Umudumuz 2014 Ekim =)

Kan sonucu mu aldım kocaman bir 0 hiçbişey yok boşuna ümitlenmisim birazdan doktora gitcem 11 gün geciktim bu hiç normal değil

gulmek degilde urperdim ama gulmeyin derken gulmek zorunda kaldim insallah hamissindir canim benim ben ruyamda hic gormedom hamile oldugumu baskasini da gorsem kendime yorumlarim ama yok goremedim
Hep gul :))) bır arkadas karnındkı bebısi tırtılım dıye aevıyo ondan etkılendım herhalde :)) ınsallah en yakın zamanda kalırız hamıs valla bekle bekle içim şişti

Hayrolsun insallah.bende adetime 4 gun kaldi bu gece bende ruyamda adet olmusum guya 4-5gun erken olmusum.bakalim ne olacak benim hic umudum yok cunku bir tane belirtm bile yok.bir belirtim olsa en azindan umudum olurdu
Bız hamıle kalırsak belırtımız olmıcak bak solııım cok yasadık zaten belırtı psıkolojık :))) ınsallah tuttururuz yakın zamanda.

Buyuk gecmıs olsun canım, üzülme dicem ama üzül. Üzüntünü yasa sonra yepyeni bir sayfa ac. Hepımız yanındayız. Her ıste bır hayır vardır, aklımızdan cıkartmayalım nr yasarsak yasayalım.

Kan sonucu mu aldım kocaman bir 0 hiçbişey yok boşuna ümitlenmisim birazdan doktora gitcem 11 gün geciktim bu hiç normal değil

Çok iyi bilirim o duyguyu. Az mı ağladım hastanelerin tuvaletlerinde. Umudunu kaybetme.....Normalde hep adetlerin düzenliyse 11 gün gecikmesi normal değil. Polikistik over hastalarında genelde adet gecikmesi olur.

Nur topu gibi bir kıstim varmış o geciktiriyomus adet söktürücü verdi artık umutlar bidaha ki aya inş.

Sağol canım. Doktordan şimdi geldim. Tam yumurta sayısı vermedi ama dominant olarak bir tane 12MM büyüklüğünde bir yumurtam var. Pazartesi tekrar çağırdı.
bende bu akşam randevum var doktor da bakalım nediyecek.bende heyecanla bekliyorum miyom çıktı rahim filmimde
eşimimdede problem var kısmet diyorum allh herşeyin hayırlısını versin.tek duam bu

Merhaba kuzular bugün doktora gittim. Yeni bir tedavi denicez. klomen yerine puregon mu ne oyle bir ilac verdi. Koldan hergun yapacaz. Tabi bizde sıkıntı gorunmedigi için ve benim yumoslar ilactan cok cabuk etkilendigi icin en dusuk dozla basladik (37.5la.)
Ctesiye kadar igneye devam, ctesi yumurta ölçümü var. Doktorum bu sefer kendi de üzüldü hicbiseyin yok eşinin de oyle. O yuzden ignelere gecelim sansi arttiralim dedi. Bu ay esimle asla bu konuyu konusmamaya karar verdik. 2gundur gezip tozuyorum. Bu sekilde kafami dagitirim umarim. Havadisler boyle canlar

Hayirlusiyla33, post: 37690270, member: 600184"]Merhaba kuzular bugün doktora gittim. Yeni bir tedavi denicez. klomen yerine puregon mu ne oyle bir ilac verdi. Koldan hergun yapacaz. Tabi bizde sıkıntı gorunmedigi için ve benim yumoslar ilactan cok cabuk etkilendigi icin en dusuk dozla basladik (37.5la.)
Ctesiye kadar igneye devam, ctesi yumurta ölçümü var. Doktorum bu sefer kendi de üzüldü hicbiseyin yok eşinin de oyle. O yuzden ignelere gecelim sansi arttiralim dedi. Bu ay esimle asla bu konuyu konusmamaya karar verdik. 2gundur gezip tozuyorum. Bu sekilde kafami dagitirim umarim. Havadisler boyle canlar[/QUOTE]
Hayirlisiyla olur inşallah bu sefer. Rabbim ol edemeyince olmuyor iste.

Reglime tahmini 3 gün var. Hıc bısey hıssetmıyorum. Hıcbır belırtı yok. Bu sefer hıc kafama takmadım zaten umıdım yok. Yasasın umudumuz aralık :))

Canımm bu sefer olcakınsallah. Klomenı nıye vermıstı dr?

Canımm bu sefer olcakınsallah. Klomenı nıye vermıstı dr?
öylesine heraldeya artık o kadar klasikleşmişki b ir süre olmazsa klomen, o da olmadı rahim filmi, o olmadı iğne , o da olmadı aşılama ve tüp bebek. sırayla gidiyorlar işte. bu ay hiç gün falan saymicam test de yapmicam öyle umutsuz vaka olarak beklicem. şansıma tüküreyim

Kızlar günaydın biliyorsunuz 6 Kasımda regli oldum... Cumartesi günü hormon ve diğer testlerim için kan verdim... Rahim filmi içinde 15 Kasım Cumartesiye Randevu Aldım... Yani Aralık'daki tüp tedavime hazırlanmaktayım...
Benden havadisler bu kadar,
Sizlere iyi ve bol hamiş haberli haftalar diliyorum...

canım benim umutla bekelemeye devam edeceğiz her ne olursa olsun.bende filmimde myom yazıyordu faka tdoktor muayenesinde göremediğini söyledi.adetin 2.3. günü gideceğim aşılama başlayacak hepimize bol şans diliyorum.

kızlar siteye girmedikçe hamilelik aklıma pek takılmıyo hayatın rutin akışında... Benim bat 17 kasım.Bayağı bi az kalmış foruma girince fark ettim..Yazdıklarınız bana o kadar uzak ki myom kist yumurtlama ovilasyon vs. umarım bunlara gerek kalmadan hamile kalabilirim

Kimse bu kadar şeyi bilmek istemezdi, buradaki herkes bu kadar şeyi öğrenmeye gerek kalmadan, bu kadar tedavilerle uğraşmadan, beklemeden, yıpranmadan ve yıpratılmadan hamile olmayı çok isterdi emin olabilirsin. Bunları bilip öğrenmek ve yaşamak bizim tercihimiz değildi. Kimse kist,myomla uğraşmak istemezdi. Kimse bir yavrusu olsun diye günlerce ovulasyon testiyle uğraşmak istemezdi. Birşeyler yazarken insanların yaralarına tuz basma lütfen. Evet umarım sen bunları yaşamadan hamile olursun. Bu yıpratıcı süreçleri yaşayan bilir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…