hadi bakalım inşallah yerleşmedir o :)Kızlar bata 1 gün kaldı az önce wc de peceteye acık kahve bseyler geldi ama anlam veremedm
amiiinnnn inşallah çok beklemeyiz, arkandan bende gelicem muhtemelen kasım a az kaldı :)Tey tey tey kırmızılar geldi kasıma terfi ben kızceler bakın gülüyorm umudumzu yitrmiyoruz tam günümde regl oldum bunada sükür rabbim yazdıgn günü bekliyorum cok aratmadan ver bizlere
bende bende galiba öyle hissediyorumamiiinnnn inşallah çok beklemeyiz, arkandan bende gelicem muhtemelen kasım a az kaldı :)
kasımcılar çoğalıyoruz galiba :)bende bende galiba öyle hissediyorum
bugün yaptım canım çıkmayacağını bile bile. çıkarsa sevinirim çıkmazsa daha umutsuz beklerim dedim şimdi daha umutsuzum .boş gebelik yaşadığım için daha önce bu ayın başında pıhtılaşma testlerimide yaptırmıştım onun sonucuda çıkmış 2 tane mutasyon var önemli olabilir dedi sekreter.cuma günü alacaz sonucu bakalım.Bence de canım biraz daha bekle. Adet tarihin gelsin sonra yap. Bende gebelik testi aldım. Yarın sabah yapıcam. Malum benim günüm çooookk geçti.
baharcım baka daha öncede yazmıştım ya sana üzülme bizim eniştenin morfolojisi 1 di iğne vuruldu vitamin kullandı 3 ay.6 ay sonra görümcem hamile kaldı.doğal yoldan.benim eşimin morfolojisi 8 değerleri onunklinden daha yüksek ama ben kalamıyorum.üzülme bak herşeye çare var.günaydın kızlar nolursunuz bilenler benim soruma cevap assınlar.eşimin sprem testinde sıvılaşma süresi 60 dakika
ve marfolojisde düşük çıktı bunun bir çaresi varmdır kafayı yiyeeğim perşembe günü doktora gideceğz.ama benim içim içimi yiyiyor.netten araştırdım ama yinede rahat değilim.eşime tam olarak söylemedim doktorun sölemesini bekliyorum.bu konuhakkında bilgisi olan lütfen yassın.teşekkürler.
haklısın ama kafamdan atamıyorumbaharcım baka daha öncede yazmıştım ya sana üzülme bizim eniştenin morfolojisi 1 di iğne vuruldu vitamin kullandı 3 ay.6 ay sonra görümcem hamile kaldı.doğal yoldan.benim eşimin morfolojisi 8 değerleri onunklinden daha yüksek ama ben kalamıyorum.üzülme bak herşeye çare var.
atılmıyo canım doğru söylüyosun ama dr a gidince eminim rahatlayacaksın daha umutlu olacaksın :)haklısın ama kafamdan atamıyorum
kendiniz miistemediniz 6 yıl boyunca olmadı mı yoksa canım?gözün aydın tedaviyle falan mı oldu paylaşırmısın.bende geldim. 6 yıllık evliyim geçen hafta hamile kaldım. bende her ay regli günüm geldiğinde inşallah olmam diyordum olunca bi moralim bozulurdu ama bu ay olmadım
bende geldim. 6 yıllık evliyim geçen hafta hamile kaldım. bende her ay regli günüm geldiğinde inşallah olmam diyordum olunca bi moralim bozulurdu ama bu ay olmadım
Gecmıs olsun canım, evet basıt bır tedavıymıs. Insallah bundan sonra olacak.KIZLAR bir konudada size tavsiyede bulunmak isitiyorum.ben daha önce boş gebelik geçirdim.dr um bana bunun olabileceğini 2.3.düşükten sonra araştırıldığını söyledi.pıhtılaşmanın boş keseye neden olmayacağını söyledi.çevremdekiler eşim bile gerek yok kurcalatma kendini fazla dediler.ama ben durmadım 2.3.kez aynı şeyi neden yaşayayımki dedim.kanımda pıhtılaşma sorunu varsa bileyim ona göre tedbir alıyım dedim.alt tarafı bi tahlil değilmi.ayrıca çözümüde çok basit hamile kalmadan önce veya kaldıktan sonra bunu dr belirliyor kan sulandırıcı veriyor.eşim izindeyken memlekette üniversite hastanesine kadın doğum bölümüne gittik .dr a 2 düşüğüm var dedim yalandan.araştırılmasını isitiyorum dedim.dr da sağolsun hiç sorun çıkarmadı gerekli tahlilleri istedi.bazı sonuçlar aynı gün çıktı.pıhtılşamayla alaklı olan diğer test 1 ay sonra çıkar dediler.bugün hastaneye aradım sonucum çıkmış.sekretere sordum bişey görünüyormu dedim.iki tane mutasyon çıkmış önemli olabilir hematoloji dr unuza gösterin dedi.sonuç cuma günü elime geçecek.demekki kanımda bir sıkıntı var.eğer böyle birşey yaşadıysanız yada yaşarsanız ki inşallah yaşamazsınız mutlaka üniversite hastanesine gidin.özelde bu testler çok pahalı.basit bi kan sulandırıcıyla çözülecek bir sorun yüzünden 2-3 kez aynı şeyi yaşamayın.zaten zor hamile kalıyoruz birde kaybetmeyelim.tabikji herşey Allahdan ama tedbir almak bizden.sonucu dr la görüşünce tekrar yazarım buraya kızlar.ayrıca genetik testlerde yapıldı eşime ve bana ama onun sonucu biraz daha geç çıkacak.
Suan silikse ya erken yumurtladin, ya da yumurtlamadin henüz. Ben ovulasyon testiyle tespit ettim ama akıntım ve kasık agrimdan belliydi zaten. Sende oldu mu bu belirtiler?Kızlar acılll yardım bugun reglımın 13. Gunu saat 12 de pvulasyon testı yaptım ıkıncı cızgı yok gıbı.... Dun sılıkte olsa gorunuyordu. Iki tane yaptım ıkincisi de aynı !! Kızlar ben yurmurtlamıyor muyum ??? Veya ben erken mı yumurtluyorum !!! Da haberım yok. 12. Gun yanı dum basladım teste. Hayret ve dehset hatta hıyanet içindeyim :))
Beyaz akıntım vardı, hıc ole yumurta akına denk gelmedım. Persa acaba cok sıvı mı ıctim ? dun daha belırgındı bugun sılık ben acaba erken mı yumurtladım ama yanı 29 gunde falan oluyorum. Yumurta catladıktan 14 gun sonra regli gelmıyo mu ?Suan silikse ya erken yumurtladin, ya da yumurtlamadin henüz. Ben ovulasyon testiyle tespit ettim ama akıntım ve kasık agrimdan belliydi zaten. Sende oldu mu bu belirtiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?