- 17 Ekim 2014
- 16
- 11
- 3
Idrar testi yapsana tekrargamzelim34Yeni ÜyeÜye
merhaba arkadaslar bugunde benim adet gūnūm ama sancilarim var ayaklarim agiriyo belim agiriyo kasiklar filan iki gun once kan testi yaptirdim sinirdasiniz dedi iki gun sonra yine gel yapalim dedi ama idrar testinde negatif cikti.hamilelik belirtileri var ama bende sizler gibi doyma bilmem cok uyuku halindeyim sabahlari ozellikle icten mide bulanmalari ara ara oluyo goguslerim sisti agiriyo bi an koluma bile vuruyo korkuyorum kalpden mi acaba die ya sizce hamilemiyim arkadaslar sabirsizlikla bugunun bitmesini bekliyom hasta olmadim daha
canım ultrasonda göründüyse sorun ne anlayamadım ?gözün aydın buarada :)
Tatlım belkı bırkac gun bole grlecek yumurtaakı gıbın, onceden nasıldı, tek gun mu gelıyordu ?Günaydın kızlar. Daha önce ovulasyon testi kullanmış olanlar cevap yazarsa çok sevinirim. Bugün adetimin 11. günü.
Dün başladım ovulasyon testine..
Dün baya silikti, bugün tekrar yaptım düne göre biraz koyulaşmıştı ama yine de baya silik.
Tam tuvaletten kalktım yumurta akı kıvamında sünen akıntı deriz ya o aktı. Şaşkınım.
Şimdi o akıntı yumurtlama akıntısı ise test neden silik?
Teste göre daha ovulasyona varsa o akıntı neyin nesi?
Ayrıca eşim yarın akşam geliyor Eğer yumurtlamışsam 24 saati geçmiş olacak
Ahhh tatlım testte pozıtıfı hoc gormedım kı kan testi hele hıc. Bıleydım de keske cevabım olaydı, acaydım kollarımı gitme diyeydim o moddayımbanada cvp verirmisiniz kizlat
Aslanım paytıpooom persa adına benım de ıcıme su serptin. Dogurganlıktır, esı yakalamaktır bu konularda stres oluyorum cok pis. Bu arada haydı bastırPersacim bende senin gibi saniyordum. Ama soyleki o akinti su andan itibaren dogurganliginin artmaya basladigi anlamina geliyor. Cift cizgiyi gordugun zaman max seviyede demektir. Yani o akinti spermcikleri yumurtaya tasimak ve orda iki gun yasamalarini saglamak icin var
Yerlesme kanaması olmasın o ? Kesık kesıl gelır mıydı onceden ? Sımdı o zaman bırlacgın daha gelmezse cıbıga tiş vakti ve insallah pozıtıf olur, sevınırık forumcakMerhaba kizlar,bir umut varmi sizce.yarin adet gunum.bugun kahverengi lekem oldu.simdi yok.sizce adet belirtisimi.hamilelik belirtisi ola bilirmi
Aslanım paytıpooom persa adına benım de ıcıme su serptin. Dogurganlıktır, esı yakalamaktır bu konularda stres oluyorum cok pis. Bu arada haydı bastırpersa33 bu hafta senın haftan bebek !!!
Bız anca işte :) gıgıl tıbbıyelıler olarak :)) 6 ay bekleme suresi normıl, dont worine demek kuzum .bende anlayana kadar alti ay gecti:) arastirdim sorusturdum kendimi gozlemledim. Bide hamile kalaydim iyiydi. Hadi bakalim o akintiyi gordunuzmu start verildi demektir:)
keske oyle olsa.daha once hic olmadi leke falan.sadece bugun birazcik olmus.simdide yok.insallah gebelik belirtisi olur.coook mutlu olurum ya.allahim hepimize hayirli bebekler versinYerlesme kanaması olmasın o ? Kesık kesıl gelır mıydı onceden ? Sımdı o zaman bırlacgın daha gelmezse cıbıga tiş vakti ve insallah pozıtıf olur, sevınırık forumcak
hamileyim :) :) darisi sizlerin basinaAhhh tatlım testte pozıtıfı hoc gormedım kı kan testi hele hıc. Bıleydım de keske cevabım olaydı, acaydım kollarımı gitme diyeydim o moddayım
yeni geldim hastaneden iki gun sonra gel demisyti gittim ve hamiletyimhamileyim :) :) darisi sizlerin basina
TEBRIK EDERIM CANIM ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN COKKK SEVINDIM HEP BIRI HAMILEYIM DEDIGINDE YUZUMDE SALAK BI GULUMSEME OKUYOR OZEL BISEY YAPMISMIYDINIZyeni geldim hastaneden iki gun sonra gel demisyti gittim ve hamiletyim
amin cūmlemizinkini canim.. hayir özel birsey yokTEBRIK EDERIM CANIM ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN COKKK SEVINDIM HEP BIRI HAMILEYIM DEDIGINDE YUZUMDE SALAK BI GULUMSEME OKUYOR OZEL BISEY YAPMISMIYDINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?