Umudumuz 2014 Ekim =)

aynen valla ilk denemede bu kadar stres olduysam diğerlerini düşünemiyorum elimde değil ki
oyyy canım benim daha ilk denemeymiş, Allah inşallah bizler kadar bekletmez seni, biran önce kavuşursun bebeğine. bizlerde kavuşuruz inşallah

oyyy canım benim daha ilk denemeymiş, Allah inşallah bizler kadar bekletmez seni, biran önce kavuşursun bebeğine. bizlerde kavuşuruz inşallah
inşallah herkesin olsun beklemesin ben her gün birisi pozitif diyecek diye merakla giriyorum bu siteye. Allah herkese sabır versin

Canim kirmizilar 2 gun onceden geldi yeni bat 26 kasim ama bugun 5 gun normalde bugun hic gelmezdi gelmeye devam ediyor ve kasiklarim karnim agriyor arada niye olabilir ki

Hakkında hayırlısı olsun canim. Sen yine soğan suyunu ihmal etme. Ekim ayi dikim ayı olmasa kasımda aşk başkadır olur:) sıkma canını. Allahım yaşatsın o duyguyu hepimize inşallah
Güldürdün beni sabah sabah şimdi doktora gidiyorum. adetli adetli alttan bakıyor ya uufff en sevmediğim şey gelince yazarım kızanlar çav çav

kızlar selam.bugün adetin 29.günü normalde bu dönemlerde akıntım kesilirdi.yani sadece afedersiniz peçeteye silince çok azcık gelirdi.bu sabah sabah namazına kalktım.wc ye gittim peçeteye bişey gelmedi.abdest aldım,ayaktayken çamaşırımda bi ıslaklık hissettim aha dedim hasta oldum.çamaşırıma baktım bembeyaz bi akıntı gelmiş.adet günüm yaklaşmasına rağmen hala ıslaklık hissediyorum ayrıca. eğer hamile değilsem inşallah bugün hastalanmam.çünkü adetin 2.veya 3.günü aşılama için tedaviye başlanacak.inşallah hamileyimdir hayırlısıyla.

@pnr59 ....................................hamiş
@BBD ......................................hamiş
@Esaskiz43 ..............................hamiş
@cgdozdgn ..............................hamiş
@mvmv ....................................hamiş
@selda metin ............................hamiş
@pretty1406 .............................hamiş
@nam_ .....................................hamiş
@evrem_evrem11 .....................hamiş
@elifns ......................................hamiş
@medineelverdi .........................hamiş
@pertavli ....................................hamiş
@ahneslim .................................hamiş
@sfkaydn ....................................hamiş
@gamzelim34 .............................hamiş
@cimcimesevilay ........................hamiş
@gecee ........................................hamiş
@miante ......................................hamiş
@PaytiPo .....................................hamiş
@Nonukk ....................................hamiş
@nazclp .......................................hamiş
@Fatma3307 ...............................hamiş
@billythekids ...............................hamiş
@umteka .....................................hamiş
@yesilce .......................................hamiş
abadiss ......................................hamiş
@kumral55 ..................................hamiş
meleksin duru ...........................hamiş
R rasiba .........................................hamiş
abadiss .......................................hamiş
@eslem22 ............................?
@ozlem_2015 ......................?
@gulsheen ............................?
@sekerhamurum ...................?
@denizz87 .............................?
@luckyone11 ..........................?
@no_anest .............................?
@denizyildizi2 .......................?
@semus06 ............................?
@esmera52 ............................?
@bsra2445 .............................?
@oykucu .................................?
@aleysa ....................................?
@berna yilmaz ......................?
@kuskan .................................2 Kasım
S shimmershe ........................2 Kasım
@miyankizu ...........................3 Kasım
@allbaby .................................3 Kasım
@_semka_ ..............................3 Kasım
@persa33 ................................4 Kasım --------------------------ovulasyon testi+inofolic
@ayseygt1453 .........................4 Kasım
@ssaka ....................................5 Kasım
@mine_burcu .........................5 Kasım
@cansev007 ............................6 Kasım
@Direngezipark ......................8 Kasım
@thetis_tuba ..........................8 Kasım
O origamigirl ...........................8 Kasım
@amanda29 ............................9 Kasım
@IPEKGURCAN .....................9 Kasım
@amanda29 ............................10 Kasım------------------------klomen (aşılama)
@smile53 ...............................10 Kasım
@thetis_tuba ..........................10 Kasım
@Hilla1980 .............................10 Kasım
@elalmami ..............................11 Kasım------------------------soğan kürü (aşılama)
@blgsdr ...................................11 Kasım
@DoraNora ............................12 Kasım-------------------------klomen+ovulasyon testi+inofolic
@ThirtyFouR ..........................12 Kasım
@bluemermaid ........................14 Kasım
@kymrym ................................16 Kasım-----------------------soğan kürü
@istanbulmavisi3434 ...............17 Kasım
@yaren92 ................................18 Kasım
@EYLULcansin .......................18 Kasım
@luckyone11 .............................21 Kasım
@kecozz ....................................21 Kasım
C cumba ....................................23 Kasım
B Baharrrrr2014 .......................23 Kasım
@cemrecinar ..............................23 Kasım
azure34 ..................................26 Kasım
@ebrar09 ...................................26 Kasım
@tpm ......................................... ? Kasım
@schatzsalamon .........................? Kasım
@Ceycey61 ..................................? Kasım
@Alenay .....................................? Kasım

Bende 15 dk önce seninle aynı seyleri hissettim koşa koşa işten geldim üstümü çıkarmadan wc ye gitti m neyseki bişey yok ama test de negatif

Kızlar ben bir poşet ilaçla doktordan yeni geldim. Klomen, vajinal jel, progestan, glifor. Bu ay temeli sağlam atıcaz dedi. Günde 3 tane klomen içicem. Adetimin 5. günü yani pazar gününe denk geliyor içmeye başlıcam klomeni.

inşallah canım bebeğin seninledir

hadi tedavin sana hayırla bebiş getirsin canım

kızlar ben yarın rahim filmi çektireceğim tecrübesi olan varsa yassın lütfen.çok korkyorum
canım ben de korkuyordum o yuzden anestezili cektirmeyi tercih ettim. hsg cekılecek odaya alıp bir damar yolu acıyorlar. sadece altını soyuyorsun uzerıne ortu ortuyorlar. 5 dk binic gidecek kadar ilac yapıyorlar. uyandıgında fılmın cekılmıs hersey bıtmıs oluyor. hıc acı cekmeye gerek yok. gercı kımı hıc acımadı dıyor ama ben muayenede bıle gerılen acı duyan bırıyım. kotu bır anım olsun ıstemedım. uyandıktan sonra 2-3 gun lekelenmem oldu ve bıttı. antıbıyotık vrdı dr onu kullandım. agrı kesıcı yazmıstı hıc ıcmedım cunku en ufak bır sızım bıle olmadı.
hem korkuyordum hemde sunu duydum o yuzden anestezılı tercıh ettım. acı duyarsan veya stresten kendını kasarsan ılac tuplere erısemeyebılıyormus ve tup kapalı gorunebılıyormus. ıyıkı anestezılı cektırmısım. 450+50 muayene 500e halloldu
yanına ped al. kalktıgında ıc camasırına takılı olsun. ıcerde kalan ılac ve lekelenme olabılıyor.

çektireceğim yer anestezi yapmadan yapıyor işlemi.ağrız olduğunu söyledi.yinede söylesemmi anetsesi almak istiyorum diye.birde nette bakarken bi yorum okudum.rahim filminden sonra hamile kalanlar oluyormuş bilgisi olan veya duyan varmı?

Rahim filminden sonra hamile kalanı bende çok duydum. İlaçla bütün giriş çıkışları iyice açıyorlar sanırım :)

Ben de bu olayı merak ediyordum yani rahim filmini niye çektiriyor doktor tikaniklik var mi diyemi

eger bu ay da hamile olmazsam ben de rahim filmi çekilicem.. bildiğim kadarıyla tüplerde tıkanıklık var mı dye çekiliyor zaten olan varsada filmden sonra açılabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…