Umudumuz 2014 Ekim =)

dün gece akıntının içinde hafif bi kan pıhtısı vardı gerçi bidaha olmadı ama o da garip bi endişelendirdi beni.sence nedndir
Brnce onemli bisey degil, endiselenme. Ywrlesme kanamasi mi diye dusundum. 6 ekim batin sanirim erken. Iliskide zorlandiysan ondan da olabilir. Enfeksiyon olabilir ki bu bende cok olurdu. Artik alt tarafi sabunla yikamak, islak mebdille silnek gibj hatalar yapmiyorum. Ondan surekli enfekteymisim. Endiselencek biseu yok. Sakin takma kafana

Enfeksiyon olmus olabilir mi akintin nasil, farkli bir kivam koku ?

yoo gayet normal hiç bi farklılık yok kıvam da ve koku bakımından. fakat nette bi yazıda eğer yumurtda çatlama olduysa akıntıda hafif bi kan olabilir normaldir diyo.iyide ben hala yumurtluyom testler çok koyu.amannnn yaa sırf kafa karışıklığı.

yerleşme için çok erken tabi onu aklıma bile getirmiyom.

Eee tamam o zamann ♥ yumurtluyosun. 13-14-15 . Gunlerde ben de ov testinde gormustum cift cizgi. Ulen 3 gundur yumurtluyo muyum ben simdi demistim. 1 gun kaza oldu ama hamile kalamadim. Arkadasim cok guzel gidiyosun tam gaz devam

Eee tamam o zamann ♥ yumurtluyosun. 13-14-15 . Gunlerde ben de ov testinde gormustum cift cizgi. Ulen 3 gundur yumurtluyo muyum ben simdi demistim. 1 gun kaza oldu ama hamile kalamadim. Arkadasim cok guzel gidiyosun tam gaz devam

sağol tatlım içimi ferahlattın bu ay umutluyum zaten olursa olur olmazsa çay demleriz demi amaa

sağol tatlım içimi ferahlattın bu ay umutluyum zaten olursa olur olmazsa çay demleriz demi amaa
Cay ben de sen rahat ol. Bu ay tutcak ama ya. Yahu olmadi diger aya, Allah uzun saglikli omurler versin bize, yapcez bu cocuklari. Sacimi boyatiyorum ben de. Sivilceler cikti suratimda sabahabkadar uyuyamadim ay cok heyecanliyim adam gelioooo ♥ klomenimi aldim. Daha cocuk fikrine gelemedim adamin heyecanindan. Bu arada ekim ayi ugurlu gelcek bize. Icimde bir his var.

Ustumde bir agirlik, surekli yatasim var sira sira dizili isler beni bekliyor

o da dogru bacim ne diyim, sen napiyosun var mi okudugunuz bi kitap ya da izlediginiz dizi, film onerileri?

dizilerle hiç aram yoktur tatlım sevmem öyle kimin eli kimin cebinde türk dizilerini dsamartta full film izlerim gece gündüz takılıdım.zaten 3 aydır evdeyim ondan önce çalışıyodum. evimin tadını çıkarıyom ayaklarımı uzatıp akşamakadar keyif yapıyom.

o da dogru bacim ne diyim, sen napiyosun var mi okudugunuz bi kitap ya da izlediginiz dizi, film onerileri?
Walla bu aralar yogunluktan ne cook sevdigim kitaplara vakit ayirabiliyirum ne de baska bisey sen ne tarz kitaplardan ya da finlersen hoslanirsin? Gecen gun zafere giden yol diye bi film izledik. Bnce guzeldi

Walla bu aralar yogunluktan ne cook sevdigim kitaplara vakit ayirabiliyirum ne de baska bisey sen ne tarz kitaplardan ya da finlersen hoslanirsin? Gecen gun zafere giden yol diye bi film izledik. Bnce guzeldi

enson sinemada lucy diye film izledim başarılı buldum tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…