Umudumuz 2014 Ekim =)

yok canım ya olmaması myoma bağlı değilmiş ama tedavi aşamasına geçildiği zaman ilk iş o alınmalıymış
benim hormonlarımda eşimin semen testinde olmasına engel hiçbişey çıkmadı "sebepsiz infertilite" diye geçti kayıtlara
kendiliğinden olmuyo zaten bunu anladık 17 ay oldu korunmayalı
sen o kadar bekleme emi hemencik hamile kal

Kan testi pazartesi yaptircam cnm 5 yildir çok tedavi gördüm ama sonuç hep hüsran tedaviyi biraktik doktor 1 sene hic bir şey yapmayalim dedi o yüzden simdi hamissem supriz olacak :)
canım yaa inşallahhh Rabbim yüzünü güldürsün .bende çarşamba günü test yaptıracam çatlatma iğnesi vuruldum çarşamba günü 15 gün olacak .ozamana kadar hastalanmazsam o gün hastanede zaten işim var gitmişken yaptırayım diyorum bakalım hayırlısı Allahdan .idrar testi bir tane mi yaptın canım yenileseydin testi sabah idrarınla falan ?

kızlar adet günüm yaklaştı içimde sıkıntılar başladı oldumu olacakmı diye geçen ay çatlatma iğnesinden 15 gün sonra 16.günde adet oldum.buayda öyle olursa 2 ekimde adet görmem lazım inşallah bebiş gelmiştir.çok korkuyorum.1 ekimde hastanede randevum var başka bişey için gidecem gitmişken test yaptıracam aslında adetin geçmesini bekleyecektim ama izindeyiz bi orda bi burdayız önümüz bayram hamileysem ona göre dikkat ederim kendime değilsem etmem die düşündüm bakalım ne olacak cesaretimi kaybetmezsem yaptıracam çarşamba günü testi iğneninde 15.günü olmuş olacak offfffffffff yardım et Allahım

Canlarim Merhaba catlatma iğnesinin 8. Gunu beklemek ne zormuş kasik ağrılarım hala devam ediyor hiç gecmeden ve bugün farkettim karnimin altında ortasında ve kasiklarim da şişlik var ve semsert sol tarafima biraz bastrayim dedim öyle kötü acidi ki anlatamam acaba neden olblir

Çatlatma iğnesinin üstünden 14 gün geçti ama nasıl geçti bilmiyorum.1-2 daha bekleyip kan tahilili yaptırcam. İnşallah sonrasında da ekim umudum oldu diye yazarım =)))

Bende geldim ekimde inşallah hepimiz güzel haberler alırız..
Yaptığınız denediğiniz farklı bir şeyler var mı kızlar ??

benimde canım vurulduğum günüde sayarsak 13.gün bugün 15.günde test yaptırcam.bende sadece iğneden sonra ağrılar batmalar oldu sonra geçti arada bi vurup geçen bi vajina ağrısı var.okadar.

kızlar doktor yumurtalarin var dedi umutlu yum dedi sol taraf için hormonlar kötü değil dedi bu ay hamis olurmuyum acaba 10 ekim muhtemel adet günüm erken test yapsam cikarmi bayramda 6 si 7 si gibi kan testindemi cikar sonuç nasil anlaşılır bilgisi olan varmi suan neyapsam bilemefim

Erken test yapıpta sonra canın sıkılmasın. Bence ekim'in 7'sine kadar bekle canım.

beklemek istiyorum zaten ama sürekli kuruyorum böyle şöyle mi yapsam oyüzden sizden yardim istedim biri beni durdursun lütfen="_semka_, post: 37123900, member: 580406"]Erken test yapıpta sonra canın sıkılmasın. Bence ekim'in 7'sine kadar bekle canım.[/QUOTE]
beklem

beklem[/QUOTE]

Bende aynı durumdayım. perşembe günü test yapıcam ama şu zamana gelene kadar öyle şeyler kurdum ki kafamda artık başım almıyor. Ama mecburum beklemeye. Bu sadece sana özel bir durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…