normalde gunler o kadar hızlı gecer hafta nasıl basladı nasıl bıttı bılemezsın boyle beklerken yok gecmıyor hala eylul hala eylul meselaTek degılsın kı hepimız buyuk bır heyecanla senden guzel haberler beklıyoruzZamanın yavas aktıgı da dogrudur bole durumlarda.
canım doktorum bana adetini 10 say sonraki 10 günde yumurtlama günündür dedibiri bana cevap versintam yumurtlama günüm ne zaman bu tarihlere göre
5temmuz
25temmuz
22ağustos
16eylül
her ay değişiyor çünkü eskiden 28günde birdi ne güzel
şanslıymış
sın arkadaşım.bizde aynı tairhlerde deniyorduk.fakat biz hergün ilişkiye giriyrduk.ama yinede tutturamadım.hergün girmek sizce şansı düşürürmü?
inşallahAmin cnm.insaallh baska bi topiktede bebislerimize isim bulmk icin fikirlesiriz )
inşallh canımInsallah canım bende gecen ay olsaydı esıme dogum gunu suprıZı yapcaktım nasıp degılmıs sana nasıp olur ınsaşlaj
olurmu hiç öyle şey, Allahın izniyle eminim çok güzel bir anne olacaksın!!Kızlar bısey sorcam ben bu ay klomenı kullandım ama saatlerım cok duzensızdı. Ise yaramamıs olabılır mı. Hani sabah 9 aksam 6 gıbı dakık almadımben bu ay cok cuvalladım ya, folıkasıdım de duzensızdı. Bu sorumsuzlukla belkı de anne olmayı haketmıyorumdur hay aksı !!!
inşallahKan testi yaptircam 5 yildir bu ani bekliyordum ama halen inanamiyorum.inşallah hamileydir
aynen canlar bende 10 ekimi bekliyorumnormalde gunler o kadar hızlı gecer hafta nasıl basladı nasıl bıttı bılemezsın boyle beklerken yok gecmıyor hala eylul hala eylul meselane zaman gelecegız ekıme?
Bende 10 ekimi bekliyoruma
aynen canlar bende 10 ekimi bekliyorum
Yanlış mesaj attım silemedim neysegulsheen atkaşaım geçmiş olsun allah şifa versin. Benimde miyomum var siZinki kaç cm ve neden alınmasına karar verildi. Benim doktorum gebeliği denememi aöylede benimki 6 cm ve rahmşn arkasına doğru. Bide @oykucu arkadaşım hayıslısı olsun öncelikle allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin nesen adetinden 3-5 gün önce test yaptın bir belirtimi vardı benimde yaklaştı bat dönemim ama hiç bir his yok içimde ama merakla bekliyorum
arkadaşlar bat ne demek.
bat mesela bat 11 olunca 11 gün sobra adet olmayacağım anlamına mı geliyor?beklenmeyen adet tarihi demek canım
Topingin hayirli olsun.insallah bu topik bize bebislerimizi getirir.bat 18 ekimMerhaba kızlar. Bir çoğumuz birçok yöntem deniyoruz, kimimiz bebişine kavuşurken kimimiz de beklemedeyiz. Hamişliği ekimde öğrenmeyi hedfleyenler olarak birbirimize destek olalım.
Tecrübelerimizi paylaşalım ne dersiniz?
amin canım benimgulsheen anlıyorum canım çok geçmiş olsun allahım şifalar nasip etsin ve kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bat mesela bat 11 olunca 11 gün sobra adet olmayacağım anlamına mı geliyor?
Ben 3 yıllık evliyim 3 yıl boyunca hapla korunduk 4 ay önce hapı bıraktım ama sadece bu ay korunmasız olarak ve yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik. Eger 4-5 ay olmazsa 1 yılı beklemeyip doktora gideceğim sanırım başlangıçta doktora gittim ve denememi tavsiye etti yaşım 29 . Allahım isteyen herkese nasip etsin. Dediğiniz gibi düşük riski tabiki var ancak hiç bir sıkıntısı olmayıp düşük riski olanlarda var. Tabii daha önce hiç denemediğimiz için şansımızı bir süre denemek istedik. Umarım sıkıntı yaşamam ama şerde hayırda allahtan hepsi kabulümüz. İnşallah sizden güzel haberler alırıZ. Operasyonunuz güzel geçsin allah yardımcınız olsun. Benim miyomumun yeride arka tarafta ve 6 cm . Peki sizin hamile kalamamanızda buna mı bağlı ?amin canım benim
sen ne zamandır deniyosun
ben evlendiğimde böyle bi sorunum olacağını ya da bebişin bu kadar bizi bekleticeğini hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?