Umudumuz 2014 Ekim =)

canım biraz daha bekleyip sabah idrarınla testi yenile.44 gün uzun bir süre canım 21-35 günde bir adet olman lazım bununla alaklı tedavi gördünmü?bu sende yumurtlama olmadığı anlamına gelir.ilşkiden hemen sonra yerleşme kanaması olmaz.ilişkiden döllenmeden 7 gün sonra falan olur olursa.

pcoluyum o yüzden geç yumurtluyorum doktor tedavi ihtiyacı duymadı problem değil dedi düzenli ya o önemli dedi. bu ay yumurtlama günümü değerlendirdik 16 gün önce yani ama 7 gün öncede korunmasız bir ilişki yaşadım o ilişkide geldi sprmle karışık 1 damla kan yani yumurtlamamdan 9 gün sonra

Arkadaslar adete 6 gün var ovu test yayaparim öylesine dedim pozitiv cikti iki cizgide cok koyu ... adete 6 gün kala yumurtluyormuyum yani ? Yada hamile kalmis olabilirmiyim ovu testinde cikarmi? Yardim ltffn

anladım canım.hadi bakalım ozaman inşallahhh 2-3 gün daha bekle ozaman sabah idrarıyla yap.inşallah gelir bebeişin :)

Arkadaslar adete 6 gün var ovu test yayaparim öylesine dedim pozitiv cikti iki cizgide cok koyu ... adete 6 gün kala yumurtluyormuyum yani ? Yada hamile kalmis olabilirmiyim ovu testinde cikarmi? Yardim ltffn
canım ovulasyon testine pek güvenme onunla hamile oldunu öğrenen de var çift çıkıp sonunda hayal kırıklığına uğrayanda benim gibi ama genelde şöyle diyorlar çok koyuysa olma ihtimalin yüksek :)

canım ovulasyon testine pek güvenme onunla hamile oldunu öğrenen de var çift çıkıp sonunda hayal kırıklığına uğrayanda benim gibi ama genelde şöyle diyorlar çok koyuysa olma ihtimalin yüksek :)
Inşallah ya ama 6 gün kala ovu test pozitif cikarmi ona sasirdim ben cünki iilk defa oldu böyle hatta üc dört gün önce yapmistim tek cizgi cikti... ve adetimin 15 günü yumurtladim... acaba yinemi yumurtluyorum

Inşallah ya ama 6 gün kala ovu test pozitif cikarmi ona sasirdim ben cünki iilk defa oldu böyle hatta üc dört gün önce yapmistim tek cizgi cikti... ve adetimin 15 günü yumurtladim... acaba yinemi yumurtluyorum
sanmıyorum canım adet dönemi yaklaştığı içinde lh artışı oluyor olabilir.resmini çekip yüklersen bi bakalım.

kızlar bı soru daha ınsanın kasıklarından yanı yumurtalıklarından mı diim ses gelır mı, gırgır gır :) agrım var hafıften ama bu bıldıgın konusuyo benle :) gaz degıl karnım tok. ısırır mı ? :))

az once bı yerde gordum hamıle olabılırsın. umutlandırmıım ama yurtdısında bırkac yerde ve trde bırkac arkadas yazmıs. ovulasyon testıyle ogrendık dıye. reglısıne kdr hergun yapan arkadaslar gormusler cıft cızgıyı (yumurtlamadan da sonra reglıye yakın)
ben de bu ay sonuna kdr yaıcam testı.

Insallah ikimizde hamileyizdir Rabbim her isteyene versin insallahhhh

kız spermle bırlıkte kan nasıl geldı sperm oldugunu nerden anladın :)?
umarım yerlesme kanamasıdır. yerlesme kanaması ıcın yumurta spermle bulustuktan sonra 10 gun dıye duymustum sankı. kan testınde cıkar ama pahalı bence 3 gun daha bekle ıdrar yap sonucta 2+3 5 gun gecıkmıs olacaksın

:) :) :) canım yumurtlama günümü değerlendirdik 16 gün önce .yumurtlamadan 9 gün sonra yani bundan 7 gün önce korunmasız bi ilişki yaşadık ilişkiden sonra fazlalıklar geliyor ya :) işte o fazlalıklar gelirlen geldi o bidamla kan :) 3 gün sonra yaparım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…