Umudumuz 2014 Ekim =)

geçen ay olduğu gibi bu ay da erken test yapmaya başladım ve ilk negatifimi gördüm... bende istemiyorum yapmayı ama dayanamıyorum birazda. ya aslında bi de bende kan pıhtılaşması var o yüzden erken farketmek istiyorum

tabi haklısın keşke bi kan testi yaptırsaydın direkt öğrenirdin onda

benim alim ayağım çok üşüyo buz tutuyo sanki sonra birden ateş basıyo Allahım yarabbim hayra çıkar :)

Hamilelik geçiren bayanlara soruyorum da çoğu hiçbir belirti olmadı diyor.
daha yeni bir arkadaşım hamiş oldu ona sordum karın ağrım vardı adetim de gecikmişti doktora gittim öyle farkettim dedi. ama bilmiyorum. forumda da hamiş bayanların bazı belirtileri yaşadığını okuyorum. bende ümitle bekliyorum artık

yaren92 kusura bakma da kaynanana kızdım

bende kızıyordum canım hatta sürekli kucağımıza bir torun vermediniz felan diyordu. eşimin sözünü dinliyorum artık lafları kafama takmıyorum ilk zamanlar çok takıyordum
bence sen eşine söyle sana laf ettirmesin ççok sinir oldum ya. çok istiyorsa kendisi yapsın madem bizim elimizde mi

bence sen eşine söyle sana laf ettirmesin ççok sinir oldum ya. çok istiyorsa kendisi yapsın madem bizim elimizde mi

eşim zaten hiç bir zaman beni ezdirmedi. bi ara kayınvalideme zaten dedim bazen Allah'a inandığınız konusunda şüpheye düşüyorum diye.

Merhaba kizlar.. hikayelerinizi okudum huzunlendim ya kurban oldugum Allahim biran once bizlere de nasip etsin, etsinki su düşüncesiz igrenc insanlarin ceneleri kapansin. Nispet yapip. duruyorlar da vermesini bilen Allah almasini da bilir.
Bu arada rahim filmim çekildi. Hala sarhos gibiyim:)
Anestezili çektirdim. Suan hic agrim yok.tuplerim de acikmis bir sorun yokmuş hamd olsun. Ovulasyon testiyle takip etmeye baslicam yarın.

BU ÇOK İYİ HABER İNŞALLAH RABBİM EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN

persaaa beni hamişler arasına eklee ama nazar boncuksuz olsun^^

10.ayımdı bu ay. Ne bir tedavi gördüm ne ilaç içtim. Allah'a hamd olsun daha fazla aratmadı. Hala inanamıyorum şok gibi geldi

bende ovulasyon testi ve soğan kürüne başlayacağım :) bu ay ki tedavi planım benimde bu tabi hala bata 4 gün var inşallah bu sadece bi plan olarak kalır

Ben de kist olayından çok korkuyorum. Senin kaç gün geçti canım. Hiç idrar testi yaptın mı. Birde kasıklarında, belinde ağrı var mı?
Dun olmam gerekıyordu olmadım, klomen de gecıktırıyor benı sanırım. Valla regli olsam mutlu olcam hamıle kalmayıp da olamamaktan ıyıdır dıyorum, kafama bak :)

Kızlar sitedeki hamilelik takvimini okudum şimdi 26. günde baş dönmesi olabiliyor muş benim dün akşam başım dönmüştü.ümitlendim şimdi inşallah rabbim nasip eder.dün öğleyin 26. güne girdim şuan yarın öğlene kadar 27. gündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…