aynen kuruyken cok kotu oluyor. ben buı yuzden jel aldım ama o da ben de yanma yaptı. kullanamadım yanı. kocona soyle daha fazla oksasın öpsun:))) ıhtıyac kalmaz oyle seylere benden soylemesı tecrubeyle sabıttır:)))ay o zman çok zor olur yaa üzüldüm vallabu arada hamile kalmaya çalışırken de tükürük sakıncalıymış biz de kullanıyorduk kuru oluyor diye bu ayda bıraktık kuru kuru çok sıkıntılı oluyo ya
Evet beni de yakıyor canım ya.ben bu çocuk işinden beri fazla adapte olamıyorum ya olaya ne biliyim.aynen kuruyken cok kotu oluyor. ben buı yuzden jel aldım ama o da ben de yanma yaptı. kullanamadım yanı. kocona soyle daha fazla oksasın öpsun:))) ıhtıyac kalmaz oyle seylere benden soylemesı tecrubeyle sabıttır:)))
kızlar bu arada doktordan geldım. yumurtalar yıne almıs basını gıtmıs dedı. bırkac yumurtan var dedı. 22-23 mm - 25 mm falan. çatlatma iğnesi de yaptık bugun. hadı gazamız mubarek olsun. benım yumurtalar cabuk buyuyor ıpne doktor da sık sık takıbe cagırmadıgı ıcın oyle alıp baslarını gıdıyorlar. hele cok buyuduklerı ıcın catlamayıp kıste donussunler sokacam ona ultrason basını
ses veriyorum da sen yoksun bu sefer:):)persa33 nerdesin yavrum. Ses ver.
***** huuuhuuu Kizlar, sadece okumayin yazin da. Gecmiyooor gunlerr.
ekledim tatlım, inşallahhhhhhhhhbenim de BAT 10 EKİM :) listemiz uğurlu gelsin hepimizeee
Sağol canım ekledim seni de listeye. test yapsan belli olur aslındaTopigin hayirli olsun canim benimde 23 eylul regl tarihim cok heyecanliyim ama olmadi sanirim adet sancim var yine ayni ama bi tanidigimz bana dun sen hamile misin dedi yok dedim hamilesin sen kirpiklerin oyle gorunuyo dedi umutlandim insallah insallah:)
Tsk ederim canim gecen ay kac tane test yaptim bilmiyorum bunda yapmiycam diye soz verdim kendime yarin sabah olmazsam yapicam insallah Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin cok bekletmesin bebislerimiz insallah:)ekledim tatlım, inşallahhhhhhhhh
Sağol canım ekledim seni de listeye. test yapsan belli olur aslında
adetı gecen olmadı henuz. yavas yavas hamıs haberı almaya baslarız ılerleyen gunlerde inşallahpersa 33 ekledigin kizlardan hamile olan varmii merka ettim
ay hadii insallahhhhh gunler gecmek bilmiyooadetı gecen olmadı henuz. yavas yavas hamıs haberı almaya baslarız ılerleyen gunlerde inşallah
merhaba kızlar bugün kırmızıları bekliyorum ama henüz gelen bir şeyyok.belirtiler var tabiki ama umutsuz da değilimhalemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
lorin88........................23 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
asivemavi1989..............27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
cgdozdgn......................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
kumral55......................1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
eylul_tlh........................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
selda metin..................7 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
kizancik........................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
010712..........................10 Ekim
tpm................................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
ssaka.............................14 Ekim
thetis_tuba..................14 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
elalmami.......................15 Ekim
kymrym........................17 Ekim
xandecanim...................19 Ekim
ozlem_2015..................23 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!
@halemoon B Baharrrrr2014 naptınız kızlar var mı gelen gıden
tatlım önemli olan yumurta sayısı değil. arkadasım tek yumurtayla catlatma iğnesiz hamıle kaldı. forumlarda da 5-6 yumurtası olup hamıle kalamayan cok kısı var. canını sıkma. ben de bugun catlatma ıgnesı yaptırdım beraber mujdelı haber verırız ınsallah.Ya kızlar konuda actm ama kimse yazmamis bana yardımcı olundoktor bana bu ay klomen verdi kontrole gttim 2 tane yumurta gelişmiş biri 47.20 mm kist olmuş artık yani ise yaramaz bide diğer tarafta 19.80 mm dedi catlatma iğnesi vuruldum bugün yarın 36. Saate ilişki dedi ve ertesi gün ama nedense sanki bende hiç umut yok kisti olupta tek yumurtayla hamile kalan varmı hic etrafınızda yada biyerde okuduğunuz falan
Ayyyyyyyyyy canm inşallah yaa hani yumurta sayısı degl de kiste taktım kafayı biraz ben canm senn kaç mm olmuş yumurtan inşallah Rabbim sennde yüzünü guldururtatlım önemli olan yumurta sayısı değil. arkadasım tek yumurtayla catlatma iğnesiz hamıle kaldı. forumlarda da 5-6 yumurtası olup hamıle kalamayan cok kısı var. canını sıkma. ben de bugun catlatma ıgnesı yaptırdım beraber mujdelı haber verırız ınsallah.
elalmami......................20 Eylül
halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?