hahahah sen çok yaşa emiHakkında hayırlısı olsun canim. Sen yine soğan suyunu ihmal etme. Ekim ayi dikim ayı olmasa kasımda aşk başkadır olur:) sıkma canını. Allahım yaşatsın o duyguyu hepimize inşallah
Sınıra ulasmissin canım artık yarından başlayarak geciktim diyebilirsin eğer çok düzenli adet oluyosan benim de yarın hadi hayirlisi bu ay geçmek bilmediKizlllaaaaarrrr sesimi duyan ve fikri olan varsa cevap yazabilir mi, bugun adet gunum ama henuz olmadim ustelik sol kasigima bastirinca acimaya basladi. Nicindir? Adet mi geliyo bebis mi acaba
Duzenli degil adetlerim o yuzden sevinemiyorum :-( ah ah duzenli olsa bu saate kalmaz test yapardim. Ama sabah yine bir tane yapayim ben tabi hala adet olmamis olursamSınıra ulasmissin canım artık yarından başlayarak geciktim diyebilirsin eğer çok düzenli adet oluyosan benim de yarın hadi hayirlisi bu ay geçmek bilmedi
bence de sabaha yap 1 tane:):) dualarımız senınle canım. su ıcme artık:):)Duzenli degil adetlerim o yuzden sevinemiyorum :-( ah ah duzenli olsa bu saate kalmaz test yapardim. Ama sabah yine bir tane yapayim ben tabi hala adet olmamis olursam
Allah razi olsun canim. Neden su icmeyim ki ayyyy ne cahilim yabence de sabaha yap 1 tane:):) dualarımız senınle canım. su ıcme artık:):)
su ıcme ki idrardaki hcg hormonu yogun olsun varsa cıksın. seyreltık olunca cıkmayabılıyorAllah razi olsun canim. Neden su icmeyim ki ayyyy ne cahilim ya
kisti kafana takma canım hamilesin işte sevin, tadını çıkar. en yakın zamanda kan testi yaptır.Kızlar Yardımınıza ihtiyacım var batim 27 ekimdi hala gelen bişi yok gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama aklıma bişey takıldı geçen ay Jinekologa gitmiştim kist var demişti acaba kist adet gecikmesi ve idrarda pozitif çıkarır mi?????
inş hamilesindir canım..Duzenli degil adetlerim o yuzden sevinemiyorum :-( ah ah duzenli olsa bu saate kalmaz test yapardim. Ama sabah yine bir tane yapayim ben tabi hala adet olmamis olursam
hayırlısı olsun arkadaşım darısı başımıza artık :)Kızlar Yardımınıza ihtiyacım var batim 27 ekimdi hala gelen bişi yok gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama aklıma bişey takıldı geçen ay Jinekologa gitmiştim kist var demişti acaba kist adet gecikmesi ve idrarda pozitif çıkarır mi?????
Gunaydin senin de günün yaklaşmış göğüs agrisi bence adet gecikmesinden önce oluşan bir belirti sadece uçları mi bilmem ama Benim iki gogsum de adetten once tas olmuştu ilk bebekte dokunulmuyordu kac gün öncesi oluşmaya başladı hatırlamıyorum ama bende de şimdi kol altlarından memeye doğru sanki süt cekiliyormus gibi birseyler oluyor ilki gibi hissetmiyorum yalnız. benim için heyecanlı bekleyiş başlıyor bugünden itibarenGünaydın kizlar, hayirli cumalar..
Kasiklarim batıyor, cekiliyor. Uyurken sağa sola donerken bile ağrı oluyor kasiklarda. Gogus uclarima dokunurken degil de durduk yerde uclarinda sizlama yanma arasi tuhaf bir his oluyor. Psikolojik mi bu da ya:)))
Canim zaten iki gogsum de sis ve çok ağrıyor. Her adet öncesi öyle oluyor. Uclardaki his suan yok. Psikolojik heralde :) kırmızılari gorunce hepsi geçer:))Gunaydin senin de günün yaklaşmış göğüs agrisi bence adet gecikmesinden önce oluşan bir belirti sadece uçları mi bilmem ama Benim iki gogsum de adetten once tas olmuştu ilk bebekte dokunulmuyordu kac gün öncesi oluşmaya başladı hatırlamıyorum ama bende de şimdi kol altlarından memeye doğru sanki süt cekiliyormus gibi birseyler oluyor ilki gibi hissetmiyorum yalnız. benim için heyecanlı bekleyiş başlıyor bugünden itibaren
sağol canım ama test yaptım sabah negatifinş hamilesindir canım..
hayırlısı olsun arkadaşım darısı başımıza artık :)
@kuskansağol canım ama test yaptım sabah negatif
aynen valla ilk denemede bu kadar stres olduysam diğerlerini düşünemiyorumölmeyek tabi de ağlayıp rahatlayabiliriz ama gelse de şu kırmızlar tamamen silsem aklımdan olabilme ihtimali de rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?