Umudumuz 2014 Ekim =)

korkunun ecele faydası yok sabah sekizde çekileceğim.bana şasn dileğin dua edin kızlar öpüyrm hepinizi

kızlar ben yarın rahim filmi çektireceğim tecrübesi olan varsa yassın lütfen.çok korkyorum
canım ben mart ayında çektirdim rahim filmi bende çokkk korkarak gittim ama hiç bir şey hissetmedim tüpler açık olunca hissedilmiyormuş zaten tıkalıysa ağrılı oluyormuş. bana bitti dediklerinde inanamamıştım bu muydu diye
şişli de echomar da çektirdim eğer düşünürsen tavsiye ederim bir de medical park hastanelerinde anestezili hsg çekiliyor bilgin olsun

kızlar ben yarın rahim filmi çektireceğim tecrübesi olan varsa yassın lütfen.çok korkyorum
canım bende çektirdim anestezili mi anestezisiz mi çektrisem diye çok gel gitler yaşadım hatta stresten o ay yumurtlamamışım bile 37.günde adet olmuştum anestezili çektirdim ve iyikide öyle yapmışım.kişiye göre dğeişiyor sanırım canım kimisi dayanılmayan bişey yok diyor kimisi çok ağrı oluyor diyor.

ben rahim filmini kasımda çektirdim ocakda hamile kalmışım canım.ama klomen ve çatlatma iğnesiyle.

hadi bakalım bismillahhh de başlaa canım şifa olsun hepsi inşallah :)

bende karşıda fındıkzadede bir yer var oraya yönlendirdi doktorum.orada çekileçek.

bende karşıda fındıkzadede bir yer var oraya yönlendirdi doktorum.orada çekileçek.
radyomarda cevat bey varmıs orayı dıyosun heralde. oraya gıden herkes o kadar olumlu seyler yazmıskı. agrısız cok kısa surdu dıye. cıhazları cok ıyıymıs onların. orasıysa hıc dusunme cektır anestezisiz. ben ıstanbulda olsam dırek gıderdım. konusarak baya rahatlatıyorlarmıs kk da nerdeyse herkes orda cekılmıs:))

eger bu ay hamıleysem rahımfılmıne baglayacam. cunku bı o kalmıstı ve ınofolic dısındada bısey kullanmadım. kızlar hıc hamıle kalmamıs bırı olarak o kadar merak edıyorumkı bu duyguyu. karnım nasıl sısecek acaba, cok mu kılo alırım, bebek hareket ederken ne hıssederım, nasıl emziririm, kokusu nasıl olur falan filan. of hayali bile ne kadar güzel ya

garip geliyor hakikaten bende birgün olursa acaba nasıl olur diye düşünüyorum hep bigün bende çift çizgiyi görürmüyüm görünce nasıl hissederim hep meraklarım var
senin ne kadar oldu bebiş isteyeli

2 yıla yakındır korunmuyorum ama ocaktan berı takıntı yapmıs bulunmaktayım:):)

2 yıla yakındır korunmuyorum ama ocaktan berı takıntı yapmıs bulunmaktayım:):)
normal olarak
bende 2013 nisan ayında korunmayı bıraktım 2014 marttan beri baya takığım myom ameliyatımı oldum şimdi iyileşmeyi bekliorum bakalım neler olcak

bende adetin 26.günü yaptım canım negatif çıktı ama bakalım.
bende aynı şekilde negatif çıktı.bugün 27.günüm
normal olarak
bende 2013 nisan ayında korunmayı bıraktım 2014 marttan beri baya takığım myom ameliyatımı oldum şimdi iyileşmeyi bekliorum bakalım neler olcak
kaç santim miyom vardı bide rahmin neresindeydi ? bende de 4 cm rahmin arkasında dedi doktor..ameliyat olmadan kurtulmak istiyorum. bide ameliyatı sezaryan gibimi oldun? çok mu soru sordum :)

Ya aynı şeyleri bende düşünüyorum persa. Karnımda bir şey hareket etse ben korkarım yaa

Bu ay yine çok umutlu ve heyecanlıyım. Arsızlığın dibine vurdum. O çocuk buraya gelecekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…