Hep gul :))) bır arkadas karnındkı bebısi tırtılım dıye aevıyo ondan etkılendım herhalde :)) ınsallah en yakın zamanda kalırız hamıs valla bekle bekle içim şiştigulmek degilde urperdim ama gulmeyin derken gulmek zorunda kaldim insallah hamissindir canim benim ben ruyamda hic gormedom hamile oldugumu baskasini da gorsem kendime yorumlarim ama yok goremedim
Bız hamıle kalırsak belırtımız olmıcak bak solııım cok yasadık zaten belırtı psıkolojık :))) ınsallah tuttururuz yakın zamanda.Hayrolsun insallah.bende adetime 4 gun kaldi bu gece bende ruyamda adet olmusum guya 4-5gun erken olmusum.bakalim ne olacak benim hic umudum yok cunku bir tane belirtm bile yok.bir belirtim olsa en azindan umudum olurdu
Beynen gecıktırıyoruz bacım, kotu bısey degıldir insallah. Icını ferah tut.Kan sonucu mu aldım kocaman bir 0 hiçbişey yok boşuna ümitlenmisim birazdan doktora gitcem 11 gün geciktim bu hiç normal değil
Buyuk gecmıs olsun canım, üzülme dicem ama üzül. Üzüntünü yasa sonra yepyeni bir sayfa ac. Hepımız yanındayız. Her ıste bır hayır vardır, aklımızdan cıkartmayalım nr yasarsak yasayalım.Buyuk bı heyecanla hamıleyım demıstım sızlere korkularım vardı ılk kaybımdan dolayı ama umutluydum yıne kaybettım ıkıncı kez kalp durması sebebıyle kurtaj oldumRabbım hayrlısıyla saglıklı bebekler nasıp etsın oyle dua edelım arkadaslar saglıklı bı hamılelık gecırelım ınsallah
Insallah arkadasim ama bur tane bile belirti olmazmi.Bız hamıle kalırsak belırtımız olmıcak bak solııım cok yasadık zaten belırtı psıkolojık :))) ınsallah tuttururuz yakın zamanda.
yarın inş. iyi haberlerle gelirsin.hepimizin zamana ihityacı var.
Kan sonucu mu aldım kocaman bir 0 hiçbişey yok boşuna ümitlenmisim birazdan doktora gitcem 11 gün geciktim bu hiç normal değil
Hadi bakalım. Yeni ay yeni umutlar :)Nur topu gibi bir kıstim varmış o geciktiriyomus adet söktürücü verdi artık umutlar bidaha ki aya inş.
bende bu akşam randevum var doktor da bakalım nediyecek.bende heyecanla bekliyorum miyom çıktı rahim filmimdeSağol canım. Doktordan şimdi geldim. Tam yumurta sayısı vermedi ama dominant olarak bir tane 12MM büyüklüğünde bir yumurtam var. Pazartesi tekrar çağırdı.
Canımm bu sefer olcakınsallah. Klomenı nıye vermıstı dr?Merhaba kuzular bugün doktora gittim. Yeni bir tedavi denicez. klomen yerine puregon mu ne oyle bir ilac verdi. Koldan hergun yapacaz. Tabi bizde sıkıntı gorunmedigi için ve benim yumoslar ilactan cok cabuk etkilendigi icin en dusuk dozla basladik (37.5la.)
Ctesiye kadar igneye devam, ctesi yumurta ölçümü var. Doktorum bu sefer kendi de üzüldü hicbiseyin yok eşinin de oyle. O yuzden ignelere gecelim sansi arttiralim dedi. Bu ay esimle asla bu konuyu konusmamaya karar verdik. 2gundur gezip tozuyorum. Bu sekilde kafami dagitirim umarim. Havadisler boyle canlar
öylesine heraldeCanımm bu sefer olcakınsallah. Klomenı nıye vermıstı dr?
öylesine heraldeya artık o kadar klasikleşmişki b ir süre olmazsa klomen, o da olmadı rahim filmi, o olmadı iğne , o da olmadı aşılama ve tüp bebek. sırayla gidiyorlar işte. bu ay hiç gün falan saymicam test de yapmicam öyle umutsuz vaka olarak beklicem. şansıma tüküreyim
canım benim umutla bekelemeye devam edeceğiz her ne olursa olsun.bende filmimde myom yazıyordu faka tdoktor muayenesinde göremediğini söyledi.adetin 2.3. günü gideceğim aşılama başlayacak hepimize bol şans diliyorum.öylesine heraldeya artık o kadar klasikleşmişki b ir süre olmazsa klomen, o da olmadı rahim filmi, o olmadı iğne , o da olmadı aşılama ve tüp bebek. sırayla gidiyorlar işte. bu ay hiç gün falan saymicam test de yapmicam öyle umutsuz vaka olarak beklicem. şansıma tüküreyim
Kimse bu kadar şeyi bilmek istemezdi, buradaki herkes bu kadar şeyi öğrenmeye gerek kalmadan, bu kadar tedavilerle uğraşmadan, beklemeden, yıpranmadan ve yıpratılmadan hamile olmayı çok isterdi emin olabilirsin. Bunları bilip öğrenmek ve yaşamak bizim tercihimiz değildi. Kimse kist,myomla uğraşmak istemezdi. Kimse bir yavrusu olsun diye günlerce ovulasyon testiyle uğraşmak istemezdi. Birşeyler yazarken insanların yaralarına tuz basma lütfen. Evet umarım sen bunları yaşamadan hamile olursun. Bu yıpratıcı süreçleri yaşayan bilir!kızlar siteye girmedikçe hamilelik aklıma pek takılmıyo hayatın rutin akışında... Benim bat 17 kasım.Bayağı bi az kalmış foruma girince fark ettim..Yazdıklarınız bana o kadar uzak ki myom kist yumurtlama ovilasyon vs. umarım bunlara gerek kalmadan hamile kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?