Bende varımmm.. BAT 14 Eylül.. inş hayırlısıyla nasip eder Rabbim isteyen herkese..[/QUO
Yanlış yazmışımm.. SAT 14 EYLÜL BAT 14 EKİM..
bende başlıcam artık bişileri denemek lazım sanırım.kızlar ben incir kürüne başladım bu ay. inş faydası olur..
bu arad birşey sormak istiyorum incir kürünü nasıl hazırlıyorsunkızlar ben incir kürüne başladım bu ay. inş faydası olur..
2 bardak suyu kaynatıyorum içerisinde 5 6 kuru inciri ikiye bölüp atıyorum. ağzı kapalı bi şekilde 20 dk kaynıyo. ılıkken süzüp ılık olarak içiyorum. Öğlen ve akşam yemekte 15 dk önce içmek gerekiyo ama ben sadece akşam yemekten önce içebiliyorum..bu arad birşey sormak istiyorum incir kürünü nasıl hazırlıyorsun
hım anladım her öğün için tazemi yapmak gerekiyor peki2 bardak suyu kaynatıyorum içerisinde 5 6 kuru inciri ikiye bölüp atıyorum. ağzı kapalı bi şekilde 20 dk kaynıyo. ılıkken süzüp ılık olarak içiyorum. Öğlen ve akşam yemekte 15 dk önce içmek gerekiyo ama ben sadece akşam yemekten önce içebiliyorum..
ben adetin 3. günü başladım canım. adetten sonra başlanmasını söyleyenlerde var. ancak yeni yumurta adetin 3. günü gelişmeye başlıyo o yüzden 3. gün başladım.. (Ben öyle biliyorum)ne zaman baslamak lazım ıncır kurune ve kac gun
ben adetin 3. günü başladım canım. adetten sonra başlanmasını söyleyenlerde var. ancak yeni yumurta adetin 3. günü gelişmeye başlıyo o yüzden 3. gün başladım.. (Ben öyle biliyorum)
evet her öğün yeni hazırlamak gerekiyo. 21 gün kullanıp 7 gün ara veriliyo sonra tekrar bi 21 gün.[/QUOT TAM GÜNÜM O ZAMAN KESİNLİKLE DENEMEYE DEĞER UMARIM GERÇEKTEN İŞE YARA VE İLK AYDA FAYDASINI GÖRÜRÜZ.
AMİN İNŞALLAH SEN NE ZAMANDIR DENİYORSUN YANİ BEKLİYORSUNamiiin kızlar inş. bu vesile olur da gönlümüzdeki verir Rabbimiz
bugun adetın 9. günü. en ıyısı baslıyayım ben belki faydası olur.ben adetin 3. günü başladım canım. adetten sonra başlanmasını söyleyenlerde var. ancak yeni yumurta adetin 3. günü gelişmeye başlıyo o yüzden 3. gün başladım.. (Ben öyle biliyorum)
evet her öğün yeni hazırlamak gerekiyo. 21 gün kullanıp 7 gün ara veriliyo sonra tekrar bi 21 gün.
AMİN İNŞALLAH SEN NE ZAMANDIR DENİYORSUN YANİ BEKLİYORSUN
Ben 10 aylık evliyim canım. 7 ay filan önce apandist ameliyatı oldum o yüzden dikkat etmem gerekti. 2 aydır deniyoruz olmadı inş bakalım. kist vardı bu arada ondan kurtuldum çok şükür soğan kürü vesilesiyle =) şimdi de incir kürü deniyorum bakalım.bugun adetın 9. günü. en ıyısı baslıyayım ben belki faydası olur.
Sen peki ne zamandır deniyosun??AMİN İNŞALLAH SEN NE ZAMANDIR DENİYORSUN YANİ BEKLİYORSUN
3 AYDDIR BEN 16 AYLIK EVLİYİM DAHA 1,5 BİLE OLMADI EVLENELİ AMA BEN BEKARKENDE DERDİM ÇOCUĞUM OLSA FALAN İSTERDİM HANİ BİRDE BAZEN İNSAN YAVAŞ YAVAŞ YOKLUĞUNU HİSSEDİYOR. YOĞUN OLARAK ÇALIŞMAMA RAĞMEN EVE GİDİNCE BİR EKSİKLİK FALAN HİSSEDİYORUM BAKALIM HAYIRLISI ARTIK. İNŞALLAH BU AY SON BEKLEYİŞİMİZ OLUR.Sen peki ne zamandır deniyosun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?