Umudumuz 2014 Ekim =)

Ammmmmiiiiiinnnnn

arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen....klomen progestonun 2. ayı ilk ay 26. günde geldi adetim bu ay 19unda olmam gerekiyomus hala olmadım buay farklı olarak agnucaston (hayıt hapı)kullandım. dün cok acıkkk pembe akıntılarım oldu 5-6 damlayı geçmemiştir sonrasında tık yok simdi test yaptım yine negatif ne olabilir sizce

Merhaba herkese, pazar sabahı yaptığım idrar testinde silik ama belirgin şekilde pozitif çıktı, dün akşam da kan testi yaptırdığımda da Beta HCG testim yüksek çıktı. Allahın izniyle hamileyim, yarın ilk kontrol için hastaneye gideceğiz. Allah isteyen herkese hayırlısından, sağlıklısından evlatlar nasip eylesin inşallah.

canım benim bat 16 kasım bu ay soğan kürüne başlamayı düşünüyorum.

kızlar günaydın, artık kafayı yicem sanırım
gece bir rüya gördüm, beta hcg ye baktırıyomuşum, pozitif çıkıyo, önce kayınvalidem duyuyo, kendi annem bozuluyo falan artık saçmalamanın son boyutundayım şu bebişlerimiz gelse artık

tebrik ederim canım cok sevindim sabahı güzel kılan bi haber oldu kim hamileyim dese içimi bi sevinç kaplıyor

Günaydın herkese :) Ben de ekim hamişiyim. Herşey yolunda giderse haziranda ilk kez anne olacagım :)
tebrik ederim canım cok sevindim inşallahhh güzel hamilelikler geçirirsiniz hepiniz sabah sabah ard arda hamile haberi almak cooook güsellllll:)

tebrik ederim canım cok sevindim inşallahhh güzel hamilelikler geçirirsiniz hepiniz sabah sabah ard arda hamile haberi almak cooook güsellllll:)
İsteyen herkese nasip olur inşallah :) Şu an elimde bi kase komposto var, kuru erik, kayısı ve şeftali kurularından. Bu şişkinlik ve bağırsak hareketlerinin yavaslaması beni mahfetti

günaydın kızlar yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bizleride bu duygudan mahrum bırakmasın bat 24 ekim ama sanırım bu ayda olmadı çünkü adet sancılarım başladı çok çok üzgünüm

İsteyen herkese nasip olur inşallah :) Şu an elimde bi kase komposto var, kuru erik, kayısı ve şeftali kurularından. Bu şişkinlik ve bağırsak hareketlerinin yavaslaması beni mahfetti
bol bol su iççen bide yapcak bişey yokk

Kıyamam ya Ben de bu ay tam başladı başlayacak dedim ama bir türlü başlamadı. Adet sancısı gibi çektim 3-4 gün. hala da oluyor arada. Belki gelmez kırmızılar ha??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…