- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
canim hayirli olsun bnce hamilesin cunki 10 jn ustunde olinca hamilelik oluo darisi bizleee jnsKızlar beta hcg sonucum şimdi geldi: 27.53 diyor. adetıme 4 gün var. sizce bu ne demek? var mı yok mu..ona göre eşime söyleyeceğim
Bat: beklenen adet tarihiarkadaşlar bat ne demek.
ayyy aynen ben de öyle oluyorum muayene olunca. adam şeyimi görünce sanki sokaktaki herkes görüyomuş gibi oluyorumbende salı günü doktora gideceğim şimdiden tedirginim muayene olucağım için
ar nasip etsin sonrada şnşallah hayırlısıylakızlar benim batı listeden silebilirsiniz bende myom vardı alınmasına karar verildi
ameliyat olucam yani bana ekim hayal oldu
ben görmesinden değilim o çatala çıkmak ve yapacağı muayene acıtacakmı die korkuyrm.aslında daha önce bir kere oldum hiç acımamıştı ama şu kafamdan atamıyorum acı duyusunuayyy aynen ben de öyle oluyorum muayene olunca. adam şeyimi görünce sanki sokaktaki herkes görüyomuş gibi oluyorum
inşallahbiran önce bebişlere kavuşuruz da ultrason başıyla tecavüze uğramaktan parmaklanmaktan kurtuluruz
ben 5-6 kezdir muayene oluyorum ama her defasında acıyo nedense.. başta gittiğim dr çatala alıyordu iğreniyordum resmen. şimdiki ise karından bakarken sedyeye uzandırıyorlarya yine oraya uzandırıyor., ortu oluyor uzerımde.. bacakları kendıme cekıp bıraz açıyorum. muayene olmanın her turlusu benı urkutur ama cataldan ıyı bu sekıldeben görmesinden değilim o çatala çıkmak ve yapacağı muayene acıtacakmı die korkuyrm.aslında daha önce bir kere oldum hiç acımamıştı ama şu kafamdan atamıyorum acı duyusunu
Yanlış mesaj attım silemedim neysegulsheen atkaşaım geçmiş olsun allah şifa versin. Benimde miyomum var siZinki kaç cm ve neden alınmasına karar verildi. Benim doktorum gebeliği denememi aöylede benimki 6 cm ve rahmşn arkasına doğru. Bide oykucu arkadaşım hayıslısı olsun öncelikle allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin nesen adetinden 3-5 gün önce test yaptın bir belirtimi vardı benimde yaklaştı bat dönemim ama hiç bir his yok içimde ama merakla bekliyorum
Tatlım hayırlı olsun..Kizlar ben dun test yaptim. Cook silik bir çizgi var.
Canim senin için dua edecem. Inşallah sağlıkla dogurursun. Bir tanıdığım vardı kalp hastasiydi allah yardım etti doğurdu yavrusunu, ikisi de iyi. Pozitif ol, allaha teslim ol, o sana yol gösterip yardımcı olacaktır..kardiyoloğumla telefonda görüştük. komadini bırakıp kleksan iğneye başladık ama "gerçekten istiyor musun " diye 2 defa sordu ..kafam çok karışık..öğlenden beri ağlıyorum.pazartesi gel riskleri konuşalım ona göre karar ver dedi..sevincim bitmiş halde..ya alırlarsa..riskleri biliyorum ama benim durumumda olup azimle sabırla ılaca devam eden diyetini aksatmayan doğum edenşler var.nolur dua edin bebeğimden vazgeçmemi istemesinler..hem günah da..çoook kötüyüm çok...pzt tekrar gebelik testi de yapılacak.inşallah degerler artmıştır....
Kan testi yaptircam 5 yildir bu ani bekliyordum ama halen inanamiyorum.inşallah hamileydirTatlım hayırlı olsun..
Silik de olsa çizgi varsa hamilesindir
Bu arada tesekkur ederim darisi isteyenlere insallahKan testi yaptircam 5 yildir bu ani bekliyordum ama halen inanamiyorum.inşallah hamileydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?