Ilk ay 1 yumurta vardı, ikinci klomen kullanisimda 2ydi. Şimdi dr birkactane var dedi.22-23-25 mm falan dedi. Beumnkiler de fazla buyumus. Ya iğnenin 14-15. Günü test yaparız. Olmuşsa ne âlâ. Olmadıysa hemen soğan kurune başlarız.Ayyyyyyyyyy canm inşallah yaa hani yumurta sayısı degl de kiste taktım kafayı biraz ben canm senn kaç mm olmuş yumurtan inşallah Rabbim sennde yüzünü guldurur
22 olan iş yapar belki :)) oburleri biraz fazla büyümüş benmde en son 19.80 di cumartesi günü bugün doktor tekrar baktı mm solemedi ama birazdaha büyümüş dedi benmde senle aynıdır muhtemelen ben ilk defa deniyorum bu ay bakalım kısmet yani daha önce hiç denemedik kısmet beklemek cok zormuş gerçektenIlk ay 1 yumurta vardı, ikinci klomen kullanisimda 2ydi. Şimdi dr birkactane var dedi.22-23-25 mm falan dedi. Beumnkiler de fazla buyumus. Ya iğnenin 14-15. Günü test yaparız. Olmuşsa ne âlâ. Olmadıysa hemen soğan kurune başlarız.
geçmiş olsunkızlar beni de alın aranıza ben ekimde alamam güzel haber ama belki sonraki ay inşallah geçtiğimiz salı 6 haftalık bebişimi kaybettimumudum sonraki aya
merhaba bir sorun olacaktı arkadaşlar. aslında ben bu ayın 26 sında adet olmam gerekiyordu fakat ayın 17sinde adet oldum ilk gün müthiş sancılıydı ve sadece 3 gün sürdü 2 ped bile kullanmama gerek olmadı ayrıca 2.günü çok ağrım olduğu için doktora gittim kan testi yaptı ve ultrasonla baktı sonuç negatifti ama adetimin bitmesine rağmen 3 gündür sadece leke geliyor.birde ayıp olacak k. bakmayın lütfen lekeleri lavobaya giitiğimde peçeteyle fark ediyorum.neden kaynaklı acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
geçmiş olsun
yani normal adetin devamı mı olabilir bu lekeler.aklım karıştı daha önce hiç böyle olmamıştı hem erken oldum hem kısa sürdü ovulasyon tarinden 4 gün sonra adet oldum normal bir durum mu bu anlamadımcanım bazen benim adetimin son günleri de bu şekilde oluyor hep olmasa da
Canim hamile olsan testte çıkardı. Benim de adetin son 2-3 gün bahsettiğin gibi leke şeklinde oluyor. Önümüzdeki aya.inşallah tutarmerhaba bir sorun olacaktı arkadaşlar. aslında ben bu ayın 26 sında adet olmam gerekiyordu fakat ayın 17sinde adet oldum ilk gün müthiş sancılıydı ve sadece 3 gün sürdü 2 ped bile kullanmama gerek olmadı ayrıca 2.günü çok ağrım olduğu için doktora gittim kan testi yaptı ve ultrasonla baktı sonuç negatifti ama adetimin bitmesine rağmen 3 gündür sadece leke geliyor.birde ayıp olacak k. bakmayın lütfen lekeleri lavobaya giitiğimde peçeteyle fark ediyorum.neden kaynaklı acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoruz. bende gün sayıyorum vallamerhaba kızlar bugün kırmızıları bekliyorum ama henüz gelen bir şeyyok.belirtiler var tabiki ama umutsuz da değilim
bende de kuruluk vardı,Evet beni de yakıyor canım ya.ben bu çocuk işinden beri fazla adapte olamıyorum ya olaya ne biliyim.
onlara da yazık kız:))) benımkı yaptırınca ordakı adam sabun veya tukuruk surme demıs:)) zavallım kuru kuru cıtılemıs zar zor:)
anladım aklıma birşey daha takıldı. ben bu ay adet takibini bu aya göre mi takip etmeliyim.Canim hamile olsan testte çıkardı. Benim de adetin son 2-3 gün bahsettiğin gibi leke şeklinde oluyor. Önümüzdeki aya.inşallah tutar
eczaneden bi test alıp kontrol edebilirsinizkızlar ben normalde 28 günde bir adet oluyorum.en son adet tarihimden itibaren saydığımda 19 eylül bat oluyor.
bugün de hala beklemektyim normal de adetim hemen olur du güniçerisinde (eğer gece olmas isem) siz ce hamile olma olasılığı var mıdır.işyerinde kızlar tarihe göre günün geçmiş diyorlar birde karnım alt taraında iğne batırması şeklinde ağrı oluyor.normal adet olacağımda direkbacaklarım ve karnımaltı komple yumurtalıklarım dahil ağrırdı.kızlar çok heyecanlıyım nolur cevap bekliyorum sizden.
aldım ama yapmaya cesaretim yok bir kaç gün daha geçsin diyorum.eczaneden bi test alıp kontrol edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?