En iyi pozisyon bu ve dizdirsek pozisyonu (hayvanların yaptıgı sekıl)
Ben dizdirsek pozisyonunu denedım birkaç kez ama canım çok acıyor makatımda çok basınç olduğu için klasik yönteme geçiş yaptım. Evet dediğin gibi ben sırtüstü uzanıyorum o da üstümde oluyor.Boşaldıktan sonra içimden çıkmadan oturur pozisyona geçiyor. Nasıl anlatsam bilemedimki
Erkeğin dizleri üzerinde oturduğu şekli düşün töbe ya namazda oturur gibi varya o şekilde :) anlatabildimmi bilemiyorum.
dizleri üzerinde oturacak ama. kıcı yerde yani:)) kalça havada olmasa da oluyor. yine üzerine uzanmış oluyor ama ayakları kendine çekmiş haldedizleri büküp kendine çekecek ve üzerine uzanacakO dizlerinin üstünde duracaksa bu durumda benimde kalçam havada olacak. Bu şekilde anladım. Deneyelim bizde. Çünkü pozisyon çok önemli. Spermin akışını kolaylaştıran ve zorlaştıran pozisyonlar oluyor.
bide su sekılde anlatayım belkı daha acıklayıcı olabılır. hanı erkek uzanırken kadının ustte oldugu pozısyon varya o sekıldeyken erkegın uzerıne kadının uzandıgını dusun. ayakları uzatmadan bükük durumda. kadının o seklını erkek alıyor ustune gelırkenO dizlerinin üstünde duracaksa bu durumda benimde kalçam havada olacak. Bu şekilde anladım. Deneyelim bizde. Çünkü pozisyon çok önemli. Spermin akışını kolaylaştıran ve zorlaştıran pozisyonlar oluyor.
dizleri üzerinde oturacak ama. kıcı yerde yani:)) kalça havada olmasa da oluyor. yine üzerine uzanmış oluyor ama ayakları kendine çekmiş haldedizleri büküp kendine çekecek ve üzerine uzanacak
iyice kukla olduk zaten yaakşam bir antreman yapalım bakalım oluyor mu. Kollarımız bacaklarımız düğümlenmez umarım pozisyona giricez diye
iyice kukla olduk zaten ya
tek piskopat ben değilmişim:)) iyice sıyırdık onları da damızlık ettikSorma yaa. İlişkiden sonra hemen eşime soruyorum " Spermlerin hepsi çıktı demi. İçer de bir şey kalmasın. Hepsini boşalt" falan diyorum. Oda hayretle suratıma bakıyor. Ben iyice sıyırdım sanırım.
tek piskopat ben değilmişim:)) iyice sıyırdık onları da damızlık ettik
Uzun süredir uğraşıyorum ben de. Artık eşim de görüyor ilça kullanıyorum, heleki muayene olurken nasıl gerilip utanıyorum ..Geçen gün eşime diyorum. "Benim kadar sen uğraşsaydın yemin ederim şimdiye kadar hamile kalmıştın"
Sana tek önerim şu olur. Adet olma gününe kadar gün aşırı ilişkiye gir. Hiç gün sayma ve umutlanma. Tutturan olduğu kadar tutturmayan da var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok ümitlenip hayal kırıklığına uğrayınca çok üzülüyor insantşk inş. hepimiz hamiş kalırım
bugün çatlatma iğnesi vuruldum önerileriniz var mı?
bende aynı şeyi söyledim ama sanırım kadınlar çocuk konusunda erkeklerden daha ısrarcı oluyor.Geçen gün eşime diyorum. "Benim kadar sen uğraşsaydın yemin ederim şimdiye kadar hamile kalmıştın"
inşallh yerleşme kanamasıdırmerhaba .. ekimde bende beklemedeyim 10 eylülde regl oldum malesef ama adetim bittikten 3 gün sonra bir bel ağrısı kasık ağrısı kafayı yedim birde 2 gündür lekelenmelerm oluyor nedendir sizce ??
benim bu ay yine yaş gibi ama umut işte bakalım artık umarım yumurtlama gününde falan tutar da bu stres kalkmış olur üstümdenSana tek önerim şu olur. Adet olma gününe kadar gün aşırı ilişkiye gir. Hiç gün sayma ve umutlanma. Tutturan olduğu kadar tutturmayan da var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok ümitlenip hayal kırıklığına uğrayınca çok üzülüyor insan
ayy kızlar hepimiz mi aynı şeyleri yaşıyoruz.halbuki ben hep sadece kendimin bunları yaşadığımı be söylediğimi sanardım.Sorma yaa. İlişkiden sonra hemen eşime soruyorum " Spermlerin hepsi çıktı demi. İçer de bir şey kalmasın. Hepsini boşalt" falan diyorum. Oda hayretle suratıma bakıyor. Ben iyice sıyırdım sanırım.
inşallahhh .. yerleşme kanaması ne zaman görülüyorinşallh yerleşme kanamasıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?