Ben 3 yıllık evliyim 3 yıl boyunca hapla korunduk 4 ay önce hapı bıraktım ama sadece bu ay korunmasız olarak ve yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik. Eger 4-5 ay olmazsa 1 yılı beklemeyip doktora gideceğim sanırım başlangıçta doktora gittim ve denememi tavsiye etti yaşım 29 . Allahım isteyen herkese nasip etsin. Dediğiniz gibi düşük riski tabiki var ancak hiç bir sıkıntısı olmayıp düşük riski olanlarda var. Tabii daha önce hiç denemediğimiz için şansımızı bir süre denemek istedik. Umarım sıkıntı yaşamam ama şerde hayırda allahtan hepsi kabulümüz. İnşallah sizden güzel haberler alırıZ. Operasyonunuz güzel geçsin allah yardımcınız olsun. Benim miyomumun yeride arka tarafta ve 6 cm . Peki sizin hamile kalamamanızda buna mı bağlı ?
gulshen canım inşallah. dualarım seninle sende inşallah en kısa zamanda kalırsın allah isteyen herkese nasip etsin.
canım yaa inşallahhh Rabbim yüzünü güldürsün .bende çarşamba günü test yaptıracam çatlatma iğnesi vuruldum çarşamba günü 15 gün olacak .ozamana kadar hastalanmazsam o gün hastanede zaten işim var gitmişken yaptırayım diyorum bakalım hayırlısı Allahdan .idrar testi bir tane mi yaptın canım yenileseydin testi sabah idrarınla falan ?Kan testi pazartesi yaptircam cnm 5 yildir çok tedavi gördüm ama sonuç hep hüsran tedaviyi biraktik doktor 1 sene hic bir şey yapmayalim dedi o yüzden simdi hamissem supriz olacak :)
anladım şimdibak mesela benim sat ım 25 eylül canım bat ım ise 25 ekim oluyo dolayısıyla
beklemiyorum ama gelecek tarihi bu anlamında
ozamandaanladım şimdipeki ya gecikirde 2 gün seni kandırırsa bana oldu bu çünkü
ay bende kendimi zor tutuyorum benimde bat 1 ekim yapmak istiyorumm çokk ama çıkarmıki bilemedim yaptın mı senBat 1 ekım ıdrarda cıkarmı sımdı sızcee
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Çatlatma iğnesinin üstünden 14 gün geçti ama nasıl geçti bilmiyorum.1-2 daha bekleyip kan tahilili yaptırcam. İnşallah sonrasında da ekim umudum oldu diye yazarım =)))
benimde canım vurulduğum günüde sayarsak 13.gün bugün 15.günde test yaptırcam.bende sadece iğneden sonra ağrılar batmalar oldu sonra geçti arada bi vurup geçen bi vajina ağrısı var.okadar.Canlarim Merhaba catlatma iğnesinin 8. Gunu beklemek ne zormuşkasik ağrılarım hala devam ediyor hiç gecmeden ve bugün farkettim karnimin altında ortasında ve kasiklarim da şişlik var ve semsert sol tarafima biraz bastrayim dedim öyle kötü acidi ki anlatamam acaba neden olblir
bende 14 ekımı beklıyorum canıa
aynen canlar bende 10 ekimi bekliyorum
kızlar doktor yumurtalarin var dedi umutlu yum dedi sol taraf için hormonlar kötü değil dedi bu ay hamis olurmuyum acaba 10 ekim muhtemel adet günüm erken test yapsam cikarmi bayramda 6 si 7 si gibi kan testindemi cikar sonuç nasil anlaşılır bilgisi olan varmisuan neyapsam bilemefim
beklem[/QUOTE]beklemek istiyorum zaten ama sürekli kuruyorum böyle şöyle mi yapsam oyüzden sizden yardim istedim biri beni durdursun lütfen="_semka_, post: 37123900, member: 580406"]Erken test yapıpta sonra canın sıkılmasın. Bence ekim'in 7'sine kadar bekle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?