gunaydın canım. umarım hazıran ayının annelerı oluruz artık:)günaydın ekim aynın güzel anne adayları
gunaydın canım. umarım hazıran ayının annelerı oluruz artık:)
eğer tüplerinde yapışıklık veya iltihabın varsa açıyormuş canım.ben yapışıklık olup olmadığını bilmiyorum tabi ama denemekte fayda var diye düşündüm.eski bir kocakarı yöntemi diyebiliriz.:)o nasıl oluyor? ve ne işe yarıyormuş ?
Nasil yapılıyor yazar mısın ben de deneyeyim. Hiç bir problem yok bizde. Yumurtam ilacsiz da büyüyüp çatlıyor. Yaptirmadigim tek şey rahim filmi. O da önümüzdeki ay yapilacak. Inşallah gerek kalmazeğer tüplerinde yapışıklık veya iltihabın varsa açıyormuş canım.ben yapışıklık olup olmadığını bilmiyorum tabi ama denemekte fayda var diye düşündüm.eski bir kocakarı yöntemi diyebiliriz.:)
Başka bir yumurtan daha varmış demekki. Ama kanı bilemicem. Inşallah yerleşme kanamasıdir. Dr a gittinde kaç yumos vardıkızlar benim kafamı karıştıran bişey var hemen sorayım bari
2 gün önce yumurtladım ve şeffaf akıntım oldu dün gece tekrar akıntım gelmiş ama bukez içinde kah pıhtısı vardı şaşırdım.yumurtlamam hala devam mı ediyo acaba??? yada neden kanlı geldi??? gece netten baya bi araştırdım ama net bişey öğrenemedim.kist diyende var yerleşme diyende var enfeksiyon diyende var??? bilen biri beni aydınlatsın kızlarrrr
evet çektirmeden bir dene bncede çok olumlu sonuç alınıyormuş.Nasil yapılıyor yazar mısın ben de deneyeyim. Hiç bir problem yok bizde. Yumurtam ilacsiz da büyüyüp çatlıyor. Yaptirmadigim tek şey rahim filmi. O da önümüzdeki ay yapilacak. Inşallah gerek kalmaz
Başka bir yumurtan daha varmış demekki. Ama kanı bilemicem. Inşallah yerleşme kanamasıdir. Dr a gittinde kaç yumos vardı
bu gercekten işe yarıyormu bende denemek istiyorumm 7 aydır bebek olmuyo hormonlarımda normal kistimde yok ama gelmiyo bebişşşevet çektirmeden bir dene bncede çok olumlu sonuç alınıyormuş.
yarım kilo süte yarım demekt maydonozu bölerek at karabiber de dök biraz ve kaynat.kaynayan sütü bir kovaya dök ve üzerine çömel yani üstünde bişey olmasın.belini falan da bir havluyla sar ki buhar iyi ulaşsın.bu şekilde 3 gün günde 3 kez diyorlar ama ben çalıştığım için akşamları yapacağım sadece.arkasından üşütmeden ilişki diyorlar canım.dikkat et kendini yakma.ben bir tane maşrapayı gözden çıkardım ona döküp sütü klozete koyuyorum ve klozete oturuyorum yani o suyun içine girmiyo zaten.sen de bir yöntem bulursun.inşallah faydasını görürüz canım.
hadi bakalım belkı bu ay cıfte mutluluk yasarsın:)ben dr hiç yumurta takibi yaptırmadım ama çift yumurtladığımı söylemişti kontrole gittiğim tüm aylarda hep çift gördü
denicem bakalım ınsallah faydasını goruruz. 3 kere cok geldı bana yapabıldıgımız kadar artık:)kusura bakma cok soru sordum ama ne kadar sure beklıcez pekıevet çektirmeden bir dene bncede çok olumlu sonuç alınıyormuş.
yarım kilo süte yarım demekt maydonozu bölerek at karabiber de dök biraz ve kaynat.kaynayan sütü bir kovaya dök ve üzerine çömel yani üstünde bişey olmasın.belini falan da bir havluyla sar ki buhar iyi ulaşsın.bu şekilde 3 gün günde 3 kez diyorlar ama ben çalıştığım için akşamları yapacağım sadece.arkasından üşütmeden ilişki diyorlar canım.dikkat et kendini yakma.ben bir tane maşrapayı gözden çıkardım ona döküp sütü klozete koyuyorum ve klozete oturuyorum yani o suyun içine girmiyo zaten.sen de bir yöntem bulursun.inşallah faydasını görürüz canım.
Benim de 6 ay oldu bişey yok canım deniyorum işte olumlu sonuç alırım inşallahbu gercekten işe yarıyormu bende denemek istiyorumm 7 aydır bebek olmuyo hormonlarımda normal kistimde yok ama gelmiyo bebişşş
Buhar bitene kadarmış da sıkıldım ben 10 dk anca durdum.denicem bakalım ınsallah faydasını goruruz. 3 kere cok geldı bana yapabıldıgımız kadar artık:)kusura bakma cok soru sordum ama ne kadar sure beklıcez pekı
inşallah caımm 1 ekimi bekliyorum insallah adet olmam eger olursamda adetten sonra yumurtlama döneminde bunu denicem bi umutt işteBenim de 6 ay oldu bişey yok canım deniyorum işte olumlu sonuç alırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?