inşallah hepimiz birden oluruz da topik bayram eder :) ben kendi adıma buradaki arkadaşlar ve isteyen herkes için dua ediyorum sizde duanıza beni katın lütfen başkasına yapılan dua daha makbul olurmuş.tam 53 kişiyiz bakalım kaç hamiş çıkarabilecez bu topikten:)
Uzun süredir uğraşıyorum ben de. Artık eşim de görüyor ilça kullanıyorum, heleki muayene olurken nasıl gerilip utanıyorum ..
Geçen dedim ona bütün cefayı ben çekiyorum, senin tek yapman gereken zevk alıp sevişmek. Bu ne acizlik dedim.
Bu ay ilk defa kendi takip ediyor. Dün ilişki günümüzdü benim çok uykum vardı ses etmedim hiç.
Kendi hadi kalk dedi. Ona da dedim bu ay olmasa bile senin takip edip düşünmen beni çok mutlu etti..
Görüyorum senin neler çekip ne kadar üzüldüğünü dedi. Çocuk istiyorsak yapacaz, yapmak zorundayız dedi.
ne güzel işte demek ki takvimi ayarlayıp ezberletmek lazım günleri :)Uzun süredir uğraşıyorum ben de. Artık eşim de görüyor ilça kullanıyorum, heleki muayene olurken nasıl gerilip utanıyorum ..
Geçen dedim ona bütün cefayı ben çekiyorum, senin tek yapman gereken zevk alıp sevişmek. Bu ne acizlik dedim.
Bu ay ilk defa kendi takip ediyor. Dün ilişki günümüzdü benim çok uykum vardı ses etmedim hiç.
Kendi hadi kalk dedi. Ona da dedim bu ay olmasa bile senin takip edip düşünmen beni çok mutlu etti..
Görüyorum senin neler çekip ne kadar üzüldüğünü dedi. Çocuk istiyorsak yapacaz, yapmak zorundayız dedi.
bende aynı şeyi söyledim ama sanırım kadınlar çocuk konusunda erkeklerden daha ısrarcı oluyor.
Ben şahsen yaşım iyice ilerler ve hiç hamile kalamam diye korkuyorum. Ama erkeklerin tuzu kuru. Bir problem olmadıktan sonra ölene kadar çocuk sahibi olabilirler. Menopoz gibi bir dertleri yok.
Canım benimki hemen çekiliyor çünkü ağırlığını kaldıramıyorum. Sen 5 dakika nasıl durabiliyorsun. Gerçi benim belimde iki tane fıtık var.
Biz gece yatmadan önce birlikte oluyoruz. Sabaha kadar hiç kalkmadan yatıyorum. Tuvalete bile gitmiyorum.
Ya şimdi çok merak ettim. Sormaya utanıyorum amaPozisyon gereği nasıl dizlerinin üstünde duruyor ki anlamadım. Ben sırt üstü uzanıyorum o da yüz üstü üstümde oluyor ve bu şekilde ilişki oluyor. En iyi pozisyon bu değil mi hamilelik için? Başka bir pozisyon mu var
ay hiç gizlimiz saklimiz kalmadı hihihi tövbe dinimiz aminEn iyi pozisyon bu ve dizdirsek pozisyonu (hayvanların yaptıgı sekıl)
Ben dizdirsek pozisyonunu denedım birkaç kez ama canım çok acıyor makatımda çok basınç olduğu için klasik yönteme geçiş yaptım. Evet dediğin gibi ben sırtüstü uzanıyorum o da üstümde oluyor.Boşaldıktan sonra içimden çıkmadan oturur pozisyona geçiyor. Nasıl anlatsam bilemedimki
Erkeğin dizleri üzerinde oturduğu şekli düşün töbe ya namazda oturur gibi varya o şekilde :) anlatabildimmi bilemiyorum.
erkek üstteyken ayaklarını uzatmıs sekılde degıl dızlerden kendıne cekmıs gıbı yaparsa kurbaga seklı gıbı beklemek kolay oluyor
hiç sorma maskarayız ya:))ay hiç gizlimiz saklimiz kalmadı hihihi tövbe dinimiz amin
evet birbirimize dua edelim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Bi teyze bana bir tespih hediye etti ve her boncuk için farklı bir kişiye 3 ihlas 1 fatiha okut ve bitince de bu tespihi caminin birine bırak dua et dedi. Bende yaptım bakalım.Rabbim mübarek günlerin hürmetine nasip eder inş.inşallah hepimiz birden oluruz da topik bayram eder :) ben kendi adıma buradaki arkadaşlar ve isteyen herkes için dua ediyorum sizde duanıza beni katın lütfen başkasına yapılan dua daha makbul olurmuş.
Sana tek önerim şu olur. Adet olma gününe kadar gün aşırı ilişkiye gir. Hiç gün sayma ve umutlanma. Tutturan olduğu kadar tutturmayan da var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Çok ümitlenip hayal kırıklığına uğrayınca çok üzülüyor insan
benim yaşımla ilgili bir sıkıntım yok ama bir an önce olsun istiyorum işte. nasip kısmet inşallah bu ay olur nedense bu ay olmasını daha çok olmasını istiyorum.Ben şahsen yaşım iyice ilerler ve hiç hamile kalamam diye korkuyorum. Ama erkeklerin tuzu kuru. Bir problem olmadıktan sonra ölene kadar çocuk sahibi olabilirler. Menopoz gibi bir dertleri yok.
canım çok sağol ama kimse çocuk düşündüğümüzü bilmiyor ki birine desem hayırdı niye falan diyecek bu sefer olmuyor mu ki muhabbetlere girecekler diye kimseye diyemiyorum eşimde bende soran olursa henüz düşünmüyoruz diyoruz olursa herkese sürpriz olacak inşallah bu ay olur.yine çok sağol allah arzı olsun.ben yapsam olmaz mı kievet birbirimize dua edelim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Bi teyze bana bir tespih hediye etti ve her boncuk için farklı bir kişiye 3 ihlas 1 fatiha okut ve bitince de bu tespihi caminin birine bırak dua et dedi. Bende yaptım bakalım.Rabbim mübarek günlerin hürmetine nasip eder inş.
bence sende yapmalısın arkadaşım. 2 gün içinde de bitir uzatmadan bitirebileceksen başla bence. Eğer yaparım dersen 3 ihlas ve 1 Fatiha benden =)
hep öyle olur zaten beklenen zaman çabuk gelmez sabırlı olucaz yapacak bir şey yok canım inaşallah beklediğimizde istediğimiz haberi alırız önemli olan bu zaten.adet günüme bir yıl varmış gibi geliyor. çocuk düşünmediğim zamanlarda ''ay ne çabuk geldi yaaaa, zaman ne çabuk geçiyor üfffff'' dediğim zamanları hatırlıyorum. ki iki adetim arası da bir aydan fazladır hep( napalım... bekleyelim...
Haklisin bnde esimin ailesine soylemedim olmuyo mu die dusuncelere girmesinler die. Arkadaslarima annemlere fln dedim. Arkadaslarimada bnm icin okur musnz dedm. Sormadilar bile nden die :) Allahim gonlumuze gre nasip etsin ins.canım çok sağol ama kimse çocuk düşündüğümüzü bilmiyor ki birine desem hayırdı niye falan diyecek bu sefer olmuyor mu ki muhabbetlere girecekler diye kimseye diyemiyorum eşimde bende soran olursa henüz düşünmüyoruz diyoruz olursa herkese sürpriz olacak inşallah bu ay olur.yine çok sağol allah arzı olsun.ben yapsam olmaz mı ki
benim kayınvalidem çok istiyor olmasını şimdiden diyor zaten olmuyorsa doktora gidin falan çok kötü bir psikoloji o yüzden bende daha düşünmüyoruz diyorum herkese annemler falanda bilmesin istiyorum niyeyse şimdi herkes ister istemez öyle düşünecek kimse bilmeden olsun istiyorum inşallah olur bu ay zaten eşimin doğum günü olursa ona çok güzel bir hediye olur. sona da çok fazla birşey diyemiyorum üzerinde baskı hissetmesin diye kendi içimde kalıyor öyle inşallah bu ay olurH
Haklisin bnde esimin ailesine soylemedim olmuyo mu die dusuncelere girmesinler die. Arkadaslarima annemlere fln dedim. Arkadaslarimada bnm icin okur musnz dedm. Sormadilar bile nden die :) Allahim gonlumuze gre nasip etsin ins.
Amin cnm.benim kayınvalidem çok istiyor olmasını şimdiden diyor zaten olmuyorsa doktora gidin falan çok kötü bir psikoloji o yüzden bende daha düşünmüyoruz diyorum herkese annemler falanda bilmesin istiyorum niyeyse şimdi herkes ister istemez öyle düşünecek kimse bilmeden olsun istiyorum inşallah olur bu ay zaten eşimin doğum günü olursa ona çok güzel bir hediye olur. sona da çok fazla birşey diyemiyorum üzerinde baskı hissetmesin diye kendi içimde kalıyor öyle inşallah bu ay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?