Umudumuz 2014 Ekim =)

Gecmıs olsun canım, evet basıt bır tedavıymıs. Insallah bundan sonra olacak.
inşallah canım.diğerini 17 denemenin sonunda klomen ve çatlatma iğnesiyle kalmıştım şimdi 2 aydır yine klomen ve iğne kullandım ama olmadı.bu ayda adet olursam aşılama olacak artık.

canım testi aynı saatlerde yapmaya çalış ve 3-4 saat idrara çıkma sıvı tüketme.

Kirmizilar 2 gun onceden geldi bu ay hic adet belirtiside yasamamistim.. Cok umutlanmistim ara ara mide bulantimda oluyordu .. Kasima kaldim bende.. Bat 26 kasim

evet yumurta catladıktan 14 gün sonra adet olunur. sıvı tuketımıne dıkkat etmen lazım ıdrardakı lh konsantrasyonu dusuk olursa sılık cıkar. ben sabah 5 bucuk gıbı namaza kalkıp wc gıdıyordum sonrasında hıc sıvı tuketmeden 11de yaptım hep. zaten bır anda koyulastı benımkı. oncekı gun baya sılıktı. ertesı gun koyu oldu. sonrakı gun yıne sılık. ben 27-28 gunde adet olurum. 13. gun koyu oldu. dur bakalım stres yapma. bahsettıgımız akıntı seffaf oluyor uzuyor. gercı benım sacma sapan oldu 5 kez geldı o akıntı:)

Tamam canım az sonra bı tane daha yapcam. Sana ne dıcem bak benım yumurtlamam gec oluyosa ben gecen ay 14. Gunde kestım galıba ılıskıyı. Hamıle kalamamam bundan olabılır. Lh ı seyreltmıcem tamam :)) tamam panık yok :)

Kızlar 9 aydır bugünü bekledim hamile kalamicam diye cok agladım hiç olmicak sandım ve bu ay kafaya takmama kararı aldım ve fazla takmamaya calıştım sonuc hamileyim bugün ögrendim daha cok yeni bebeğim size tavsiyem stresten uzak durun ve umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin rabbim zamanını biliyor insallah hepiniz bu güzel duyguyu en kısa zamnda tadarsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin içten diliyorum zaman ve sabır cok önemli untmayın

Aksam testini yaptım silik bana daha da siliklesmiş gibi geliyo ama bakalım yarın nolcak ... Coook zor bu bebek ısı coook zorr... Degerlendırdıgım gunler 7,11,12 bugun 13. Gunum .... umudumuz aralıga dogru kayıyorum yabastan

Tebrık ederımmm. Allahım saglıkla sıhhatla kucagına almayı nasıp etsın. Umut oldun. Sagol

canım gözünaydın allah sağsalim kucağınada almayı nasip etsin.varmıydı belirtin falan?

canım adet döngünün kaçıncı günü bugün?kandamı idrardamı öğrendin?

Benim her ay olduğu gibi yine göğüslerim cookkkk acimaya basladi. Birkac gune ağrı azalır ve bitince kırmızı kart:)))) bu senaryoyu daha once defalarca yaşadım. En ufak bir farklilik yok ya..

Benim her ay olduğu gibi yine göğüslerim cookkkk acimaya basladi. Birkac gune ağrı azalır ve bitince kırmızı kart:)))) bu senaryoyu daha once defalarca yaşadım. En ufak bir farklilik yok ya..
Hamile kalamiyorsaniz daha önce baktirdinizmi bilmiyorum prolaktin yani süt hormonu degerinize baktirin bir çok kişi bu yüzden hamile kalamiyor buna bende dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…