Umudumuz 2014 Ekim =)

Kızlar Merhaba hastaneden geliyorum kasik ağrım için kontrole gttim catlatma iğnesi olalı bugün 6 gün oldu doktor alttan muayne etti ovulasyon oluşmuş dedi yumoslar çatlamis allahim inşallah güldür yüzümüzü Yarabbim sizce sevnmelimiyim Rabbim bilir ama benm tek prblemim büyümesi ve catlamasydi Eşmde bi problem yoktu suan için olamamsi için sebep yok gözüküo olmazsada Rabbim hayırlısı deglmski vermemiş deriz

merhaba kızlar benimde bugün çatlatma iğnesinin 11.günü.çarşamba günü 15.gün hastanede randevum var daha önce boş gebelik geçirdiğim için tedbir amaçlı genetik testlerimi yaptırmaya karar verdim 1 ekimde randevum var eğer ozamana kadar adet olmazsam iğnenin 15.gününde gitmişken hcg yede baktırmayı düşünüyorum önümüz bayram hamileysem dikkat ederim kendime izindeyiz çünkü önümüz bayram iş miş yapmam ama değilsem rahat davranırım tedirgin tedirgin oturmam hiç olmazsa

bende salı günü doktora gideceğim şimdiden tedirginim muayene olucağım için
ayyy aynen ben de öyle oluyorum muayene olunca. adam şeyimi görünce sanki sokaktaki herkes görüyomuş gibi oluyorum
inşallahbiran önce bebişlere kavuşuruz da ultrason başıyla tecavüze uğramaktan parmaklanmaktan kurtuluruz

Yanlış mesaj attım silemedim neyse gulsheen atkaşaım geçmiş olsun allah şifa versin. Benimde miyomum var siZinki kaç cm ve neden alınmasına karar verildi. Benim doktorum gebeliği denememi aöylede benimki 6 cm ve rahmşn arkasına doğru. Bide oykucu arkadaşım hayıslısı olsun öncelikle allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin nesen adetinden 3-5 gün önce test yaptın bir belirtimi vardı benimde yaklaştı bat dönemim ama hiç bir his yok içimde ama merakla bekliyorum

ben görmesinden değilim o çatala çıkmak ve yapacağı muayene acıtacakmı die korkuyrm.aslında daha önce bir kere oldum hiç acımamıştı ama şu kafamdan atamıyorum acı duyusunu

ben görmesinden değilim o çatala çıkmak ve yapacağı muayene acıtacakmı die korkuyrm.aslında daha önce bir kere oldum hiç acımamıştı ama şu kafamdan atamıyorum acı duyusunu
ben 5-6 kezdir muayene oluyorum ama her defasında acıyo nedense.. başta gittiğim dr çatala alıyordu iğreniyordum resmen. şimdiki ise karından bakarken sedyeye uzandırıyorlarya yine oraya uzandırıyor., ortu oluyor uzerımde.. bacakları kendıme cekıp bıraz açıyorum. muayene olmanın her turlusu benı urkutur ama cataldan ıyı bu sekılde

kardiyoloğumla telefonda görüştük. komadini bırakıp kleksan iğneye başladık ama "gerçekten istiyor musun " diye 2 defa sordu ..kafam çok karışık..öğlenden beri ağlıyorum.pazartesi gel riskleri konuşalım ona göre karar ver dedi..sevincim bitmiş halde..ya alırlarsa..riskleri biliyorum ama benim durumumda olup azimle sabırla ılaca devam eden diyetini aksatmayan doğum edenşler var.nolur dua edin bebeğimden vazgeçmemi istemesinler..hem günah da..çoook kötüyüm çok...pzt tekrar gebelik testi de yapılacak.inşallah degerler artmıştır....

un kovasını boşaltırken midem bulanmıştı bir de eşim de kötü kokmaya başlamıştı.nette okumuştum idrarda koyuluk bindebir de olsa belirtymiş.dahası kalp ilacı kullandığımdan ne kadar erken öğrenirsem o kadar çabuk ilacı keserlerdi..öylesine de esti içime yaptırmiştım ...

Canim senin için dua edecem. Inşallah sağlıkla dogurursun. Bir tanıdığım vardı kalp hastasiydi allah yardım etti doğurdu yavrusunu, ikisi de iyi. Pozitif ol, allaha teslim ol, o sana yol gösterip yardımcı olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…