Umudumuz 2014 Ekim =)

aynen kuruyken cok kotu oluyor. ben buı yuzden jel aldım ama o da ben de yanma yaptı. kullanamadım yanı. kocona soyle daha fazla oksasın öpsun:))) ıhtıyac kalmaz oyle seylere benden soylemesı tecrubeyle sabıttır:)))

Kızlar Merhabalar öncelikle Rabbim isteyen herkezin gonlundekini hakkında hayırlı etsin ve ekim ayında sevincli haberler almayi nasip etsin
BAT 6 eylül klomen kullandm ve catlatma iğnesi oldum bugün 36.saat ilişki dedi inşallah bebisimiz naz yapmaz :))

Evet beni de yakıyor canım ya.ben bu çocuk işinden beri fazla adapte olamıyorum ya olaya ne biliyim.

canım inşallah ekim ayı hamile haberini alırız hayırlısı ile inşallah :)

halemoon....................22 Eylül
Baharrrrr2014.............22 Eylül
lorin88........................23 Eylül
backspace55................26 Eylül
kecozz..........................27 Eylül
asivemavi1989..............27 Eylül
BBD.............................29 Eylül
yildizdeniz...................29 Eylül
evrem_evrem11...........29 Eylül
oykucu.........................30 Eylül
cgdozdgn......................30 Eylül
Esaskiz43.....................1 Ekim
sendenbendenbizden...1 Ekim
kumral55......................1 Ekim
miyankizu.....................2 Ekim
eylul_tlh........................2 Ekim
berna83........................6 Ekim
allbaby.........................6 Ekim
pretty1406...................6 Ekim
selda metin..................7 Ekim
mvmv...........................9 Ekim
MONAM......................9 Ekim
kizancik........................9 Ekim
ayseygt1453..................10 Ekim
010712..........................10 Ekim
tpm................................10 Ekim
persa33........................11 Ekim
amanda29....................12 Ekim
ssaka.............................14 Ekim
thetis_tuba..................14 Ekim
DoraNora.....................15 Ekim
Lepmature....................15 Ekim
elalmami.......................15 Ekim
kymrym........................17 Ekim
xandecanim...................19 Ekim
ozlem_2015..................23 Ekim
Sloganımız: 'Ekim ayı, dikim ayı'
Bu ay göbüşler bebişlerle dolacak işte o kadar!!

@halemoon B Baharrrrr2014 naptınız kızlar var mı gelen gıden

Son düzenleme:
Topigin hayirli olsun canim benimde 23 eylul regl tarihim cok heyecanliyim ama olmadi sanirim adet sancim var yine ayni ama bi tanidigimz bana dun sen hamile misin dedi yok dedim hamilesin sen kirpiklerin oyle gorunuyo dedi umutlandim insallah insallah:)

benim de BAT 10 EKİM :) listemiz uğurlu gelsin hepimizeee
ekledim tatlım, inşallahhhhhhhhh

Sağol canım ekledim seni de listeye. test yapsan belli olur aslında

slm kizlarrr...hayit tohumu hapi varmis kullanan oldumu ne ise yario acabaa???? bu ay sogan kuru yaptim.diger ayda yapcam bi sonuc alamazsam ki insallah alirim .o haptan alip denem istiyorum tecrube edinen varmii

ekledim tatlım, inşallahhhhhhhhh

Sağol canım ekledim seni de listeye. test yapsan belli olur aslında
Tsk ederim canim gecen ay kac tane test yaptim bilmiyorum bunda yapmiycam diye soz verdim kendime yarin sabah olmazsam yapicam insallah Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin cok bekletmesin bebislerimiz insallah:)

merhaba kızlar bugün kırmızıları bekliyorum ama henüz gelen bir şeyyok.belirtiler var tabiki ama umutsuz da değilim

Ya kızlar konuda actm ama kimse yazmamis bana yardımcı olun doktor bana bu ay klomen verdi kontrole gttim 2 tane yumurta gelişmiş biri 47.20 mm kist olmuş artık yani ise yaramaz bide diğer tarafta 19.80 mm dedi catlatma iğnesi vuruldum bugün yarın 36. Saate ilişki dedi ve ertesi gün ama nedense sanki bende hiç umut yok kisti olupta tek yumurtayla hamile kalan varmı hic etrafınızda yada biyerde okuduğunuz falan

tatlım önemli olan yumurta sayısı değil. arkadasım tek yumurtayla catlatma iğnesiz hamıle kaldı. forumlarda da 5-6 yumurtası olup hamıle kalamayan cok kısı var. canını sıkma. ben de bugun catlatma ıgnesı yaptırdım beraber mujdelı haber verırız ınsallah.

kızlarrr merhaba.biz bugün izne ayrılıyoruz akşam memlekete doğru yola çıkacaz 2 ekim adet tarihim yaklaşık olarak.bu ay çatlatma iğnesi oldum.bakalım ya memlekette yada dönüşte iyi veya kötü haber veririm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :)

Ayyyyyyyyyy canm inşallah yaa hani yumurta sayısı degl de kiste taktım kafayı biraz ben canm senn kaç mm olmuş yumurtan inşallah Rabbim sennde yüzünü guldurur

Ama ben bugün regl oldum, listeye beni de ekl BAT 17 Ekime Hedef Ekim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…