test yaptınmı yada gününün geçmesini mi bekliyosun ben geçen ay 1 hafta öncesinde başladım test yapmaya hatta abarttım adetim bittikten sonra yine inanmadım yine yaptım:)bu ay hiiçç almadım test eve 1 2 gün öncesinde yapmak istiyorum bi yandan da istemiyorum
geçen ay olduğu gibi bu ay da erken test yapmaya başladım ve ilk negatifimi gördüm... bende istemiyorum yapmayı ama dayanamıyorum birazda. ya aslında bi de bende kan pıhtılaşması var o yüzden erken farketmek istiyorum
tabi haklısın keşke bi kan testi yaptırsaydın direkt öğrenirdin onda
aslında bu sabah yaptıracaktım ama testte en ufak bi çizgi bile çıkmayınca vazgeçtim cumaya kadar bekleyeyim dedim
anladım cnm bende cuma günü yapmayı düşüyorum hadi hayırlısı:):)
anladım cnm bende cuma günü yapmayı düşüyorum hadi hayırlısı:):)
inşallah cuma günü güzel haberler veririz birbirimize :)
daha yeni bir arkadaşım hamiş oldu ona sordum karın ağrım vardı adetim de gecikmişti doktora gittim öyle farkettim dedi. ama bilmiyorum. forumda da hamiş bayanların bazı belirtileri yaşadığını okuyorum. bende ümitle bekliyorum artıkHamilelik geçiren bayanlara soruyorum da çoğu hiçbir belirti olmadı diyor.
ben bebeğimi kaybettiğim sıra vodafonun gülen bebek reklamı vardı kaynanam özellikle sesini açıp gülerdi çok hoşuma gidiyor diyordu ama nasıl zoruma gidiyordu ya. daha yeni kaybetmiştim bebeğimi.. insan gerçekten çok hassas oluyor ya
ben bebeğimi kaybettiğim sıra vodafonun gülen bebek reklamı vardı kaynanam özellikle sesini açıp gülerdi çok hoşuma gidiyor diyordu ama nasıl zoruma gidiyordu ya. daha yeni kaybetmiştim bebeğimi.. insan gerçekten çok hassas oluyor ya
bence sen eşine söyle sana laf ettirmesin ççok sinir oldum ya. çok istiyorsa kendisi yapsın madem bizim elimizde mibende kızıyordum canım hatta sürekli kucağımıza bir torun vermediniz felan diyordu. eşimin sözünü dinliyorum artık lafları kafama takmıyorum ilk zamanlar çok takıyordum
bence sen eşine söyle sana laf ettirmesin ççok sinir oldum ya. çok istiyorsa kendisi yapsın madem bizim elimizde mi
BU ÇOK İYİ HABER İNŞALLAH RABBİM EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİNMerhaba kizlar.. hikayelerinizi okudum huzunlendim yakurban oldugum Allahim biran once bizlere de nasip etsin, etsinki su düşüncesiz igrenc insanlarin ceneleri kapansin. Nispet yapip. duruyorlar da vermesini bilen Allah almasini da bilir.
Bu arada rahim filmim çekildi. Hala sarhos gibiyim:)
Anestezili çektirdim. Suan hic agrim yok.tuplerim de acikmis bir sorun yokmuş hamd olsun. Ovulasyon testiyle takip etmeye baslicam yarın.
Merhaba kizlar.. hikayelerinizi okudum huzunlendim yakurban oldugum Allahim biran once bizlere de nasip etsin, etsinki su düşüncesiz igrenc insanlarin ceneleri kapansin. Nispet yapip. duruyorlar da vermesini bilen Allah almasini da bilir.
Anestezili çektirdim. Suan hic agrim yok.tuplerim de acikmis bir sorun yokmuş hamd olsun. Ovulasyon testiyle takip etmeye baslicam yarın.
Merhaba kizlar.. hikayelerinizi okudum huzunlendim yakurban oldugum Allahim biran once bizlere de nasip etsin, etsinki su düşüncesiz igrenc insanlarin ceneleri kapansin. Nispet yapip. duruyorlar da vermesini bilen Allah almasini da bilir.
Dun olmam gerekıyordu olmadım, klomen de gecıktırıyor benı sanırım. Valla regli olsam mutlu olcam hamıle kalmayıp da olamamaktan ıyıdır dıyorum, kafama bak :)Ben de kist olayından çok korkuyorum. Senin kaç gün geçti canım. Hiç idrar testi yaptın mı. Birde kasıklarında, belinde ağrı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?