ayyyy ne güzel darısı başıma inşallahEvet, hem de ailelerimizde ikiz olmamasına rağmen, şoku atlatamadık :)
walla bu ay bende çok yoruldumKıZlar kısaca özet geciiiim . 30 gunde bır oldugumu farktım :)) 27 gınde bir oluyodum aaa gevıktım gecıktım derken regli takvımımde 27 güne ayarlı oldugından sureklı gecıktım kafasını yasamısım. Neyse ben basladım ovulasyon testine tabıı. 12. Gun bı cacık yok 14 yok 15 eh. 16.Gun sabah ıkıncı cozgı bayagı bayagı netleştı tabıı bı benım netleşme renk meselesı 4 saat bısey ıcmıcen durumundan ben bısey ocmeden duramam. 16. Gun ölüyorum sandım nasıl acılar agrılar gaz intihar sebebı! Bu arada dedım kızım bu ay sık ılıskı olcak. Cunku oncekı aylarda 1 gunluk maksımum ıkı gun ılıskı yasadım bu arada o agrının acının oldugu geceler hıc yanasmadım cunku canım acıyo. Yaptıgım arastırmalarda o acı gunun catlaöa gunu olacagı yonunde ve ondan aonrakı 24-36 saat onemlı. 14. Gun gece 16. Gun sabah / aksam ve 18. Gun yanı bugun sabah :) icraattaydım. 17. Gun testimde de cizgi cook belirgindi. 16 ve 17. Gunler pozıtıfti kabul edersek. İşte bu aksam ve yarın aksamda devam ediiim diyorum. Ondan sonra geceleri fısır fısır uyıcam cok yoruldum ya :)))
Uzun süredir yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum çıkardığım sonuç şu ki ne kadar çok ilişki okadar çok şans gün aşırı filan hikayeyaa kızlar ayıp olaçak belki sorması ama siz gecede kaç defa ilişki yaşıyorsunuzn ben 1 kere yaşadığım için acaba biz bundan mı kaybediyoruz die düşünmeye başladım.
walla bu ay bende çok yoruldumbuna rağmen adet olursam adetten sonra da bir süre dükkanı kapalı tutucam çalışmıycam aaaaa bu ne ya:)
yaa kızlar ayıp olaçak belki sorması ama siz gecede kaç defa ilişki yaşıyorsunuzn ben 1 kere yaşadığım için acaba biz bundan mı kaybediyoruz die düşünmeye başladım.
Uzun süredir yaptığım araştırmalara dayanarak söylüyorum çıkardığım sonuç şu ki ne kadar çok ilişki okadar çok şans gün aşırı filan hikaye
Hehehehhehrhr bıldıgın yatakta yasamıssınız be bacım. Bence de devam. Kac gunde bır regli oluyosun ?Bizde gün aşırı yapıyorduk tutmadı. Bu ay 6.7.8.10.11.13.14.16. günler ilişki oldu. Bugün 17.günümdeyim. Durmak yok çalışmalar devam belki böyle tutar
Hahahah evet bu ay öyle oldu biraz ama inanılmaz yoruldum. 26-27 günde bir oluyorum. Bir hafta var daha bata, inşallah hayırlısını verir AllahHehehehhehrhr bıldıgın yatakta yasamıssınız be bacım. Bence de devam. Kac gunde bır regli oluyosun ?
Canım bence uygun gorur uzun zamandır denıyorsunuz sonucta. Olacak olacak bence .Merhaba kızlar. Bugun adetin 4. Günü.
3.20 de fakultede randevum var. Bu sefer kuşumu doçent görsün bakam degisiklik olsun:)))))) sirf şu iliski günlerinden bıktığım ve tutturamadigim için asilama istiyorum. 3. Gun basliyorlarmis asilamada. Umarim doktor uygun gorur.
12 , 13 te yımırtlasan. Bence olmustur bu is :))) ovulasyon testi yapıyo musun ?Hahahah evet bu ay öyle oldu biraz ama inanılmaz yoruldum. 26-27 günde bir oluyorum. Bir hafta var daha bata, inşallah hayırlısını verir Allah
canım neyin 3.günü başlanıyor anlayamadım da. ben şuan yumurta takibindeyim.yarın tekrar gideceğim henüz aşılama tarihi söylemedi doktorum ve detayları konuşmadık.yani fiyatınıMerhaba kızlar. Bugun adetin 4. Günü.
3.20 de fakultede randevum var. Bu sefer kuşumu doçent görsün bakam degisiklik olsun:)))))) sirf şu iliski günlerinden bıktığım ve tutturamadigim için asilama istiyorum. 3. Gun basliyorlarmis asilamada. Umarim doktor uygun gorur.
iyi valla çalışmışsınız.ben bıkıyroum hergün yapmaktan.her gece bir sefer ilişki yaşıyoruz.Hahahah evet bu ay öyle oldu biraz ama inanılmaz yoruldum. 26-27 günde bir oluyorum. Bir hafta var daha bata, inşallah hayırlısını verir Allah
Aslında çalışmak için değildi bizimkisi. Galiba özlemişisz birbirimiziiyi valla çalışmışsınız.ben bıkıyroum hergün yapmaktan.her gece bir sefer ilişki yaşıyoruz.
Ayy hadi inşallah12 , 13 te yımırtlasan. Bence olmustur bu is :))) ovulasyon testi yapıyo musun ?
haydi hayırlısı gülüm anlattığın durum bende de aynısı klomen kullandım bitti şimdi perşembe gel dedi bakalım ne diyecek.benim yüzde yüz aşılama olaçak normal olmadı olamıyor.Merhaba kızlar. Bugün gittim tıp fakültesine, dediğim doçente. Bütün testleri inceledi karından ultrasonla baktı. Hiç bir sorun yok fakat aşılama deneyelim dedi. Senin yumurtalıklar klomene çok güzel cevap veriyor o yüzden iğneli tedaviye gerek yok dedi. İğneler hem pahalı hem de yıpratıcı bir sürec dedi. Bu ay klomenle yapalım aşılamayı dedi ben de tamam dedim. Yarın günde 2 kez klomene başlicam. Haftaya çarşamba yumurta ölçümüne çağırdı. Durum böyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?