Umudumuz 2014 Ekim =)

Walla bu aralar yogunluktan ne cook sevdigim kitaplara vakit ayirabiliyirum ne de baska bisey sen ne tarz kitaplardan ya da finlersen hoslanirsin? Gecen gun zafere giden yol diye bi film izledik. Bnce guzeldi
Bakayim hemen imdb puani kacmis :) Ben her tarz film izlerim ama esim genelde aksiyon macera sever, kitaplarda da ayni. Simdi Grange'in Kaiken kitabini okuyorum ama yakinda bitecek varsa oneriniz alirim hemen

ohh tam tatil olmus bu uc ay sana, bebekle de taclansin insallah tatilin

Bakayim hemen imdb puani kacmis :) Ben her tarz film izlerim ama esim genelde aksiyon macera sever, kitaplarda da ayni. Simdi Grange'in Kaiken kitabini okuyorum ama yakinda bitecek varsa oneriniz alirim hemen

kitap okumaya vakit bulamadım yıllardır sınav sınav sınav ama okuyanlara hep imrenmişimdir

ohh tam tatil olmus bu uc ay sana, bebekle de taclansin insallah tatilin

ayyy ne güzel olur öyle denk gelse...gerçi benim işle ilgili sorunum yok eşimle ortak mali müşavirlik büromuz var.kendi işim yani ama kocişle aynı işte çalışmak çok zor 7/24 birlikteyiz diye ara verdim işe gitmiyom

ohh ne guzelmis isiniz Biz de bu ara hep yanyanayiz ama en yakin arkadasim oldu esim zaten cok da turk yok oldugumuz yerde.

Gunaydin yavru kuslar nasılsınız bakem:)
Birazdan dr a gitcem cok gerginim.

canım selamlar.merak ettim bu eşden spermi nasıl alıyorlar.eşim pek sıcak bakmıyor ama doktor isterse de veririm diyor.

onlara da yazık kız:))) benımkı yaptırınca ordakı adam sabun veya tukuruk surme demıs:)) zavallım kuru kuru cıtılemıs zar zor:)

kızlar bu arada doktordan geldım. yumurtalar yıne almıs basını gıtmıs dedı. bırkac yumurtan var dedı. 22-23 mm - 25 mm falan. çatlatma iğnesi de yaptık bugun. hadı gazamız mubarek olsun. benım yumurtalar cabuk buyuyor ıpne doktor da sık sık takıbe cagırmadıgı ıcın oyle alıp baslarını gıdıyorlar. hele cok buyuduklerı ıcın catlamayıp kıste donussunler sokacam ona ultrason basını

Son düzenleme:
onlara da yazık kız:))) benımkı yaptırınca ordakı adam sabun veya tukuruk surme demıs:)) zavallım kuru kuru cıtılemıs zar zor:)
ay o zman çok zor olur yaa üzüldüm valla bu arada hamile kalmaya çalışırken de tükürük sakıncalıymış biz de kullanıyorduk kuru oluyor diye bu ayda bıraktık kuru kuru çok sıkıntılı oluyo ya

hadi hayırlısın canım iyi değerlendirin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…