Merhaba.. aranıza yeni katıldım.. 15 ekimde regl olmam gerekiyordu.. olmadım. Taa dün sabaha dek birsey yoktu. Dün sabah 2 damla kanama oldu . Dedim tamam regl oldum. Sonra tüm gün hiç birşey olmadı. Sonra bu sabah dünden azcık daha fazla ve koyu bir kanama daha oldu durdu. Ama belimde ve karnında hafiften sizi var. Ne olacak bilmiyorum. Hamileyim diye seviniyordum ama bu kanamalar ve ağrı regl başlangıcı mi sizce yoksa hala umudum olsun mu... test içinse dün niyetlendim kanama oldu bugün yapım dedim yine kanama oldubugün saat geçmiyor ki devam edecek mi göreyim. Siz ne dersiniz..
merhaba bence kan testı en guvenılır cevap bence gıdın bır kan testı yaptırın ben yaptırdım benımde hafıf lekelerım gelmıstı yerleşme kanaması olabılır onlar pozıtıf çıktı . ertesi gun duşuk yasadım yanı kısmet bu tehlıkelı drum var ısede progestan verır vs. ıhmal etmemek gerek gıdıp bır kantestı yaptırın derım ben
anladım kaçarim yok... sonunun hüsran olacağını bile bile test yaptırmalı o vakit.. size çok geçmiş olsun.. yeni aya güzel umutlarla inşallah.. çok teşekkürler
cok üzüldüm canım keşke olmasa böyle seyler üzmese bizi ama yaşanıyor bende yasadım2012 yılında 5 haftalıktı öğrendiğimde 8 haftalık olduğunda keseden düşmüş hem ozamana kadar birsürü olasılıklar söylüyorlar ama en son gittiğim dr. bana dediki anlıyorum cok istiyosun ve ilk gebeliğindi ama alınması gerek vücut sağlıksız eksik bebeği böyle atarmış ona o şekilde bakmak cok zor meşakaatli yaşasa %90 sakat yada özürlü olacakmış.ozaman o acımla dedimki rabbimin rızası buysa benim için onada katlanırım sonra eşimle konuştuk bu konuyu 1-2 sene geçince yasasa ve özürlü olsa vazgeceermiydin dedi hiç düşünmeden hayır dedim.ben senn kadar cesur olamazdım çünkü cok zor dedi.neyse hep duamız eli ayağı düzgün hayırlı salih evlat ver yarabbim benle birlikte tüm isteyenlere....Herşey Allahın taktiri ....üzülme canımm olurmu...gunaydın. ıyı haftalar herkeze
sevıncımı 24 saat yasıyamadım cumartesı kan testınde öğrendım gebeliğimi pazar sabahı kanama basladı. dusuk yapıyprmusum pazar gunu kan tahlılı ıstedıler bır daha yaptırdım degerım dusmus. rabbım herseyın hayırlısını versın. herkesın farklı hıkayelerı var çok uzgunum
rabbım takdır ılahısı benım bu 3 düşüğüm. ısyan değil bu ama kaldıramıyor ınsan. ve sevıncımızı 24 saat yaşıyamadık benım 5 haftada hamıleleiğim kurtajda onermedı kanamanız 10 gun surucek dedı sıze soyledıgını banada soyledı doktorum sağlıksız bır bebek oldugu ıcın vıcut atıyormus ... hayırlısı ne dıyelım bana 3 ay bekle dedı ama nıcın beklıycemı halen bılemıyorum kurtajda olmadım.. anlıycanız bız kaıdnların işi zor. allah yardımcımız olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsıncok üzüldüm canım keşke olmasa böyle seyler üzmese bizi ama yaşanıyor bende yasadım2012 yılında 5 haftalıktı öğrendiğimde 8 haftalık olduğunda keseden düşmüş hem ozamana kadar birsürü olasılıklar söylüyorlar ama en son gittiğim dr. bana dediki anlıyorum cok istiyosun ve ilk gebeliğindi ama alınması gerek vücut sağlıksız eksik bebeği böyle atarmış ona o şekilde bakmak cok zor meşakaatli yaşasa %90 sakat yada özürlü olacakmış.ozaman o acımla dedimki rabbimin rızası buysa benim için onada katlanırım sonra eşimle konuştuk bu konuyu 1-2 sene geçince yasasa ve özürlü olsa vazgeceermiydin dedi hiç düşünmeden hayır dedim.ben senn kadar cesur olamazdım çünkü cok zor dedi.neyse hep duamız eli ayağı düzgün hayırlı salih evlat ver yarabbim benle birlikte tüm isteyenlere....Herşey Allahın taktiri ....üzülme canımm olurmu...
Kecmis olsun.senin icin cok uzuldum.insanin sevincinin yarida kalmasi cok kotu.insallah onumuzdeki ay sevinirsin.Allah sabrimizi daha fazla sinamasin.rabbım takdır ılahısı benım bu 3 düşüğüm. ısyan değil bu ama kaldıramıyor ınsan. ve sevıncımızı 24 saat yaşıyamadık benım 5 haftada hamıleleiğim kurtajda onermedı kanamanız 10 gun surucek dedı sıze soyledıgını banada soyledı doktorum sağlıksız bır bebek oldugu ıcın vıcut atıyormus ... hayırlısı ne dıyelım bana 3 ay bekle dedı ama nıcın beklıycemı halen bılemıyorum kurtajda olmadım.. anlıycanız bız kaıdnların işi zor. allah yardımcımız olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın
amın ınsallah sızınde korktugunuz gıbı olmasın..guzel haberlerınızı beklıyorum
peki genetik test yapıldmı canım..dr.ların bekle demesi rahimin dinlenmesi ve içerinin tamamen temizlenmesi için canım bigün bizimde yavrularımız kucağımızda olacak sonuçta sakınıyoruz bişey olamasın diye önemsiyoruz bi can taşıyalım diye rabbim görüyor bunu ...rabbım takdır ılahısı benım bu 3 düşüğüm. ısyan değil bu ama kaldıramıyor ınsan. ve sevıncımızı 24 saat yaşıyamadık benım 5 haftada hamıleleiğim kurtajda onermedı kanamanız 10 gun surucek dedı sıze soyledıgını banada soyledı doktorum sağlıksız bır bebek oldugu ıcın vıcut atıyormus ... hayırlısı ne dıyelım bana 3 ay bekle dedı ama nıcın beklıycemı halen bılemıyorum kurtajda olmadım.. anlıycanız bız kaıdnların işi zor. allah yardımcımız olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın
bozukmuş canım ama tabi bu hamile olmadığın anlamına gelmşyor sende benim gibi önceden yapıyosun aslında yanlış yapıyoruz gerek yokta bide anlasak:)bekle geçsin öyle yapMerhaba anne adayları size bir sorum olacak. bata 4 gün kaldı ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım. Teste ikinci çizgi dağınık bir şekilde belirdi ama dağıldı hatta şöyle ki kalın çizgi olması gerekirken yanlarında pembe çizgi belirginleşti ortası beyaz kaldı. Gittim hemen bir tane daha aldım onda çizgi çıkmadı. Test mi bozuktu acaba?
valla hiç bilmiyorum ki ben de anlamadım... umutlarimiz kasım ayına kaldı ama bu ay ben hiç plan program yapmiyorum, yumurtla gunumu filan biliyorum ama kafaya takmiyorum, bakalim bu ayda böyle deneyelim :) kocam "just for fun" diyo boyle zamanlara :)))O origamigirl Ya nasıl olur o zaman silik çizgi anlamadım. Bu, gebeliğin oluştuğunu göstermiyor mu? Test mi yanlıştı acaba
pek bozukmuş gibi değil, hamilesin bence ama yine de istersen bir tane daha test al tatlım.Kızlar resmi ekledim bu nedir şimdi, bozuk herhalde dimi?Eki Görüntüle 1275547
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?