dün gece akıntının içinde hafif bi kan pıhtısı vardı gerçi bidaha olmadı ama o da garip bi endişelendirdi beni.sence nedndirBi de akintinin olmasi da cokk gizel. Sonra pisman olmayalim.
Reglisi sisi agrisi sancisi hamileliktr rahat etcez galiba. Ya da bizdeki sansla sorunlu 9 ayKasik agrisi bende de oluyor ne zor is ulen bu is :)
Reglisi sisi agrisi sancisi hamileliktr rahat etcez galiba. Ya da bizdeki sansla sorunlu 9 ay
Enfeksiyon olmus olabilir mi akintin nasil, farkli bir kivam koku ?dün gece akıntının içinde hafif bi kan pıhtısı vardı gerçi bidaha olmadı ama o da garip bi endişelendirdi beni.sence nedndir
Brnce onemli bisey degil, endiselenme. Ywrlesme kanamasi mi diye dusundum. 6 ekim batin sanirim erken. Iliskide zorlandiysan ondan da olabilir. Enfeksiyon olabilir ki bu bende cok olurdu. Artik alt tarafi sabunla yikamak, islak mebdille silnek gibj hatalar yapmiyorum. Ondan surekli enfekteymisim. Endiselencek biseu yok. Sakin takma kafanadün gece akıntının içinde hafif bi kan pıhtısı vardı gerçi bidaha olmadı ama o da garip bi endişelendirdi beni.sence nedndir
Enfeksiyon olmus olabilir mi akintin nasil, farkli bir kivam koku ?
Brnce onemli bisey degil, endiselenme. Ywrlesme kanamasi mi diye dusundum. 6 ekim batin sanirim erken. Iliskide zorlandiysan ondan da olabilir. Enfeksiyon olabilir ki bu bende cok olurdu. Artik alt tarafi sabunla yikamak, islak mebdille silnek gibj hatalar yapmiyorum. Ondan surekli enfekteymisim. Endiselencek biseu yok. Sakin takma kafana
Eee tamam o zamann ♥ yumurtluyosun. 13-14-15 . Gunlerde ben de ov testinde gormustum cift cizgi. Ulen 3 gundur yumurtluyo muyum ben simdi demistim. 1 gun kaza oldu ama hamile kalamadim. Arkadasim cok guzel gidiyosun tam gaz devamyoo gayet normal hiç bi farklılık yok kıvam da ve koku bakımından. fakat nette bi yazıda eğer yumurtda çatlama olduysa akıntıda hafif bi kan olabilir normaldir diyo.iyide ben hala yumurtluyom testler çok koyu.amannnn yaa sırf kafa karışıklığı.
Eee tamam o zamann ♥ yumurtluyosun. 13-14-15 . Gunlerde ben de ov testinde gormustum cift cizgi. Ulen 3 gundur yumurtluyo muyum ben simdi demistim. 1 gun kaza oldu ama hamile kalamadim. Arkadasim cok guzel gidiyosun tam gaz devam
Cay ben de sen rahat ol. Bu ay tutcak ama ya. Yahu olmadi diger aya, Allah uzun saglikli omurler versin bize, yapcez bu cocuklari. Sacimi boyatiyorum ben de. Sivilceler cikti suratimda sabahabkadar uyuyamadim ay cok heyecanliyim adam gelioooo ♥ klomenimi aldim. Daha cocuk fikrine gelemedim adamin heyecanindan. Bu arada ekim ayi ugurlu gelcek bize. Icimde bir his var.sağol tatlım içimi ferahlattınbu ay umutluyum zaten olursa olur olmazsa çay demleriz demi amaa
Ustumde bir agirlik, surekli yatasim var sira sira dizili isler beni bekliyor
Ayni bnm felsefe haboşver işleri yat be güzelim dünyanın işini bizmi yapcaz
Ayni bnm felsefe haBugunn isini yarina birak, belki yapman gerekmez
boşver işleri yat be güzelim dünyanın işini bizmi yapcaz
o da dogru bacim ne diyim, sen napiyosun var mi okudugunuz bi kitap ya da izlediginiz dizi, film onerileri?
Walla bu aralar yogunluktan ne cook sevdigim kitaplara vakit ayirabiliyirum ne de baska biseyo da dogru bacim ne diyim, sen napiyosun var mi okudugunuz bi kitap ya da izlediginiz dizi, film onerileri?
Walla bu aralar yogunluktan ne cook sevdigim kitaplara vakit ayirabiliyirum ne de baska biseysen ne tarz kitaplardan ya da finlersen hoslanirsin? Gecen gun zafere giden yol diye bi film izledik. Bnce guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?