oyyy canım benim daha ilk denemeymiş, Allah inşallah bizler kadar bekletmez seni, biran önce kavuşursun bebeğine. bizlerde kavuşuruz inşallahaynen valla ilk denemede bu kadar stres olduysam diğerlerini düşünemiyorumelimde değil ki
inşallah herkesin olsun beklemesinoyyy canım benim daha ilk denemeymiş, Allah inşallah bizler kadar bekletmez seni, biran önce kavuşursun bebeğine. bizlerde kavuşuruz inşallah
@pnr59 ....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi .........................hamiş
@pertavli ....................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
@gecee ........................................hamiş
@miante ......................................hamiş
@PaytiPo .....................................hamiş
@Nonukk ....................................hamiş
@nazclp .......................................hamiş
@Fatma3307 ...............................hamiş
@billythekids ...............................hamiş
@umteka .....................................hamiş
@yesilce .......................................hamiş
abadiss ......................................hamiş
@kumral55 ..................................hamiş
meleksin duru ...........................hamiş
R rasiba .........................................hamiş
@Alenay .........................................?beklemede------------------------------- inofolic+soğan kürü
@eslem22 ............................?
@ozlem_2015 ......................?
@gulsheen ............................?
@sekerhamurum ...................?
@denizz87 .............................?
@luckyone11 ..........................?
@no_anest .............................?
@denizyildizi2 .......................?
@semus06 ............................?
@esmera52 ............................?
@bsra2445 .............................?
@ebrar09 ...............................?
@oykucu .................................?
@aleysa ....................................?
@berna yilmaz ........................31 Ekim
@kuskan .................................2 Kasım
S shimmershe ........................2 Kasım
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@persa33 ................................4 Kasım--------------------------ovulasyon testi+inofolic
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
O origamigirl ...........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@amanda29 ............................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid ........................14 Kasım
@kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@istanbulmavisi3434 ...............17 Kasım
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
@luckyone11 .............................21 Kasım
@kecozz ....................................21 Kasım
C cumba ....................................23 Kasım
B Baharrrrr2014 .......................23 Kasım
@cemrecinar ..............................23 Kasım
azure34 ..................................26 Kasım
@tpm ......................................... ? Kasım
@schatzsalamon .........................? Kasım
@Ceycey61 ..................................? Kasım
Güldürdün beni sabah sabahHakkında hayırlısı olsun canim. Sen yine soğan suyunu ihmal etme. Ekim ayi dikim ayı olmasa kasımda aşk başkadır olur:) sıkma canını. Allahım yaşatsın o duyguyu hepimize inşallah
inşallah canım. bence erken gebelik testine gerek yok 2 gün kalmış zaten. 2 kasımda yaparsınevet 2 kasım ve beklemedeyim:)) ayyy olmam inşallah ya.. erken gebelik testi alsammı kızlar
inşallah canım. bence erken gebelik testine gerek yok 2 gün kalmış zaten. 2 kasımda yaparsın
Bende 15 dk önce seninle aynı seyleri hissettim koşa koşa işten geldim üstümü çıkarmadan wc ye gitti m neyseki bişey yok ama test de negatifkızlar selam.bugün adetin 29.günü normalde bu dönemlerde akıntım kesilirdi.yani sadece afedersiniz peçeteye silince çok azcık gelirdi.bu sabah sabah namazına kalktım.wc ye gittim peçeteye bişey gelmedi.abdest aldım,ayaktayken çamaşırımda bi ıslaklık hissettim aha dedim hasta oldum.çamaşırıma baktım bembeyaz bi akıntı gelmiş.adet günüm yaklaşmasına rağmen hala ıslaklık hissediyorum ayrıca.eğer hamile değilsem inşallah bugün hastalanmam.çünkü adetin 2.veya 3.günü aşılama için tedaviye başlanacak.inşallah hamileyimdir hayırlısıyla.
inşallah canım bebeğin seninledirkızlar selam.bugün adetin 29.günü normalde bu dönemlerde akıntım kesilirdi.yani sadece afedersiniz peçeteye silince çok azcık gelirdi.bu sabah sabah namazına kalktım.wc ye gittim peçeteye bişey gelmedi.abdest aldım,ayaktayken çamaşırımda bi ıslaklık hissettim aha dedim hasta oldum.çamaşırıma baktım bembeyaz bi akıntı gelmiş.adet günüm yaklaşmasına rağmen hala ıslaklık hissediyorum ayrıca.eğer hamile değilsem inşallah bugün hastalanmam.çünkü adetin 2.veya 3.günü aşılama için tedaviye başlanacak.inşallah hamileyimdir hayırlısıyla.
hadi tedavin sana hayırla bebiş getirsin canımKızlar ben bir poşet ilaçla doktordan yeni geldim. Klomen, vajinal jel, progestan, glifor. Bu ay temeli sağlam atıcaz dedi. Günde 3 tane klomen içicem. Adetimin 5. günü yani pazar gününe denk geliyor içmeye başlıcam klomeni.
canım ben de korkuyordum o yuzden anestezili cektirmeyi tercih ettim. hsg cekılecek odaya alıp bir damar yolu acıyorlar. sadece altını soyuyorsun uzerıne ortu ortuyorlar. 5 dk binic gidecek kadar ilac yapıyorlar. uyandıgında fılmın cekılmıs hersey bıtmıs oluyor. hıc acı cekmeye gerek yok. gercı kımı hıc acımadı dıyor ama ben muayenede bıle gerılen acı duyan bırıyım. kotu bır anım olsun ıstemedım. uyandıktan sonra 2-3 gun lekelenmem oldu ve bıttı. antıbıyotık vrdı dr onu kullandım. agrı kesıcı yazmıstı hıc ıcmedım cunku en ufak bır sızım bıle olmadı.kızlar ben yarın rahim filmi çektireceğim tecrübesi olan varsa yassın lütfen.çok korkyorum
çektireceğim yer anestezi yapmadan yapıyor işlemi.ağrız olduğunu söyledi.yinede söylesemmi anetsesi almak istiyorum diye.birde nette bakarken bi yorum okudum.rahim filminden sonra hamile kalanlar oluyormuş bilgisi olan veya duyan varmı?canım ben de korkuyordum o yuzden anestezili cektirmeyi tercih ettim. hsg cekılecek odaya alıp bir damar yolu acıyorlar. sadece altını soyuyorsun uzerıne ortu ortuyorlar. 5 dk binic gidecek kadar ilac yapıyorlar. uyandıgında fılmın cekılmıs hersey bıtmıs oluyor. hıc acı cekmeye gerek yok. gercı kımı hıc acımadı dıyor ama ben muayenede bıle gerılen acı duyan bırıyım. kotu bır anım olsun ıstemedım. uyandıktan sonra 2-3 gun lekelenmem oldu ve bıttı. antıbıyotık vrdı dr onu kullandım. agrı kesıcı yazmıstı hıc ıcmedım cunku en ufak bır sızım bıle olmadı.
hem korkuyordum hemde sunu duydum o yuzden anestezılı tercıh ettım. acı duyarsan veya stresten kendını kasarsan ılac tuplere erısemeyebılıyormus ve tup kapalı gorunebılıyormus. ıyıkı anestezılı cektırmısım. 450+50 muayene 500e halloldu
yanına ped al. kalktıgında ıc camasırına takılı olsun. ıcerde kalan ılac ve lekelenme olabılıyor.
hadi tedavin sana hayırla bebiş getirsin canım
çektireceğim yer anestezi yapmadan yapıyor işlemi.ağrız olduğunu söyledi.yinede söylesemmi anetsesi almak istiyorum diye.birde nette bakarken bi yorum okudum.rahim filminden sonra hamile kalanlar oluyormuş bilgisi olan veya duyan varmı?
Ben de bu olayı merak ediyordum yani rahim filmini niye çektiriyor doktor tikaniklik var mi diyemiRahim filminden sonra hamile kalanı bende çok duydum. İlaçla bütün giriş çıkışları iyice açıyorlar sanırım :)
Ben de bu olayı merak ediyordum yani rahim filmini niye çektiriyor doktor tikaniklik var mi diyemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?