Umudumuz 2014 Ekim =)

tam 53 kişiyiz bakalım kaç hamiş çıkarabilecez bu topikten:)
inşallah hepimiz birden oluruz da topik bayram eder :) ben kendi adıma buradaki arkadaşlar ve isteyen herkes için dua ediyorum sizde duanıza beni katın lütfen başkasına yapılan dua daha makbul olurmuş.

Eşinin ilgilenip takip etmesi gerçekten çok güzel bir davranış canım.
Dün ilişki oldu deyince bat tarihine baktım. İkimizin ki aynı gibi.
Sanırım sen adete kadar ilişkiye devam edeceksin.
Bizim bu ay için cumartesi son ilişkimiz olacak yani yarın çünkü eşimin iş için il dışına çıkması gerekiyor.
Yani adetin 17. günü son ilişkimizi yaşıcaz. Herhalde o zamana kadar da çatlamış olur yumurtalar.

ne güzel işte demek ki takvimi ayarlayıp ezberletmek lazım günleri :)

bende aynı şeyi söyledim ama sanırım kadınlar çocuk konusunda erkeklerden daha ısrarcı oluyor.

Ben şahsen yaşım iyice ilerler ve hiç hamile kalamam diye korkuyorum. Ama erkeklerin tuzu kuru. Bir problem olmadıktan sonra ölene kadar çocuk sahibi olabilirler. Menopoz gibi bir dertleri yok.

ay hiç gizlimiz saklimiz kalmadı hihihi tövbe dinimiz amin

inşallah hepimiz birden oluruz da topik bayram eder :) ben kendi adıma buradaki arkadaşlar ve isteyen herkes için dua ediyorum sizde duanıza beni katın lütfen başkasına yapılan dua daha makbul olurmuş.
evet birbirimize dua edelim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. Bi teyze bana bir tespih hediye etti ve her boncuk için farklı bir kişiye 3 ihlas 1 fatiha okut ve bitince de bu tespihi caminin birine bırak dua et dedi. Bende yaptım bakalım.Rabbim mübarek günlerin hürmetine nasip eder inş.
bence sende yapmalısın arkadaşım. 2 gün içinde de bitir uzatmadan bitirebileceksen başla bence. Eğer yaparım dersen 3 ihlas ve 1 Fatiha benden =)

Merhaba arkadaşlar bende 2. Bebisi düşünüyorum. 6 eylül son adet tarihin. Bu ay korunuyoruz. Ekindeki adetimden sonra ikinci için ugrasıcaz inşallah :)

adet günüme bir yıl varmış gibi geliyor. çocuk düşünmediğim zamanlarda ''ay ne çabuk geldi yaaaa, zaman ne çabuk geçiyor üfffff'' dediğim zamanları hatırlıyorum. ki iki adetim arası da bir aydan fazladır hep ( napalım... bekleyelim...

Ben şahsen yaşım iyice ilerler ve hiç hamile kalamam diye korkuyorum. Ama erkeklerin tuzu kuru. Bir problem olmadıktan sonra ölene kadar çocuk sahibi olabilirler. Menopoz gibi bir dertleri yok.
benim yaşımla ilgili bir sıkıntım yok ama bir an önce olsun istiyorum işte. nasip kısmet inşallah bu ay olur nedense bu ay olmasını daha çok olmasını istiyorum.

canım çok sağol ama kimse çocuk düşündüğümüzü bilmiyor ki birine desem hayırdı niye falan diyecek bu sefer olmuyor mu ki muhabbetlere girecekler diye kimseye diyemiyorum eşimde bende soran olursa henüz düşünmüyoruz diyoruz olursa herkese sürpriz olacak inşallah bu ay olur.yine çok sağol allah arzı olsun.ben yapsam olmaz mı ki

hep öyle olur zaten beklenen zaman çabuk gelmez sabırlı olucaz yapacak bir şey yok canım inaşallah beklediğimizde istediğimiz haberi alırız önemli olan bu zaten.

H
Haklisin bnde esimin ailesine soylemedim olmuyo mu die dusuncelere girmesinler die. Arkadaslarima annemlere fln dedim. Arkadaslarimada bnm icin okur musnz dedm. Sormadilar bile nden die :) Allahim gonlumuze gre nasip etsin ins.

H

Haklisin bnde esimin ailesine soylemedim olmuyo mu die dusuncelere girmesinler die. Arkadaslarima annemlere fln dedim. Arkadaslarimada bnm icin okur musnz dedm. Sormadilar bile nden die :) Allahim gonlumuze gre nasip etsin ins.
benim kayınvalidem çok istiyor olmasını şimdiden diyor zaten olmuyorsa doktora gidin falan çok kötü bir psikoloji o yüzden bende daha düşünmüyoruz diyorum herkese annemler falanda bilmesin istiyorum niyeyse şimdi herkes ister istemez öyle düşünecek kimse bilmeden olsun istiyorum inşallah olur bu ay zaten eşimin doğum günü olursa ona çok güzel bir hediye olur. sona da çok fazla birşey diyemiyorum üzerinde baskı hissetmesin diye kendi içimde kalıyor öyle inşallah bu ay olur

Cok sabırsıZlanıyorım acaba kan testı mı yaptrsam dıe sonra dur tubiş gecıkmen olsun ondan sonra dıyorum:) dedıgınız gıbı zaman gecmıo

Amin cnm. insaallh baska bi topiktede bebislerimize isim bulmk icin fikirlesiriz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…