Umudumuz 2014 Ekim =)

Allah herkese nasip etsin!!!
Bu zorlu dönemlerinizi inşallah en kısa zamanda unutursunuz.

1 saat sonra mesaim bitiyor ve 6,30 gibi hastanede kan vericem. Muhtemelen sekiz buçuk gibi alırım sonuçları. Bir acayip oldum. elim ayağım şimdiden titremeye başladı. Koskoca 5 gün dile kolay adetim gecikti.

Bu güne kadar hiç isyan etmedim, ağlamadım ama bu sefer çok başka umutsuzum desem de aslında kendimi kandırıyorum. İçimde bir umut ışığı var.

Ben bu akşam ağlıcam ya sevinçten ya da hüzünden.

haklısın canım üzme sen kendini boşver herkes kendi ettiğinin karşılığını alır.rabbim evlat acısı göstermesin.

inşallah sevinçten

evet halbuki insanlar biliyor bebeğimi kaybettiğimi ama hala çocuk yok mu diyolar... zayıf olmama rağmen ayva göbeğim kaldı görenler bebek mi diyor. ayy herşey dokunuyor bize çok duygusalız

aynen öyle canım.kayınvalidem kardeşinin torunlarını bile severken içim acıyor

ben bebeğimi kaybettiğim sıra vodafonun gülen bebek reklamı vardı kaynanam özellikle sesini açıp gülerdi çok hoşuma gidiyor diyordu ama nasıl zoruma gidiyordu ya. daha yeni kaybetmiştim bebeğimi.. insan gerçekten çok hassas oluyor ya

Hamilelik geçiren bayanlara soruyorum da çoğu hiçbir belirti olmadı diyor.

canım gerçekten belirtiler kişiden kişi hatta gebelikten gebeliğe bile değişiyor. ben ilk gebeliğimde sık idrara çıkma ve göğüs ağrısı vardı. ikinci gebeliğimde ise kasık batması ve sık idrara çıkma vardı.

cnm bende de aşırı kasık batması ve sık aidrara çıkma var 1 satte
6 kere gidiyorum tuvalate yaa :):):):) bat a 4 gün kaldı ayrıca bel ağrım da çok var acaba hangisi hamilelik mi adettmi ?

cnm bende de aşırı kasık batması ve sık aidrara çıkma var 1 satte
6 kere gidiyorum tuvalate yaa :):):):) bat a 4 gün kaldı ayrıca bel ağrım da çok var acaba hangisi hamilelik mi adettmi ?

benim ilk gebeliğimde sırt ağrısı da olmuştu. ya benimde 4 gün var bata ama 1 haftadır göğüslerimde şişme ve hassasiyet vardı dün yok oldu. benim adet olacağım zaman göğüslerim şişmez yumuşak olur tam tersi şimdi de öyle. bi de galiba klomenden kaynaklı oldu galiba göğüs hassasiyeti

benimde geçen ay yumurtlamadan sonra göğüslerim feci şekilde ağrıyodu ama şişme falan olmadı sadece ağrı vardı ama adetim geldi halbuki ne kadar sevinmiştim çünkü ilk defa yaşadım gğüs ağrısı bu ay hiç olmadı ama sürekli akıntım geliyo kasık ve bel ağrısı sık idrar şimdilik beni rahatsız edenler bunlar belki psikolojiktir bilmiyorum inşallah değildir

test yaptınmı yada gününün geçmesini mi bekliyosun ben geçen ay 1 hafta öncesinde başladım test yapmaya hatta abarttım adetim bittikten sonra yine inanmadım yine yaptım:)bu ay hiiçç almadım test eve 1 2 gün öncesinde yapmak istiyorum bi yandan da istemiyorum

inşallah psikolojik değildir canım. inşallah gelmez kırmızılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…