Bakayim hemen imdb puani kacmis :) Ben her tarz film izlerim ama esim genelde aksiyon macera sever, kitaplarda da ayni. Simdi Grange'in Kaiken kitabini okuyorum ama yakinda bitecek varsa oneriniz alirim hemenWalla bu aralar yogunluktan ne cook sevdigim kitaplara vakit ayirabiliyirum ne de baska biseysen ne tarz kitaplardan ya da finlersen hoslanirsin? Gecen gun zafere giden yol diye bi film izledik. Bnce guzeldi
ohh tam tatil olmus bu uc ay sana, bebekle de taclansin insallah tatilindizilerle hiç aram yoktur tatlım sevmem öyle kimin eli kimin cebinde türk dizilerinidsamartta full film izlerim gece gündüz takılıdım.zaten 3 aydır evdeyim ondan önce çalışıyodum. evimin tadını çıkarıyom ayaklarımı uzatıp akşamakadar keyif yapıyom.
Bakayim hemen imdb puani kacmis :) Ben her tarz film izlerim ama esim genelde aksiyon macera sever, kitaplarda da ayni. Simdi Grange'in Kaiken kitabini okuyorum ama yakinda bitecek varsa oneriniz alirim hemen
ohh tam tatil olmus bu uc ay sana, bebekle de taclansin insallah tatilin
Haklisin canim okul cok yogunken cok zor olur, zaman oldukca iste, hele de cok heyecanliysa kitap insan elinden birakamiyorkitap okumaya vakit bulamadım yıllardır sınav sınav sınavama okuyanlara hep imrenmişimdir
ohh ne guzelmis isinizayyy ne güzel olur öyle denk gelse...gerçi benim işle ilgili sorunum yok eşimle ortak mali müşavirlik büromuz var.kendi işim yani ama kocişle aynı işte çalışmak çok zor 7/24 birlikteyiz diye ara verdim işe gitmiyom
ohh ne guzelmis isinizBiz de bu ara hep yanyanayiz ama en yakin arkadasim oldu esim zaten cok da turk yok oldugumuz yerde.
canım selamlar.merak ettim bu eşden spermi nasıl alıyorlar.eşim pek sıcak bakmıyor ama doktor isterse de veririm diyor.Aynen öyle canım. Sabretmekten başka yapacak birşey yok. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Benim hormonlarım normal, eşimin spermiogram normal. Yapılmayan tek şey kaldı o da rahim filmi. Korkulu rüyamm
Bu ay da olmazsa çektirecem şu filmi. sorun olmadığı halde olmaması çok üzücü oluyor bu bir gerçek fakat inşallah sorun yoktur. Halimize bin şükür
canım selamlar.merak ettim bu eşden spermi nasıl alıyorlar.eşim pek sıcak bakmıyor ama doktor isterse de veririm diyor.
hastanede mi veriyor örneği abowwboşalma yoluyla
Eşine kap veriyorlar elinde citileyiveriyor:))canım selamlar.merak ettim bu eşden spermi nasıl alıyorlar.eşim pek sıcak bakmıyor ama doktor isterse de veririm diyor.
hastanede mi veriyor örneği aboww
Eşine kap veriyorlar elinde citileyiveriyor:))
ayol inşallah gerek kalmaz benimki konsantre olamaz bekler dururzEşine kap veriyorlar elinde citileyiveriyor:))
ay o zman çok zor olur yaa üzüldüm vallaonlara da yazık kız:))) benımkı yaptırınca ordakı adam sabun veya tukuruk surme demıs:)) zavallım kuru kuru cıtılemıs zar zor:)
hadi hayırlısın canım iyi değerlendirin :)kızlar bu arada doktordan geldım. yumurtalar yıne almıs basını gıtmıs dedı. bırkac yumurtan var dedı. 23 mm - 25 mm falan. çatlatma iğnesi de yaptık bugun. hadı gazamız mubarek olsun. benım yumurtalar cabuk buyuyor ıpne doktor da sık sık takıbe cagırmadıgı ıcın oyle alıp baslarını gıdıyorlar. hele cok buyuduklerı ıcın catlamayıp kıste donussunler sokacam ona ultrason basını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?