canım biraz daha bekleyip sabah idrarınla testi yenile.44 gün uzun bir süre canım 21-35 günde bir adet olman lazım bununla alaklı tedavi gördünmü?bu sende yumurtlama olmadığı anlamına gelir.ilşkiden hemen sonra yerleşme kanaması olmaz.ilişkiden döllenmeden 7 gün sonra falan olur olursa.canlarım merhabalar.. sizlere bir kaç soru sormak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum :)
ben 44 günde bir adet oluyorum pcoluyum ama hiç şaşmadı günüm...
soru 1 :)))))1hafta kadar önce eşimye yaşadığım ilişki sonrası spermle karışık 1 damla kan geldi 1 haftadırda devamı hiç gelmedi. buda beni düşündürdü acaba yerleşme kanaması olabilirmi???
bugun 46. günüm yani 2 gün geciktim
soru 2 :)))))evde yapılan gebelik testlerinden aldım hani şu 3 tl civarındakilerden test yaptım ve negatifti hamile olma ihtimalim olabilirmi? 2 gün geçipte negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı??
soru3 :)))) yumurtalımda böyle pıtır pıtır hareketlenmeler var seğirme gibi 3 gündür sık sık yaşıyorum bunu neden olabilir bir bilginiz varmı?
soru 4 :)))) evde yapılan testi ne zaman yapmamı önerirsiniz? kan testi vermek en mantıklısı biliyorum ancak sigortam yok vede pahalı geliyor şu an bu hafta sıkışığım biraz haftaya kadar kan testi yaptıramam o yüzden evde yapılan testi ne zaman yapmam gerekir??
vaktinizi ayırdığınız için ve şimdiden vereceğiniz cevaplarınız için teşekkürler dostlar
bu arada karnımın alt kısmında şişkinlik var.. genelde adet olmadan 3 4 gün önce başlar böyle nasıl bir his desem anlatamıyorum ki :) yani adet olcakmışım gibi hissediyorum diyim :) ama ilk defa bu ay o his yok :S:S
pcoluyum o yüzden geç yumurtluyorum doktor tedavi ihtiyacı duymadı problem değil dedi düzenli ya o önemli dedi. bu ay yumurtlama günümü değerlendirdik 16 gün önce yani ama 7 gün öncede korunmasız bir ilişki yaşadım o ilişkide geldi sprmle karışık 1 damla kan yani yumurtlamamdan 9 gün sonracanım biraz daha bekleyip sabah idrarınla testi yenile.44 gün uzun bir süre canım 21-35 günde bir adet olman lazım bununla alaklı tedavi gördünmü?bu sende yumurtlama olmadığı anlamına gelir.ilşkiden hemen sonra yerleşme kanaması olmaz.ilişkiden döllenmeden 7 gün sonra falan olur olursa.
anladım canım.hadi bakalım ozaman inşallahhh 2-3 gün daha bekle ozaman sabah idrarıyla yap.inşallah gelir bebeişin :)pcoluyum o yüzden geç yumurtluyorum doktor tedavi ihtiyacı duymadı problem değil dedi düzenli ya o önemli dedi. bu ay yumurtlama günümü değerlendirdik 16 gün önce yani ama 7 gün öncede korunmasız bir ilişki yaşadım o ilişkide geldi sprmle karışık 1 damla kan yani yumurtlamamdan 9 gün sonra
saol canım cevabın için :) inşşş her isteyene verir rabbimanladım canım.hadi bakalım ozaman inşallahhh 2-3 gün daha bekle ozaman sabah idrarıyla yap.inşallah gelir bebeişin :)
canım ovulasyon testine pek güvenme onunla hamile oldunu öğrenen de var çift çıkıp sonunda hayal kırıklığına uğrayanda benim gibiArkadaslar adete 6 gün var ovu test yayaparim öylesine dedim pozitiv cikti iki cizgide cok koyu ... adete 6 gün kala yumurtluyormuyum yani ? Yada hamile kalmis olabilirmiyim ovu testinde cikarmi? Yardim ltffn
sende sağol canımmm.amin.saol canım cevabın için :) inşşş her isteyene verir rabbim
Inşallah ya ama 6 gün kala ovu test pozitif cikarmi ona sasirdim ben cünki iilk defa oldu böyle hatta üc dört gün önce yapmistim tek cizgi cikti... ve adetimin 15 günü yumurtladim... acaba yinemi yumurtluyorumcanım ovulasyon testine pek güvenme onunla hamile oldunu öğrenen de var çift çıkıp sonunda hayal kırıklığına uğrayanda benim gibiama genelde şöyle diyorlar çok koyuysa olma ihtimalin yüksek :)
sanmıyorum canım adet dönemi yaklaştığı içinde lh artışı oluyor olabilir.resmini çekip yüklersen bi bakalım.Inşallah ya ama 6 gün kala ovu test pozitif cikarmi ona sasirdim ben cünki iilk defa oldu böyle hatta üc dört gün önce yapmistim tek cizgi cikti... ve adetimin 15 günü yumurtladim... acaba yinemi yumurtluyorum
az once bı yerde gordum hamıle olabılırsın. umutlandırmıım ama yurtdısında bırkac yerde ve trde bırkac arkadas yazmıs. ovulasyon testıyle ogrendık dıye. reglısıne kdr hergun yapan arkadaslar gormusler cıft cızgıyı (yumurtlamadan da sonra reglıye yakın)Inşallah ya ama 6 gün kala ovu test pozitif cikarmi ona sasirdim ben cünki iilk defa oldu böyle hatta üc dört gün önce yapmistim tek cizgi cikti... ve adetimin 15 günü yumurtladim... acaba yinemi yumurtluyorum
Insallah ikimizde hamileyizdir Rabbim her isteyene versin insallahhhhaz once bı yerde gordum hamıle olabılırsın. umutlandırmıım ama yurtdısında bırkac yerde ve trde bırkac arkadas yazmıs. ovulasyon testıyle ogrendık dıye. reglısıne kdr hergun yapan arkadaslar gormusler cıft cızgıyı (yumurtlamadan da sonra reglıye yakın)
ben de bu ay sonuna kdr yaıcam testı.
Canim resim hic eklemedim nasil yapicam biliyormusunsanmıyorum canım adet dönemi yaklaştığı içinde lh artışı oluyor olabilir.resmini çekip yüklersen bi bakalım.
kız spermle bırlıkte kan nasıl geldı sperm oldugunu nerden anladın :)?canlarım merhabalar.. sizlere bir kaç soru sormak deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum :)
ben 44 günde bir adet oluyorum pcoluyum ama hiç şaşmadı günüm...
soru 1 :)))))1hafta kadar önce eşimye yaşadığım ilişki sonrası spermle karışık 1 damla kan geldi 1 haftadırda devamı hiç gelmedi. buda beni düşündürdü acaba yerleşme kanaması olabilirmi???
bugun 46. günüm yani 2 gün geciktim
soru 2 :)))))evde yapılan gebelik testlerinden aldım hani şu 3 tl civarındakilerden test yaptım ve negatifti hamile olma ihtimalim olabilirmi? 2 gün geçipte negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler varmı??
soru3 :)))) yumurtalımda böyle pıtır pıtır hareketlenmeler var seğirme gibi 3 gündür sık sık yaşıyorum bunu neden olabilir bir bilginiz varmı?
soru 4 :)))) evde yapılan testi ne zaman yapmamı önerirsiniz? kan testi vermek en mantıklısı biliyorum ancak sigortam yok vede pahalı geliyor şu an bu hafta sıkışığım biraz haftaya kadar kan testi yaptıramam o yüzden evde yapılan testi ne zaman yapmam gerekir??
vaktinizi ayırdığınız için ve şimdiden vereceğiniz cevaplarınız için teşekkürler dostlar
bu arada karnımın alt kısmında şişkinlik var.. genelde adet olmadan 3 4 gün önce başlar böyle nasıl bir his desem anlatamıyorum ki :) yani adet olcakmışım gibi hissediyorum diyim :) ama ilk defa bu ay o his yok :S:S
ınsallah canım . bı sey dıcem erken gebelık testı de yapabılırsınInsallah ikimizde hamileyizdir Rabbim her isteyene versin insallahhhh
Resmi yükledimCanim resim hic eklemedim nasil yapicam biliyormusun
:) :) :) canım yumurtlama günümü değerlendirdik 16 gün önce .yumurtlamadan 9 gün sonra yani bundan 7 gün önce korunmasız bi ilişki yaşadık ilişkiden sonra fazlalıklar geliyor ya :) işte o fazlalıklar gelirlen geldi o bidamla kan :) 3 gün sonra yaparım canımkız spermle bırlıkte kan nasıl geldı sperm oldugunu nerden anladın :)?
umarım yerlesme kanamasıdır. yerlesme kanaması ıcın yumurta spermle bulustuktan sonra 10 gun dıye duymustum sankı. kan testınde cıkar ama pahalı bence 3 gun daha bekle ıdrar yap sonucta 2+3 5 gun gecıkmıs olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?