Hayatım benim sağ tüpüm dış gebelik nedeni ile alındığı zaman sordum doktora bir ay sağdan bir ay soldan mı yumurtlanıyor diye öyle bir genelleme yok belli olmuyor ne zaman hangi yumurtalıktan yumurtalayacağın demişti.
yok oyle değil sanırım, ddoktor belli olmaz hangi yumurtalıktan yumurtladığın demişti bana
Geçen ay 2 yumurtamın da solda olmasına rağmen sağ kasığım da çok ağrıdı. Bu ay da iki taraf ağrıyor fakat sol biraz daha fazla. Pazartesi kontrolüm var bakalım neler olacak
ya bu sğan kürü soğan suyumu nedir arkadaşlar, ben bi ara zayıflatıyo diye soğan suyu içmiştim bir iki gün , ama feci gaz yapmıştı bırakmıştımbende bi umutla bekliyorum bu ay sogan.kuru yaptimbat 27 eylul benide ekleyin canlar:)))
ya bu sğan kürü soğan suyumu nedir arkadaşlar, ben bi ara zayıflatıyo diye soğan suyu içmiştim bir iki gün , ama feci gaz yapmıştı bırakmıştım
kaynatıp içiliyor canım. ben çok faydasını gördüm. tadı berbat ama ben burnumu kapatıp içiyorum içtikten sonrada arkasından bişeyler yiyip öyle açıyorum burnumu bu sekılde tadını almamıs oluyorum.ya bu sğan kürü soğan suyumu nedir arkadaşlar, ben bi ara zayıflatıyo diye soğan suyu içmiştim bir iki gün , ama feci gaz yapmıştı bırakmıştım
midende problem varsa sogan zarar verıyor dogru ama bende de gastrıt var. sabah aç karna kantoron yagı veya zeytın yagı ıcsen onarıyor verılen zararıben de 10 gün denedim bi ara yok böyle feci bişey midem delincektizaten reflü var aynen gaz yapıyo bide kötü kokuyo diye biraktım.annem beni soğan kürü ilemi doğurdu sanki dedim bıraktım
midende problem varsa sogan zarar verıyor dogru ama bende de gastrıt var. sabah aç karna kantoron yagı veya zeytın yagı ıcsen onarıyor verılen zararı
Bir olcusu varmi sogan kurunun yani 1 lt suya sukadar sogan gibi ?kaynatıp içiliyor canım. ben çok faydasını gördüm. tadı berbat ama ben burnumu kapatıp içiyorum içtikten sonrada arkasından bişeyler yiyip öyle açıyorum burnumu bu sekılde tadını almamıs oluyorum.
Bir olcusu varmi sogan kurunun yani 1 lt suya sukadar sogan gibi ?kaynatıp içiliyor canım. ben çok faydasını gördüm. tadı berbat ama ben burnumu kapatıp içiyorum içtikten sonrada arkasından bişeyler yiyip öyle açıyorum burnumu bu sekılde tadını almamıs oluyorum.
Bir olcusu varmi sogan kurunun yani 1 lt suya sukadar sogan gibi ?
Tesekkurederim deneyecegim.Soğan Kürü'nün Yapılışı ibrahim saraçoğlu
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız.
Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız.
Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir.
Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Bende varımmm.. BAT 14 Eylül.. inş hayırlısıyla nasip eder Rabbim isteyen herkese..Bat listesi oluşturalım o halde :)
evrem_evrem11...........29 Eylül
allbaby.........................6 Ekim
persa33........................11 Ekim
Gelen oldukça ekleriz. Bu topik uğur getirecek hepimize inşallahhh
2 bardak suya orta boy sogan olacak. su kaynayınca kabuklarıyla beraber 4 e bolunmus soganı suya atacaksın. 5 dk kaynayacak. ılıyınca suzup ıceceksın. zaten kynayınca kalan su 1 bardak kadar oluyor. sabah aksam taze yapmak lazım. i. saracoglu oyle dıoBir olcusu varmi sogan kurunun yani 1 lt suya sukadar sogan gibi ?
bende varım 17 ekim (inşallah)thetis_tuba..................14 Eylül
elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
asivemavi1989..............27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
cgdozdgn......................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
eylul_tlh........................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
kizancik........................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
ssaka.............................14 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
ozlem_2015..................23 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?