebelikler gibi tekrar aynı hissler aynı seyleri yaşıyorum hatta dahada yoğunlaşmış sanki ilk kez gebe kalacakmışım gibi kadın olmak her haliyle zor iş !!!
Heleki etraftaki insanlar yokmu
Eee sevgilin yokmu,söz,nişan,evlilik,bebek,ikinci bebek diyerekten gidiyorlar Sinir bozucu millet !!!!
Teşekkürler canım. Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Yaş 31 artık gitgide endişe sarmaya başladı.sevinçten bizide ağlat yarın olur mu şansın bol olsun.
bende hiç bir belirtim yok diye endişeliyim beklerken canım ya
aynen öyle canım.kayınvalidem kardeşinin torunlarını bile severken içim acıyor
Hamilelik geçiren bayanlara soruyorum da çoğu hiçbir belirti olmadı diyor.
canım gerçekten belirtiler kişiden kişi hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor. ben ilk gebeliğimde sık idrara çıkma ve göğüs ağrısı vardı. ikinci gebeliğimde ise kasık batması ve sık idrara çıkma vardı.
cnm bende de aşırı kasık batması ve sık aidrara çıkma var 1 satte
6 kere gidiyorum tuvalate yaa :):):):) bat a 4 gün kaldı ayrıca bel ağrım da çok var acaba hangisi hamilelik mi adettmi ?
benim ilk gebeliğimde sırt ağrısı da olmuştu. ya benimde 4 gün var bata ama 1 haftadır göğüslerimde şişme ve hassasiyet vardı dün yok oldu. benim adet olacağım zaman göğüslerim şişmez yumuşak olur tam tersi şimdi de öyle. bi de galiba klomenden kaynaklı oldu galiba göğüs hassasiyeti
benim ilk gebeliğimde sırt ağrısı da olmuştu. ya benimde 4 gün var bata ama 1 haftadır göğüslerimde şişme ve hassasiyet vardı dün yok oldu. benim adet olacağım zaman göğüslerim şişmez yumuşak olur tam tersi şimdi de öyle. bi de galiba klomenden kaynaklı oldu galiba göğüs hassasiyeti
benimde geçen ay yumurtlamadan sonra göğüslerim feci şekilde ağrıyodu ama şişme falan olmadı sadece ağrı vardı ama adetim geldi halbuki ne kadar sevinmiştim çünkü ilk defa yaşadım gğüs ağrısı bu ay hiç olmadı ama sürekli akıntım geliyo kasık ve bel ağrısı sık idrar şimdilik beni rahatsız edenler bunlar belki psikolojiktir bilmiyorum inşallah değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?