Bide ağriyor diyorsunuz umarim hamilesinizdir ama eger degilseniz dedigim degere mutlaka baktirinHamile kalamiyorsaniz daha önce baktirdinizmi bilmiyorum prolaktin yani süt hormonu degerinize baktirin bir çok kişi bu yüzden hamile kalamiyor buna bende dahil
canım benim aslında anlasılcak bi belirtim yoktu sadece adetime 3 4 gün kala benim gögüslerimm şişer aagrılarım olurdu ama adet günüme kadar hic agrım olmadı adet günü siddetli agrım oldu sonra gecti şimdi agrılarım var fakat normalmiş bide icime dogdu sanki insan hissediyor ben adetime 1 gün kala test yaptım silik cıktı 2 gün sonra kanda ögrendimcanım gözünaydın allah sağsalim kucağınada almayı nasip etsin.varmıydı belirtin falan?
Canım prolaktinim normal seviyede. Gogus agrisi bende her ay adete yakın başlar. Sonra azalarak biter ve adet gelir.Bide ağriyor diyorsunuz umarim hamilesinizdir ama eger degilseniz dedigim degere mutlaka baktirin
anladım canım inşallah artarak devam eder :)adetim 2 gün gecti kanda ögrendim canım 128 degerim da cok kücükmüş
aminn canm cok saol rabbim sizlerede nasip etsin insallah :)anladım canım inşallah artarak devam eder :)
SIlikte olsa varsa.hamilesin.biran once kan tahlili yaptir.hayirli olsunBat 27 ekimdi hala tık yok test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı acaba hamilemiyim cook istiyorum heveslenmekte istemiyorum sonra çok üzülüyorum test boyle
Bat 27 ekimdi hala tık yok test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı acaba hamilemiyim cook istiyorum heveslenmekte istemiyorum sonra çok üzülüyorum test boyle
ım uzayan akıntı regliden sonra yumurtlama günlerinde gelir.Ben regli olduğumda 2. veya 3. günü şeffaf ve upuzun akıntı gelir. Yumurtlama zamanındaki akıntıya benziyor ama bu tutunca uzayan değil zaten uzun şekilde geliyor. İğrenç olduysa kusura bakmayın ne olur. Çok merak ediyorum böyle olan var mı?
sabah idrarınla testi tekrarla.ben adet döngümün 32.gününde test yapmıştım benimde silikte aynı gün kanda 235 di değerim.Bat 27 ekimdi hala tık yok test yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı acaba hamilemiyim cook istiyorum heveslenmekte istemiyorum sonra çok üzülüyorum test boyle
Canım benimde öyle. Muhtemelen herkesin öyledir. Adete yakin rahim kalinlasiyor adet olunca iç tabaka dökülüyor kanla. Odur yani gelen şey.Ben regli olduğumda 2. veya 3. günü şeffaf ve upuzun akıntı gelir. Yumurtlama zamanındaki akıntıya benziyor ama bu tutunca uzayan değil zaten uzun şekilde geliyor. İğrenç olduysa kusura bakmayın ne olur. Çok merak ediyorum böyle olan var mı?
inşallah canım.bu gece yarın diğer gün deneyin canım sonra adet olana kadar gün aşırı devam edin bırakmayın hemen nasılsa çatladı bitti diyearkadaşlar dün öğleyin 12 de çatlatma iğnemi oldum bu akşam bana dua edin. inşallah rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.persa33
tamam canım inşallah öyle yapalım. psikolojimiz de bozuk ama rabbim yüzümüzü güldürsün. ev arıyoruz evden çıkmamız lazım psikolojimiz ona bozukinşallah canım.bu gece yarın diğer gün deneyin canım sonra adet olana kadar gün aşırı devam edin bırakmayın hemen nasılsa çatladı bitti diye
Allahım yardım etsin tebdili mekanda ferahlık vardır derler bacım inşallah iyi olur.tamam canım inşallah öyle yapalım. psikolojimiz de bozuk ama rabbim yüzümüzü güldürsün. ev arıyoruz evden çıkmamız lazım psikolojimiz ona bozukdha çok benim tabi
Insallah hamilesindir hayirlisiSIlikte olsa varsa.hamilesin.biran once kan tahlili yaptir.hayirli olsun
Canlarım gunaydın. Kendimle ilgili bugun 15. Gun. Dun ovulasyon testınde ıkıncıncızgi bayagı vardı ama ılk cızgı kadar degıldı. Bu sabah gene yaptım ıkıncı cızgı belırgın. Sıze soyle soylımm ben 14. Gun bırlestıkten sonra artık bıtırıyordum. Hatam buymus sanırım. Daha devam etmem lazım. Bırkac gun sperm yasamayabılır. Belkı esımın durumu oyledır. Dolayısıyla hergunu degerlendırmek lazım. Dun gece bırlesme sırasında ınanılmaz canım acıdı, kasıklarımda falan sanırım bu yumurta catlamaya yakın veya catladıktan sonra bu boyle. Gecen ay gene bole olurken yapamamıstık esım bırakmıstı acı cekıyorum dıye. Yanı anlayacagınız benım hesap teknık komple yanlısmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?