Teşekkür ederim canım, Ekim ayında yüzümüz güler inş =) Umutluyuz :)GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE 3 AYDIR DENİYORUM İŞTE BAKALIM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİMİZDE PAYLAŞMAK NASİP OLUR .
1 yıl hiç korunmadan olmaması çok doğalmış sakın stres filan yapma. Allah'ım bu mucizeyi yaşamayı bize de nasip etsin hayırlısıyla inş.3 AYDDIR BEN 16 AYLIK EVLİYİM DAHA 1,5 BİLE OLMADI EVLENELİ AMA BEN BEKARKENDE DERDİM ÇOCUĞUM OLSA FALAN İSTERDİM HANİ BİRDE BAZEN İNSAN YAVAŞ YAVAŞ YOKLUĞUNU HİSSEDİYOR. YOĞUN OLARAK ÇALIŞMAMA RAĞMEN EVE GİDİNCE BİR EKSİKLİK FALAN HİSSEDİYORUM BAKALIM HAYIRLISI ARTIK. İNŞALLAH BU AY SON BEKLEYİŞİMİZ OLUR.
inşallah canım yaa benim 22 eylül bugün adet sancılarım başladı inceden bel ağrısı vajinada ıslak akıntı ve karnımın altı ağrıyo bu adet belirtisi her ay hemen hemen aynı belirtiler mevcut bendeBirileri hamiş olsa daşunları da kullansak artık
elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
asivemavi1989..............27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
cgdozdgn......................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
eylul_tlh........................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
kizancik........................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
ssaka.............................14 Ekim
thetis_tuba..................14 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
kymrym........................17 Ekim
ozlem_2015..................23 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!
Teşekkür ederim canım, Ekim ayında yüzümüz güler inş =) Umutluyuz :)
Teşekkür ederim canım, Ekim ayında yüzümüz güler inş =) Umutluyuz :)
DOKTORA DÜN GİTTİM TEST FALAN YAPMADI ULTRASONDAN BAKTI SADECE YUMURTALIKLARDA SORUN YOK DEDİ FOLİK ASİT DE VERDİ HAMİLELİK DÜŞÜNÜYORSAN YARDIMCI OLUR DEDİ BENDE DÜN BAŞLADIM İŞTE BAKALIM EKİMDE İNŞALLAH OLUR.1 yıl hiç korunmadan olmaması çok doğalmış sakın stres filan yapma. Allah'ım bu mucizeyi yaşamayı bize de nasip etsin hayırlısıyla inş.
Doktora gittin mi hormon filan da baktırsaydın ön hazırlık olarak
Bişey daha sorcam folik asit başladın mı sen istediğin için.. Gerçi doktor bana başla artık hamile kalmaya yardımcı vitamin folik asit dedi ama
bende aldım ama duruyo öyle evde. Başlayım bari bende bugün. inş olur ekimde ama ola ki olmadı o zaman adetin 3. günü git bence canım doktora hormon filan baksın. TSH FSH filan bi sürü bişeyler bakıyolar. kansızlığına da baktır mesela. İnş gerek kalmadan ekimde güzel mutlu haberlerimiz olur =) Topiğimiz şenlenir =)DOKTORA DÜN GİTTİM TEST FALAN YAPMADI ULTRASONDAN BAKTI SADECE YUMURTALIKLARDA SORUN YOK DEDİ FOLİK ASİT DE VERDİ HAMİLELİK DÜŞÜNÜYORSAN YARDIMCI OLUR DEDİ BENDE DÜN BAŞLADIM İŞTE BAKALIM EKİMDE İNŞALLAH OLUR.
ASLINDA HAP KULLANDIĞIM İÇİN 3-4 AY HORMONLAR ANCA DÜZENE GİRİYOR 3 AY BOYUNCA FOLİK ASİTİ KULLAN OLMAZSA ÖYLE BAKARIZ DEDİ. BENDE OLMAZSA ZAETN ÖBÜR DOKTORUMUDA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM ZATEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN EN YAKIN HASTAHANEYE GİTTİM AMA DEDİĞİM GİBİ 2 AYDA OLMAZSA BAŞKA BİR DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM GENEL KONTROL İÇİN.NE GİBİ TESELER YAPIYORLAR GERÇİ HİÇ BİLGİM YOK DOKTORA GİTMEYE DE ÇEKİNİYORUM BİRAZ KÖTÜ BİRŞEY DER DİYE İNŞALLAH GİTMEYE GEREK KALMADAN BU AY BEKLEDİĞİM SONUÇ OLUR. İNŞALALH HEPİMİZ BU AY SON BEKLEYİŞİMİZİ YAŞARIZ.bende aldım ama duruyo öyle evde. Başlayım bari bende bugün. inş olur ekimde ama ola ki olmadı o zaman adetin 3. günü git bence canım doktora hormon filan baksın. TSH FSH filan bi sürü bişeyler bakıyolar. kansızlığına da baktır mesela. İnş gerek kalmadan ekimde güzel mutlu haberlerimiz olur =) Topiğimiz şenlenir =)
merhaba bende doktora gitmiştim normal muayene için baktı hem alttan hem üstten yumrutalara sorun yok dedi güzel yumurtaların var dedi ama folik asit vermedi. erken dedi 6 ay geçsin dedi ne test nede başka bişey.bakalım 30 eylüle iyi bir dokotrdan randevu aldım.hem işim hemde ben gideceğim.hepimiz ekimden umutluolalım kızlar.DOKTORA DÜN GİTTİM TEST FALAN YAPMADI ULTRASONDAN BAKTI SADECE YUMURTALIKLARDA SORUN YOK DEDİ FOLİK ASİT DE VERDİ HAMİLELİK DÜŞÜNÜYORSAN YARDIMCI OLUR DEDİ BENDE DÜN BAŞLADIM İŞTE BAKALIM EKİMDE İNŞALLAH OLUR.
Adetin 3. Gunu gidersen onlar ayarliyo zaten testleri filn. Evet ins gerek kalmaz hamis oldugumuzu ogreniriz ekimde :)gerci bn bu ay beklemiyorum cunku hafif enfeksiyon var dedi ilac verdi bna ve esime. Bu ay ilaclari kullancaz yumurtlama tarihim geciyo o yuzden. Kismet tbi Rabbim nasip ettikten sonra..ASLINDA HAP KULLANDIĞIM İÇİN 3-4 AY HORMONLAR ANCA DÜZENE GİRİYOR 3 AY BOYUNCA FOLİK ASİTİ KULLAN OLMAZSA ÖYLE BAKARIZ DEDİ. BENDE OLMAZSA ZAETN ÖBÜR DOKTORUMUDA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM ZATEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN EN YAKIN HASTAHANEYE GİTTİM AMA DEDİĞİM GİBİ 2 AYDA OLMAZSA BAŞKA BİR DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM GENEL KONTROL İÇİN.NE GİBİ TESELER YAPIYORLAR GERÇİ HİÇ BİLGİM YOK DOKTORA GİTMEYE DE ÇEKİNİYORUM BİRAZ KÖTÜ BİRŞEY DER DİYE İNŞALLAH GİTMEYE GEREK KALMADAN BU AY BEKLEDİĞİM SONUÇ OLUR. İNŞALALH HEPİMİZ BU AY SON BEKLEYİŞİMİZİ YAŞARIZ.
Fmerhaba bende doktora gitmiştim normal muayene için baktı hem alttan hem üstten yumrutalara sorun yok dedi güzel yumurtaların var dedi ama folik asit vermedi. erken dedi 6 ay geçsin dedi ne test nede başka bişey.bakalım 30 eylüle iyi bir dokotrdan randevu aldım.hem işim hemde ben gideceğim.hepimiz ekimden umutluolalım kızlar.
Ins canim ekim de hepimizin yuzu guler ins :)merhaba bende doktora gitmiştim normal muayene için baktı hem alttan hem üstten yumrutalara sorun yok dedi güzel yumurtaların var dedi ama folik asit vermedi. erken dedi 6 ay geçsin dedi ne test nede başka bişey.bakalım 30 eylüle iyi bir dokotrdan randevu aldım.hem işim hemde ben gideceğim.hepimiz ekimden umutluolalım kızlar.
ANLADIM CANIM BELKİ DOKTORUN ZAMANI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞTÜR AMA BANA DOKTOR GEBELİK DÜŞÜNÜYORSAN BU İLAÇ BEBEKTE SAKATLIK OLMASINI DA ENGELELR O YÜZDEN GEBELİKTE ÖNCE BAŞLA ZATEN GEBE KALDIĞIN TAKDİRDE AYNI ŞEKİLDE VİTAMİN İLACI VERİLECEK DEMİŞTİ.UMARIM HEPİMİZ O GÜZEL HABERİ EKİM AYINDA ALIRIZ.merhaba bende doktora gitmiştim normal muayene için baktı hem alttan hem üstten yumrutalara sorun yok dedi güzel yumurtaların var dedi ama folik asit vermedi. erken dedi 6 ay geçsin dedi ne test nede başka bişey.bakalım 30 eylüle iyi bir dokotrdan randevu aldım.hem işim hemde ben gideceğim.hepimiz ekimden umutluolalım kızlar.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZİN UMUDU ŞİMDİLİK EKİM AYI VE EKİM AYIYLA BAĞLI KALIR. STRES YAPMAKTAN BİRDE ÇOK DÜŞÜNMEKTEN DE OLUYORMUŞ BENİM TEMMUZ VE AĞUSTOS AYINDA 1 HAFTA GECİKMİŞTİ BENDE AYNI ŞEKİLDE UMUTLANDIM AMA HALA BEKLEYİŞTEYİM İNŞALLAH BU SON BEKLEYİŞİMİZ OLUR.slm arkadaşlar :) benim de bat 29 eylül..5 ay önce 20haftalık bir erkek bebek kaybettim mayıstan buyana korunmuyoruz ama maalesef henüz müjde alamadıktemmuz -ağustosta iki kez gecikerek umutlandırdı beni ama sonuç yine hüsranla bitti maalesef bakalım bu ay neler olacak ama eskisi kadar takıntılı değilim hayırlısına dua ediyoruz :)
İNŞALLAHF
Ins canim ekim de hepimizin yuzu guler ins :)
İNŞALLAHF
Ins canim ekim de hepimizin yuzu guler ins :)
HAYIRLISI TABİKİ TEDBİR KULDAN SONRASI HERŞEY ALLAHTAN HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA BU İSTEĞİMİZE KAVUŞTURUR HEPİMİZ.Adetin 3. Gunu gidersen onlar ayarliyo zaten testleri filn. Evet ins gerek kalmaz hamis oldugumuzu ogreniriz ekimde :)gerci bn bu ay beklemiyorum cunku hafif enfeksiyon var dedi ilac verdi bna ve esime. Bu ay ilaclari kullancaz yumurtlama tarihim geciyo o yuzden. Kismet tbi Rabbim nasip ettikten sonra..
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH HEPİMİZİN UMUDU ŞİMDİLİK EKİM AYI VE EKİM AYIYLA BAĞLI KALIR. STRES YAPMAKTAN BİRDE ÇOK DÜŞÜNMEKTEN DE OLUYORMUŞ BENİM TEMMUZ VE AĞUSTOS AYINDA 1 HAFTA GECİKMİŞTİ BENDE AYNI ŞEKİLDE UMUTLANDIM AMA HALA BEKLEYİŞTEYİM İNŞALLAH BU SON BEKLEYİŞİMİZ OLUR.
AYNEN ÖYLE TABİ Kİ DUAYI DİLDEN BIRAKMIYORUZ RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH HEPİMİZE ANNELİK DUYGUSUNU. SONUÇTA HER ŞEY ALLAH TAN NASİP KISMET AMA YİNEDE DEDİĞİM GİBİ DUAYI DİLDEN UMUDU YÜREKTEN BIRAKMAK YOK ARKADAŞLAR.:)inşallah :) çok doğru takıntı başarısızlık getiriyo her alanda neden olmuyo acaba olacak mı diye kafayı oraya taktıkça olmuyo..oluruna bırakmak lazım sonuçta olacaksa olacak olmayacaksa ne yapsak boş :)
Amiiiin ins.HAYIRLISI TABİKİ TEDBİR KULDAN SONRASI HERŞEY ALLAHTAN HERŞEYİN BİR ZAMANI VAR İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA BU İSTEĞİMİZE KAVUŞTURUR HEPİMİZ.
o nasıl oluyor? ve ne işe yarıyormuş ?kızlar beni de listeye eklemişsiniz saolun.
bende dün akşam maydonoz süt buharı yaptım 2 gün daha devam edecem.aranızda uygulayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?