Umudumuz 2014 Ekim =)

Kızlar haftaya çok yoğun başladım size yazamadım hiç ama okudum yazdıklarınızı...
Benimde klomen cumartesi bitti, yarın sabah yumurta takibi için randevum var... Bakalım yumoş var mı varsa yeterli büyüklüktemi yada büyüyecek mi benim için stresli haftalar başlıyor... Sonu güzel olsun inşallah... Herşey yolunda giderse bu ay aşılama deneyeceğiz...

kızlar ben de varım.. Bat 2 ekim.. bir senelik evliyim. bu ay ovülasyon testi de yaptım o günlerde denedik umarım olmuştur.. Böyle beklemek çok zormuş gerçekten..

Kizlar fikirlerinize ihtiyacm var. Doktora gittim hafif enfeksiyo var die fitil verdi. 7 gunluk. Ve iliski yasak. Ve bu hafta yumurtlama haftam. Maydonoz buhari olayini da deneyom diyorum ama fitil bitince mi deneyim. Yoksa aksam buhari yapip fitili gece yine uygulasam mi ya da bitince haftaya mi yapsam. Ama yumurtlama donemini kaciriyorum.. nolur bi fikir verin..

Canım enfeksiyon varsa ilaç da vermiş dr gebelik olsa bile ne kadar sağlıklı olur. En iyisi sen buhari da yap ilacını da . Önemli olan sağlıkla gelmesi bu ay olmazsa diğer ay olur. Sıkma canını. Ilişki olsa kocana da bulaşır.

o zaman ben bu hafta buhar olayınada başlayım inş faydalı olur. Rabbim hayırlısıyla göndersin inş meleklerimizi =)

Kızlar bu gün büyük gece saat 22:00 da yumoslar çatlicak benm sol tarafta kist var oluşan yumurta sagda dedi doktorum o karından bakmisti sonra pazartesi gene gel dedi başka doktora yonlendirdi üreme doktoru oda yumurta yapın baksın dedi alttan muayne etyi tam tersi kist sağda oluşan yumurta solda dedi kafam çok karisik bu gece şimdi ben sagima mi yatayim solumami

benım de bu aksam 10 da catlayacak ıgnenın 36. saatı:)
sen en ıyısı duz yat:):)

benım de bu aksam 10 da catlayacak ıgnenın 36. saatı:)
sen en ıyısı duz yat:):)
Canım yaaaa ikimizde aynı Rabbim gonlumuze göre versin inşallah ama bu seferde kist olan tarafa giderse spermler bi işe yatayim ay ne bileyim bugün alakasiz bi arkadasim vatsap tan yazdı sabahin köründe yani hamilelik dusuncemi bilcek biri değil seni rüyamda gördüm kızın oluodu canm ona eşyalar almisniz face koyuodun çok mutluydunuz faln yazms sabh şok oldm düşüncesi bile güzel

yumurtan kaç mm?

Kızlar şimdi doktordan geldim...
Tek yumurta oluşmuş 19 mm ve sağ yumurtalıkta... Benim sağ tüpüm yok
Doktor çok sorun değil aşılamanı Perşembe günü yapalım ama ben yokum başka bir arkadaş yapacak dedi
Eşimi aradım Perşembe gününe izin almam mümkün değil dedi... Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi şaşırdım...
İnanın kendimi şuan imha etmek istiyorummmmmm

diğer topikde de cevap yazdım ama burdan da yazmıs olayım
Bu kadar canını sıkacak birşey yok canım, boşu boşuna üzme kendini. Eşin izin alabilirse yaparsın aşılamanı. Olmadı diğer ay aşılama yaparsın bu ay çatlat yumurtanı başla dizdirsek falan filan:)
Hem vardır bır hayır bunda da.. Belki bir sonra yaptırman gerekiyordur, daha fazla yumurtan olacaktır belki de.
Bir de şunu söylim klomenle aşılama yaptırmam ben olsam. Birçok dr klomenle yapılmaz diyor. İğnelerle yumurta sayısını arttırıp yapıyorlar şansın artıyor. Hakkında hayırlısı osun canım.

Bekledim sabah regl olmadim bi heyecanla test aldim geldim eve elimde kaldi yine test kirmizilari gordum bidahaki aya insallah nasip napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…