Umudumuz 2014 Ekim =)

Kızzllaarrrr meraba nasıksınız bu topige ilk defa yazıyorum.tanışalım dertleşelim ddim:) adetin ilk günü gel ilaç tedavisine başkayalım dedi ddoktorum 29 adet tarihim 4 5 gün geç olurum. Ama cumartesi drn beri kahverengi lekelenme olıyorum tam anlamıyla adet olamadım bu ne dir sizce ,

Tek degılsın kı hepimız buyuk bır heyecanla senden guzel haberler beklıyoruz Zamanın yavas aktıgı da dogrudur bole durumlarda.
normalde gunler o kadar hızlı gecer hafta nasıl basladı nasıl bıttı bılemezsın boyle beklerken yok gecmıyor hala eylul hala eylul mesela ne zaman gelecegız ekıme?

olurmu hiç öyle şey, Allahın izniyle eminim çok güzel bir anne olacaksın!!

canım 4 cm benim myomum rahmin dışında üst tarafta düşük riskinide oldukça artırıyomuş
bu yüzden kimse aşılama yapmıyor bize önce riskleri ortadan kaldırmalıymışız olabildiğince
bi doktor bana dene demişti ama diğerleri de tedavinin sonucu myom yüzünden düşükle sonuçlanırsa çok üzülürsün diyo

bende en sonunda myom lafını heryerde duymaktan sıkılıp ameliyata he dedim
8 ekimde yapılacak kısmetse ameliyatım

bu arada pozitif sonucunu alan herkesi tebrik ederim rabbim size bağışlasın

Topingin hayirli olsun.insallah bu topik bize bebislerimizi getirir.bat 18 ekim

gulsheen anlıyorum canım çok geçmiş olsun allahım şifalar nasip etsin ve kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
amin canım benim
sen ne zamandır deniyosun
ben evlendiğimde böyle bi sorunum olacağını ya da bebişin bu kadar bizi bekleticeğini hiç düşünmemiştim

amin canım benim
sen ne zamandır deniyosun
ben evlendiğimde böyle bi sorunum olacağını ya da bebişin bu kadar bizi bekleticeğini hiç düşünmemiştim
Ben 3 yıllık evliyim 3 yıl boyunca hapla korunduk 4 ay önce hapı bıraktım ama sadece bu ay korunmasız olarak ve yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik. Eger 4-5 ay olmazsa 1 yılı beklemeyip doktora gideceğim sanırım başlangıçta doktora gittim ve denememi tavsiye etti yaşım 29 . Allahım isteyen herkese nasip etsin. Dediğiniz gibi düşük riski tabiki var ancak hiç bir sıkıntısı olmayıp düşük riski olanlarda var. Tabii daha önce hiç denemediğimiz için şansımızı bir süre denemek istedik. Umarım sıkıntı yaşamam ama şerde hayırda allahtan hepsi kabulümüz. İnşallah sizden güzel haberler alırıZ. Operasyonunuz güzel geçsin allah yardımcınız olsun. Benim miyomumun yeride arka tarafta ve 6 cm . Peki sizin hamile kalamamanızda buna mı bağlı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…