Umudumuz 2014 Ekim =)

kızlar benim kafamı karıştıran bişey var hemen sorayım bari
2 gün önce yumurtladım ve şeffaf akıntım oldu dün gece tekrar akıntım gelmiş ama bukez içinde kah pıhtısı vardı şaşırdım.yumurtlamam hala devam mı ediyo acaba??? yada neden kanlı geldi??? gece netten baya bi araştırdım ama net bişey öğrenemedim.kist diyende var yerleşme diyende var enfeksiyon diyende var??? bilen biri beni aydınlatsın kızlarrrr

Gunaydinlar:) artik haberleri alma vakti BATlar gelip catiyor :)Bat 14eylul ve 20eylul olan arkadaslar vardi guzel haberler verirler insallah:)

o nasıl oluyor? ve ne işe yarıyormuş ?
eğer tüplerinde yapışıklık veya iltihabın varsa açıyormuş canım.ben yapışıklık olup olmadığını bilmiyorum tabi ama denemekte fayda var diye düşündüm.eski bir kocakarı yöntemi diyebiliriz.:)

Nasil yapılıyor yazar mısın ben de deneyeyim. Hiç bir problem yok bizde. Yumurtam ilacsiz da büyüyüp çatlıyor. Yaptirmadigim tek şey rahim filmi. O da önümüzdeki ay yapilacak. Inşallah gerek kalmaz

Başka bir yumurtan daha varmış demekki. Ama kanı bilemicem. Inşallah yerleşme kanamasıdir. Dr a gittinde kaç yumos vardı

Nasil yapılıyor yazar mısın ben de deneyeyim. Hiç bir problem yok bizde. Yumurtam ilacsiz da büyüyüp çatlıyor. Yaptirmadigim tek şey rahim filmi. O da önümüzdeki ay yapilacak. Inşallah gerek kalmaz
evet çektirmeden bir dene bncede çok olumlu sonuç alınıyormuş.
yarım kilo süte yarım demekt maydonozu bölerek at karabiber de dök biraz ve kaynat.kaynayan sütü bir kovaya dök ve üzerine çömel yani üstünde bişey olmasın.belini falan da bir havluyla sar ki buhar iyi ulaşsın.bu şekilde 3 gün günde 3 kez diyorlar ama ben çalıştığım için akşamları yapacağım sadece.arkasından üşütmeden ilişki diyorlar canım.dikkat et kendini yakma.ben bir tane maşrapayı gözden çıkardım ona döküp sütü klozete koyuyorum ve klozete oturuyorum yani o suyun içine girmiyo zaten.sen de bir yöntem bulursun.inşallah faydasını görürüz canım.

Başka bir yumurtan daha varmış demekki. Ama kanı bilemicem. Inşallah yerleşme kanamasıdir. Dr a gittinde kaç yumos vardı

ben dr hiç yumurta takibi yaptırmadım ama çift yumurtladığımı söylemişti kontrole gittiğim tüm aylarda hep çift gördü

bu gercekten işe yarıyormu bende denemek istiyorumm 7 aydır bebek olmuyo hormonlarımda normal kistimde yok ama gelmiyo bebişşş

merhaba kizlar.ben martta 6 aylik bebegimi kaybettim.agustosa kadar korundum dogum kontrol hapiyla.agustosta biraktim ama eylulde adet gordum.acaba ilacin etkisinden mi olmadi.bilemiyorum.umudum ekime kaldi.beklenen tarih 19 ekim.insallah hayirlisiyla yuzumuz guler hepimizin.basarilar kizlar.

denicem bakalım ınsallah faydasını goruruz. 3 kere cok geldı bana yapabıldıgımız kadar artık:)kusura bakma cok soru sordum ama ne kadar sure beklıcez pekı

elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
asivemavi1989..............27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
cgdozdgn......................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
kumral55......................1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
eylul_tlh........................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
kizancik........................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
ssaka.............................14 Ekim
thetis_tuba..................14 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
kymrym........................17 Ekim
xandecanim...................19 Ekim
ozlem_2015..................23 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…