canım baya baya koyu çıkmış yaaa.eli,nde varsa bide idrar testi yapsana silikte olsa çıkar belki.benim ki bukadar koyu değildi canım.oyüzden olma ihtimali var :) inşallah ya.Resmi yükledim
Normalde ara sira adete yakin yaparim hep negativ bugun sasirdim gercekten adete 6 gün kala positiv cikmasiyla .. hayirlisi artik cnm insallah hepimiz hamişizdiroyy masallah bayagı yumurtlama gunu gıbı bısey bu. böle karısıklık olur mu kı.... ya bence sen hamılesın.
umarım yerlesme kanamasıdırrr . ay bugun herkese hamılesın bence demek ıstıyorum. sende suphelısın benım gozumde bak :) ayy hadı ınsalllahhh:) :) :) canım yumurtlama günümü değerlendirdik 16 gün önce .yumurtlamadan 9 gün sonra yani bundan 7 gün önce korunmasız bi ilişki yaşadık ilişkiden sonra fazlalıklar geliyor ya :) işte o fazlalıklar gelirlen geldi o bidamla kan :) 3 gün sonra yaparım canım
Elimde yok cnm ama yarin alip yapcam bilgilendirim sizicanım baya baya koyu çıkmış yaaa.eli,nde varsa bide idrar testi yapsana silikte olsa çıkar belki.benim ki bukadar koyu değildi canım.oyüzden olma ihtimali var :) inşallah ya.
Insallah sende hamilesindir canimm:) :) :) canım yumurtlama günümü değerlendirdik 16 gün önce .yumurtlamadan 9 gün sonra yani bundan 7 gün önce korunmasız bi ilişki yaşadık ilişkiden sonra fazlalıklar geliyor ya :) işte o fazlalıklar gelirlen geldi o bidamla kan :) 3 gün sonra yaparım canım
dı mı reglının yaklastıgını bılmesek catlıyosun dıcez amacanım baya baya koyu çıkmış yaaa.eli,nde varsa bide idrar testi yapsana silikte olsa çıkar belki.benim ki bukadar koyu değildi canım.oyüzden olma ihtimali var :) inşallah ya.
doraaa bana da deseneeee yalanda olsaaaaaumarım yerlesme kanamasıdırrr . ay bugun herkese hamılesın bence demek ıstıyorum. sende suphelısın benım gozumde bak :) ayy hadı ınsalllahhh
umarım yerlesme kanamasıdırrr . ay bugun herkese hamılesın bence demek ıstıyorum. sende suphelısın benım gozumde bak :) ayy hadı ınsalllahhh
inş kızlarrrrrInsallah sende hamilesindir canimm
canım adewt günün gelene kadar bi yap bakalım ovulasyon testi elinde varsa ne olacak bakalım .Normalde ara sira adete yakin yaparim hep negativ bugun sasirdim gercekten adete 6 gün kala positiv cikmasiyla .. hayirlisi artik cnm insallah hepimiz hamişizdir
Evet öyle görünüyor .. erken gebelik testi yapicam cünki adetim daha gecmedi bile .. Allahim insallah her isteyene versindı mı reglının yaklastıgını bılmesek catlıyosun dıcez amaaskim_0277 sen erken gebelık testı al bence. bır hormon cozması varsa test onu yakalar.
Ay ne guldym ya:)))) kiz millet batı yaziyor ben de guncelliyorum. Hadi insallah guzel haber verirsin canımpersa33 listeyi gördükçe heyecanım tavan yapıyor. bugün bat günüm olduğundan sanki benden bir cevap bekliyormuşsun da o yüzden listeyi tekrarlayıp duruyormuşsun gibi bir hisse kapılıp üzerime alınıyorum
çok şükür kırmızılar yok daha
kuzum gecıkmen olmuyorsa bu ay hamıle psıkolojısıne gırmedıysen, hamılesın :) ya nıye olmasın hepımız hamıleyız, pehhh ben 1 saat sonraya gazımı doğurmus olurum :) hayırlı olsuna da beklerım :))doraaa bana da deseneeee yalanda olsaaaaabenimde adetimin 28.günü 29.gün ve sonrası benim için kritik günler 3 ekimde adet gördüm en sonnnnn.dün karnım ağrıdı wc ye giittim gel hadi gel korkmuyorum senden dedim ama gelmedi gelirse aşılama tedavisine başlayacaz artık .
dı mı ben de cok guldum sen guncelledıkce daha gelmedı dıyomusuz dusunsene :)))Ay ne guldym ya:)))) kiz millet batı yaziyor ben de guncelliyorum. Hadi insallah guzel haber verirsin canım
gaz olabilirmi acabakızlar yumurtamın sıze ve yumurtalarınıza selamı var bayağı konusuyor cıdden mır mır mır :) ses gelıyo ordan ya bayağı,yasayan var mı ?
Kuzum benim akıntıya çok takılma. Benim birkeresinde o akinti gelmedi oysaki yumurtam catlamisti. Bence bazen tuvalette akip gidiyordur biz farketmeden:))) hep donumuzda aradigimiz için gormuyoruzdur bazen:))Canım benım ne kdr sekersın :) o kdr guzel anlatmıssın kı, kosan spermnler hayal ettım, yuzumde tebessum :) agrı var su an belımde . Bu arada benım uzayan akıntım yok, bu spermnlerın kosmasına engel mi ?
o psikolojye hiç girmedim canım bu ay çünkü adet olacakmışım gibiydi hisselerim ve durumum.29-32 günde oluyorum.oyüzden genelde geçen ay ayın kaçında olduysam bir sonraki ay o tarihe kadar bekliyorum.gazı doğurmak nedemek bacım ?kuzum gecıkmen olmuyorsa bu ay hamıle psıkolojısıne gırmedıysen, hamılesın :) ya nıye olmasın hepımız hamıleyız, pehhh ben 1 saat sonraya gazımı doğurmus olurum :) hayırlı olsuna da beklerım :))
Hakkında hayırlısı olsun canim. Sen yine soğan suyunu ihmal etme. Ekim ayi dikim ayı olmasa kasımda aşk başkadır olur:) sıkma canını. Allahım yaşatsın o duyguyu hepimize inşallahKızlar merhaba, ben dün yine kan testi yaptırdım negatif çıktı. Doktor artık bekleme, boşa zaman kaybediyorsun, sen kesinlikle hamile değilsin dedi. Bende söktürücü içmeye başladım. Zaten dolmuşum iyice. Normalde 10 tane içmem lazımdı ve 2 tane içtim kanamam başladı. Yarın gidicem klomen yazacak .Bendeki durumlar şimdilik bu. Bat tarihi veremiyorum çünkü bende bilmiyorum :)
inşallllaaahhhh canım, bu saate kadar gelen giden olmadı inşallah da olmaz :) Allahım duy sesimizi noluuurrrrrAy ne guldym ya:)))) kiz millet batı yaziyor ben de guncelliyorum. Hadi insallah guzel haber verirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?