Umudumuz 2014 Ekim =)

ilk hamiş haberi almışız Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. darısı hepimizin başına inşallah

Insallah canım bende gecen ay olsaydı esıme dogum gunu suprıZı yapcaktım nasıp degılmıs sana nasıp olur ınsaşlaj

Tebrıklerrrr oykucuuuu Hadı ınsallahh kızlar bu ay bereket ayı ıcımden gecen.

Bu arada ben bu ay olmıcak galıba ya. Yımırtlama gunum ayın 30 ynda daha var da aman ne biliiimm. Offff amannb olmasa da cay ıccektıkk...

Kızlar bu arada konuyla ne kdr alakasız anlatamam. Nazar marka derz temızlııcısı var.
Severım ben canasır suyunla oynıım cup cup. Meger bokumla oynuyomusum ben. Tas aralarındakı derzlerden bır kır cıktı!!! Tavsıye ederım.

st: 37089819, member: 115505"]Tebrıklerrrr oykucuuuu Hadı ınsallahh kızlar bu ay bereket ayı ıcımden gecen. [/QUOTE]
Allahim tarihler nekAdar yakin bir birinin aynisi kac tane olmus olsa ayni gunlerde kac tane mujdeli haber alicaz rabbim sesimizi duysun ve butun hanimlar mujde versin eslerne ve sevdiklerine hayirli geceler

biri bana cevap versin tam yumurtlama günüm ne zaman bu tarihlere göre

5temmuz
25temmuz
22ağustos
16eylül

her ay değişiyor çünkü eskiden 28günde birdi ne güzel

biri bana cevap versin tam yumurtlama günüm ne zaman bu tarihlere göre

5temmuz
25temmuz
22ağustos
16eylül

her ay değişiyor çünkü eskiden 28günde birdi ne güzel

tatlım diğer topiktede gördüm yazmışsın aynı mesajı ama sana kimse bu tarihlerle yardım edemez.ya dr yumurta takibi yaptırcan yada evde kendin ovu test yapcan.düzensiz adetin sebeplerini araştırmalısın önce doktora gitmen tavsiyemdir

Ya benım ınanılmaz midem bulanıyo.dun teat yaptım negatıf ama bu bulantı neyın nesı bı hafta var adetıme

az bi değeri var bı'de ukalalık yapıyo demezseniz bişi diycem. benim doğustan yumurta sayım 4müş.normali 8 olmalıymış zaten.o yuzden hiç yurmurtlama tarihime bile bakmadan (son adetim 30 ağustos-2 eylül arasıydı ) 4 eylülden itibarn ,aklıma oylesine esip tahlil yaptırdığım 25 eylüle kadar her boş günü değelrndirdim 1 gün arayla bazen haftasonu 2 defa. eşime rica ettim her defasında tek ilişkiyle kalmadı 2 defa boşaldı aralarda azcık dinlenip. yastıklarla yatmak delicesine incir yemek soğan salatasına abone olmak cabası zaten :) inşalah düşük olmaz. nasip olur...kalp ameliyatlısı olduğum için doktorun anlattığına göre kabus bi gebelik gecireceğim varis çorapları diyetisyen vs derken. ama bakalım ..Emin olun her an hepimize dua ediyorum...

ANNELER OKUMALISINIZ

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

Allah yar ve yardimciniz olsun ins hayirlisiyla su gibi gecer de zaman bebeginizi kucaginiza alirsiniz.

günaydın kızlar hafta sonu uykusu tatlı geldi heralde kimseler yok hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…