Umudumuz 2014 Ekim =)

Ben de aynı durumdayım cnm bat 24 Ekim. Allah inşallah güzel haberler almayı nasip eder.

Yuce Rabbim hepinize nasib etsin insaallah. Kizlar.once Allahin izni ile sonra Ovu testi ve preseed vesilesi ile bu ay oldu. Sizlerde nasib olsun insaallah.

Yuce Rabbim hepinize nasib etsin insaallah. Kizlar.once Allahin izni ile sonra Ovu testi ve preseed vesilesi ile bu ay oldu. Sizlerde nasib olsun insaallah.
süper bende buay olursam kullanıcam presed ve ov.testi bugün 3. gün gecikeli.... pembe seklinde geldi dün biraz ama hissediyorum adet olucam başka bişey kullandınmı canım

Iyi geceler hayırlı ugurlu olsun kucağına almayi nasip etsin inşallah. Ne zamandır deniyordunuz özel bişey yaptın mi bize tavsiye edeceğin bişeyler var mı

biz 4 aydır deniyoruz cnm özel bişe yapmadım yumurtlama günleri çok sık ilişkimiz oldu sonra gün aşırı yumurtlama testi kullanmadım kafama göre yaptım bebek düşüncesini bu ay ilk defa aklımdan çıkardım ve o amaçla ilişkiye girmedim ayaklarımı diktim ve 1 saat boyunca yataktan kalkmadım kür falan hiç bişe yapmadım yani bunların hepsi boş sadece vesile rabbim nasip etti kısmetimde bu ay varmış Allahım sizlerde nasip etsin bebiş inşallah:):)

bende dün gece itibariyle tedaviyi bıraktım. gece doktor kontrolüm vardı 2 aydır klomen kullanıyordum ve ara verdik. akışına bırakıyoruz eğer daha da olmazsa istediğim zaman gidip tedaviye başlıcaz. doktorum bi iki ay tekrar klomen dener olmadı aşılama yaparız dedi. kafam daha rahat. inşallah bunlara gerek kalmadan gelir bebişimiz.

canım tedavi nasıl oluyo baslanıyor banada doktor 3 ay sonra gel dedi 2. ayım 1 ay sonra bebek olmazsa gidicem bnde bakalım
canım adetin 2.veya 3.günü gidiyosun bazı hormon tahlilleri istiyor onları yaptırıyorsun aynı gün ultrasonda yumurtaların durumuna bakıyo ona göre ilaç veriyo 5 gün içiyorsun sonra seni tekrar çağırıyo yumurta gelişimine bakıyo canım istenilen boyuta gelince çatlatma iğnesi vuruluyosun.iğneden 36 saat sonra ilişki öneriyor.

süper bende buay olursam kullanıcam presed ve ov.testi bugün 3. gün gecikeli.... pembe seklinde geldi dün biraz ama hissediyorum adet olucam başka bişey kullandınmı canım
Baska birsey kullanmadim kur falan yapamiyorum ben sabrim yok ama kuru incir yedim bol bol

preseed ne olaki?
Spermin can suyu:)

Bebeğin hayırlı ugurlu olsun cnm sağlıkla büyüsün inşallah ben talebim bana yollayabilir misin acaba kabuk edersen özel den adresimi yollarım
Amiin en kisa zamanda darisi basina ola . Gonder adresini insallah ilk denemede hamile kalirsin.

Canım hayırlı olsun çok sevindim. Erken gebelik belirtilerin nelerdi? Paylaşabilir misiniz?
[/QUOTE]
Sagol tatlim inanirmisin tek bir belirtim bile olmadi. Ne gobegim ne gogsum ne kasom ne gozum bana hamile oldugumu bildiren tek bir belirtim olmadi ve o kadar cook dinlerim ki kendimi .ama su var ki kendimi kandirmadim hic. Sadece adet gunumde adet sancisi cektim ve adet oluyom sandim birazda akintim vardi onuda adet sandim hep.

Kızlar bu testi gün ortasında yaptım. Siz de benim gibi hafif pembemsi bir şey görüyor musunuz?

Eklentiler

• 21102014246.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 83
[QUOTAlenay, post: 37411120, member: 600853"]Kızlar bu testi gün ortasında yaptım. Siz de benim gibi hafif pembemsi bir şey görüyor musunuz?[/QUOTE]
Evet cok hafif bir pembelik var gibi

5 gün geçtiğinde kan vermiştim negatif çıkmıştı. bugün itibari ile adetim geçeli 11 gün oldu ve hala adet olmadım. Sabah erkenden testi tekrarlıcam. Doktor söktürücü verecekti ama ben beklemeye karar verdim.

bencede en mantıklısı geç döllenme olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…