Umudumuz 2014 Ekim =)

aynen bende öyle düşünüyodum herkes hamile kalacak ben öylee beklicem sandım ama rabbim çok şükür bana da nasip etti inşallah sende hamile kalacaksın cnm merak etme

Aynı aynı aynı... Napcaz ? Bebek fıkrınden ozlemınden uZaklasmamız lazım sanırım.

aynen bende öyle düşünüyodum herkes hamile kalacak ben öylee beklicem sandım ama rabbim çok şükür bana da nasip etti inşallah sende hamile kalacaksın cnm merak etme

Sağol canım. Valla içimi rahatlattın. Bu sayfada olmasa halimi kimse anlamaz. Ortak dertlere sahip insanlarlar birbirini daha iyi anlıyorlar.

valla persa, ben de cuma günü eşimin şu durumu öğrendiğimde dünyalar başıma yıkıldı, yani hayattaki herşeyin boşuna olduğunu hissettim, 2 gün ağladım, ki hala aklıma geldikçe gözlerim doluyo .
Ama bugün kendimi daha rahat hissediyorum, Allahın izniyle eşimin tedavisi yapılırsa, tüp bebek vs. bir şekilde olacak, ama Allah yazmadıysa da ağlayıp sızlanmak neye yarayacak....
Yumurtaya can veren Allahım elbet bizim için en hayırlısını yazmıştır...

Hayırlı olsun arkadasım, bızım ıcın dua et emi ?

size kendime hep dua ediyorum rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlat versin en kısa zamanda inşallah çok güzel bi duygu daha hiç bişe görmedim ultrasonda ne kese ne kalp atışları ama öyle bişe ki o durumda bile insanın içi içine sığmıyo Allahım sizlerede nasip etsin cnm bnm

Cansın !! Kuzu valla hamılelıgı bekledık ya sındı keseyı de beklıcez sonra dogumu beklıcez, ama beklenen gun de gelıyo bak. Tatlı bekleyıs ve heyecan bunlar. Hersey gızel olcak :) keyfını cıkar

yine adete 1 hafta kaldı yine benim duygular çorba oldu:)) ota boka ağlıyorum ya bu ne böyle
inşallah hepimiz hamile kalırız ya temmuz ağustos annesi oluruz:):) doğum yerlerini falan konuşuyor oluruz

yine adete 1 hafta kaldı yine benim duygular çorba oldu:)) ota boka ağlıyorum ya bu ne böyle
inşallah hepimiz hamile kalırız ya temmuz ağustos annesi oluruz:):) doğum yerlerini falan konuşuyor oluruz
Suanki benim durum

aynen artık senin gibi düşünüyorum arkadaşım. Hamile birini görüp duyunca üstün yetenekli biri gibi geliyor artık bana da

aynen artık senin gibi düşünüyorum arkadaşım. Hamile birini görüp duyunca üstün yetenekli biri gibi geliyor artık bana da

arkadaşlar merhaba. Umutsuzluğa kapılmayın. Kendınızı sıkmayın ve ilişki sırasında bebek olucak mı dıye dusunmeyın kendınızı ve bılıncaltınızı sabıtledıgınz ıcın de olmuyor olabılır. Ben 3 . ayıma gırdım evlılığımde 5 haftaya gırdım hamılelıgımde . Rabbım herkese nasıp etsın ınsallahhh... :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah, darısı da başımıza diyelim ama umutsuzluğa kapılmamak da elde değil

aynen canım bende ilk öğrendiğimde eşim üzülecek diye oturup ağlamıştım bebeği hiç düşünmemiştim.onun üzülmesine üzülüyor insan.varikosel varsa ki inşallah yoktur canım ameliyatla düzeliyor .merak etme.şifa versin Rabbim.

canım benim eşimin sol tarafında ileri derecede varikosel vardı yani yumurtalıklarında varis oluşmuş.dr ameliya olmasanda çocuğun olur dedi ama zaman alır dedi.ameliyat oldu.ameliyattn önce sperm konsantrasyonu 14 milyondu ameliyattan sonra 19 milyon oldu ileri hareketli sayısı %53 dü ameliyattan sonra %65 e yükseldi ileri hızlısı 0 dı 5 e yükseldi canım.toplam sayısı 82 milyon şuan.morfolojiik bir sıkıntı yoktu.sadece ileri hızlısı düşüktü.ameliyattan 10 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ben ama boş keseden kürtaj oldum.kürtaj sonrası 3 ay korundum.bu ay 5.denememiz.inşallah olur olmazsa aşılama yaptırcaz.eşim evıcap 400 mg kullandı.proseed kullandı 2 kutu toz şeklinde.sonra birde keçiboynuzu kürü içirdim 2-3 ay yaklaşık.şuan ikinizdede sorun yok diyorlar doğal yoldan olur diyorlar ama yaşım 31 beklemek istemiyorum artık 3 yıllık evliyim.

Kızlar umudum kasıma kalıyor galiba ince ince adet agrıları giriyor karnıma kırmızıları görecegim kesin böyle agrynca geliyorlar cnkü hayırlısı ne diyelim

Kırmızılar gelirse 3.günü hormon testi yaptrcam esimede sperm testi kızlar ist avrupa yakasında sperm testini nerede uaptırabilrz

kızlar adetimin 25.günü bugün genelde 30 güne falan olurum geçen ay 3 ekimde adet oldum.şuan sağ kasığımda aceyip girip çıkan bi batma var .adet mi bebiş mi biliyorumki ikisininde belirtileri birbirinin aynı .dışardan gelirken eczaneye uğradım bi heves 2 tane gebelik testi aldım sanki günüm geçmiş gibi ama yapmayacağım daha çok erkekn ayın 3 ünü atlatırsam yapacağım .

Bence de canım biraz daha bekle. Adet tarihin gelsin sonra yap. Bende gebelik testi aldım. Yarın sabah yapıcam. Malum benim günüm çooookk geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…