Umudumuz 2014 Ekim =)

Idrar testi yapsana tekrar

canım ultrasonda göründüyse sorun ne anlayamadım ?gözün aydın buarada :)

Sağol teşekkür ederim miyankizu :) Rabbim isteyenlere de versin hayırlısıyla...

Sorun şuymuş: Bir gebelik varmış ama dış gebelik mi değil mi belli değilmiş,çok küçükmüş belli olmuyomuş.

adete 1 hafta var ama basladı her ay gibi hafiften kasık agrılarım yine adet olcam yine bebek yok umudumda kalmıyo artık

Tatlım belkı bırkac gun bole grlecek yumurtaakı gıbın, onceden nasıldı, tek gun mu gelıyordu ?

Aslanım paytıpooom persa adına benım de ıcıme su serptin. Dogurganlıktır, esı yakalamaktır bu konularda stres oluyorum cok pis. Bu arada haydı bastır persa33 bu hafta senın haftan bebek !!!

Merhaba kizlar,bir umut varmi sizce.yarin adet gunum.bugun kahverengi lekem oldu.simdi yok.sizce adet belirtisimi.hamilelik belirtisi ola bilirmi

Kırmızılardayım kızlar, 4 gun suren kırmızılar 3. Gunde bittibitiyornoktakom. Bu ay cok fena kararlıyım. Dınlemıcem kendımı koyvercem gıtcek!!! Folıkasıdı ıyotlu aldım, hayatımda bır degısıklık yaptım. Icınde iyot, b12 ve folıkasıt var. Tshım nanay oldugundan ıyot umarım sıfa olur. Iyotlunun tshını dusuren arkadasım var mı acaba aranızda .

Merhaba kizlar,bir umut varmi sizce.yarin adet gunum.bugun kahverengi lekem oldu.simdi yok.sizce adet belirtisimi.hamilelik belirtisi ola bilirmi
Yerlesme kanaması olmasın o ? Kesık kesıl gelır mıydı onceden ? Sımdı o zaman bırlacgın daha gelmezse cıbıga tiş vakti ve insallah pozıtıf olur, sevınırık forumcak

Aslanım paytıpooom persa adına benım de ıcıme su serptin. Dogurganlıktır, esı yakalamaktır bu konularda stres oluyorum cok pis. Bu arada haydı bastır persa33 bu hafta senın haftan bebek !!!

ne demek kuzum .bende anlayana kadar alti ay gecti:) arastirdim sorusturdum kendimi gozlemledim. Bide hamile kalaydim iyiydi. Hadi bakalim o akintiyi gordunuzmu start verildi demektir:)

ne demek kuzum .bende anlayana kadar alti ay gecti:) arastirdim sorusturdum kendimi gozlemledim. Bide hamile kalaydim iyiydi. Hadi bakalim o akintiyi gordunuzmu start verildi demektir:)
Bız anca işte :) gıgıl tıbbıyelıler olarak :)) 6 ay bekleme suresi normıl, dont wori

Yerlesme kanaması olmasın o ? Kesık kesıl gelır mıydı onceden ? Sımdı o zaman bırlacgın daha gelmezse cıbıga tiş vakti ve insallah pozıtıf olur, sevınırık forumcak
keske oyle olsa.daha once hic olmadi leke falan.sadece bugun birazcik olmus.simdide yok.insallah gebelik belirtisi olur.coook mutlu olurum ya.allahim hepimize hayirli bebekler versin

Merhaba arkadaşlar yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum sizinle.pazartesi günü hafif kanamam gelmişti sonraki gün leke geldi ve bir daha gelmedi.pazartesi aksami bende erken gebelik testi yaptım. Sonuç negatif ti.ama göguslerim de ki ağrı ve regl olduğum dönemdeki kaşık ağrısı oluşmadi yerleşme kanamasi olabilir mi dedim ve bekledim 15 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım bugün ise kan testi yaptırdım sonuç pozitif ti.kandaki değer yüksek olmadığı sürece idrar testi yanıtlıyor çok üzülmus tüm hatta yazmıştım şimdi ise mutlu.isteyen herkeze yaşatsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…