Canım ikinci test de aldım da onda bir şey çıkmadı amapek bozukmuş gibi değil, hamilesin bence ama yine de istersen bir tane daha test al tatlım.
Canım ikinci test de aldım da onda bir şey çıkmadı ama5nci idrarımda ama
İnşallah Amin canımMerhaba arkadaşlar umudum artık kasıma kaldı bu sabah regl oldum Rabbim herşeyin hayırlısını versin moralmen çöküşlerdeyim doktora gitme kararı aldım hayırlısı olsun herşeyin
amin inşallah canım. genetik testı yaptırmadım.. doktorumu değiştirmek ıstıyorum benı ıyı anlıycak benım sorunuma yakın uzmanlık olan doktor bulmak ıstıyorum. doktorum ne kadar onemlı oldugunu bır kez daha anladım..peki genetik test yapıldmı canım..dr.ların bekle demesi rahimin dinlenmesi ve içerinin tamamen temizlenmesi için canım bigün bizimde yavrularımız kucağımızda olacak sonuçta sakınıyoruz bişey olamasın diye önemsiyoruz bi can taşıyalım diye rabbim görüyor bunu ...
rabbım takdır ılahısı benım bu 3 düşüğüm. ısyan değil bu ama kaldıramıyor ınsan. ve sevıncımızı 24 saat yaşıyamadık benım 5 haftada hamıleleiğim kurtajda onermedı kanamanız 10 gun surucek dedı sıze soyledıgını banada soyledı doktorum sağlıksız bır bebek oldugu ıcın vıcut atıyormus ... hayırlısı ne dıyelım bana 3 ay bekle dedı ama nıcın beklıycemı halen bılemıyorum kurtajda olmadım.. anlıycanız bız kaıdnların işi zor. allah yardımcımız olsun. rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın
Cok ilginc iki tane cizgi var yarin sabah ilk idrarla tekrarla derimKızlar resmi ekledim bu nedir şimdi, bozuk herhalde dimi?Eki Görüntüle 1275547
Öyle yapacağım. Bir sonraki test için idrarı 4 saat tutmak gerekiyormuş ben tabi hemen heyecandan bir tane daha alıp yaptım. onda hiç çizgi yok. Umutlanmak istemiyorum. Ama bu ay kuyruk sokumumda çok ağrı var. Diğer taraftan normalde regl öncesi karnım istinasız davul gibi olurdu. Bu ay hiç öyle bir şey olmadı. Karnım dümdüz. allah hepimiz güzel ve sağlıklı bir gebelik sağlıklı doğumlar ve bebişler nasip etsinCok ilginc iki tane cizgi var yarin sabah ilk idrarla tekrarla derim
al bendende okadar canımadete 1 hafta var ama basladı her ay gibi hafiften kasık agrılarım yine adet olcam yine bebek yok umudumda kalmıyo artık
nezaman cift cizgi görüp sevincten ucucaz biz sanki imkansızmış gibi geliyo banaal bendende okadar canım(((
inşallah uzulmeyın hakkınızda hayırlısı ne ıse o olsunMalesef test yapmama gerek kalmadı. Regl oldum.. Şimdi içime dert neden geciktigigüzel haberler hem sizin hem benim bir dahaki aya inşallah...
AMINNNN AMINNN ALLAH RAZI OLSUN RABBIM GERCEKTEN BU ACILAR BASKA ACILAR HERSEY BIZIM ICIN AMA INSAN BIR ZAMAN SONRA UZULMEDEN DE DURAMIYOR. ELIMDE DEGIL İÇİM ACIYOR SEVINCIMI 24 SAAT YASIYAMADIM KIKecmis olsun.senin icin cok uzuldum.insanin sevincinin yarida kalmasi cok kotu.insallah onumuzdeki ay sevinirsin.Allah sabrimizi daha fazla sinamasin.
canım istedikten 17 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama boş keseden kürtaj oldum.martta.bu ay 4.denememiz kürtajdan sonra ama olmayacak gibi.ilaç kullanmadım.bu adet olursam tedaviye başlanacak tekrarnezaman cift cizgi görüp sevincten ucucaz biz sanki imkansızmış gibi geliyo banabenm 8 ay oldu sen nekadardır bekliyosun miğini canm
canım tedavi nasıl oluyo baslanıyor banada doktor 3 ay sonra gel dedi 2. ayım 1 ay sonra bebek olmazsa gidicem bnde bakalımcanım istedikten 17 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım.ama boş keseden kürtaj oldum.martta.bu ay 4.denememiz kürtajdan sonra ama olmayacak gibi.ilaç kullanmadım.bu adet olursam tedaviye başlanacak tekrar
Kizlar ben adet oldum asilamam tutmadi ne yazikki birdahaki bat 11 kasim.adetin 7.ci gunu sogan kurune baslamayi dusunuyorum.
Malesef benimde bu sabah itibariyle 5.gün gecikmeli geldi şimdilik yok denecek kadar az ama geldi hayırlısı artık ...
Yeni hamile olan arkadaşları'da tebrik ederim :))
Yeni bat 18.Kasım2014
Bugun ovulasyon testim koyulasti. Suan kasiklarim belim çatlıyor. Iki büklüm oldum. Yumurta akı kivamindaki akıntı yine geldi:))Sındı bu akıntı ısı cok karmasık. Beyaz akıntı reglı sonrası ve oncesı dıye gecıyordu. Yumurtlama da yumurta akı. Pertavli arkadasımız da beyaz akıntım var reglı habercısıymıs dıyodu hamıle sındı. Yanı ben de anlamadım. Ovulasyon testının algıladıgı hormon sevıyesının altında mı kalıyor acaba. Bı de bısey dıcem sen yapmaya devam et. Belkı gec catlıyodr canımsın. Bı de sen hergununu degerlendır. Sılık dahı olsa lh var demektır. Kı bu lh yumurtayı catlatan hormonsa, ıcın rahat etsın. 9-10. Gunden sonra gunde ıkı kez cısmek lazım. Benım daha gelmedı testler. Bı gelse test edıcem.
Iyi geceler hayırlı ugurlu olsun kucağına almayi nasip etsin inşallah. Ne zamandır deniyordunuz özel bişey yaptın mi bize tavsiye edeceğin bişeyler var mıKizlar ben bugün kan testi yaptırdım ve hamileymişim ama çok küçükmüş daha:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?